missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

2 år med min älskling!!

Publicerad 2010-11-24 21:39:28 i Allmänt

Japps i dag firar jag och min älskling två år!! Så ni kan nog gissa vad de här inlägget kommer att handla om..?!
Kommer ihåg första gången jag såg Andreas.. det var 1a eller 2a dagen på stensundsfolkhögskola, Kommer ihåg när ja var på väg dit och såg vad sjukt jävla ÖDE det låg, då tänkte jag "fan va gött.. Plugga träna och komma igång ordentligt med både de ena och de andra och inga killar som ska störa!!" Var allmänt trött på killar när ja började på skolan och hade börjat tro att om ja skulle träffa en kille som faktiskt skulle vara något att ha fick ja nog åka till världens ände..

Ja ja ialla fall ja Josse och en kille i klassen hade varit i gympasalen och snackat lite skit å så där och vi var på väg mot mitt å josses rum när vi mötte Andreas och Johnny N.. det var ju fortfarande ganska varmt ute vid den här tidpunkten så Andreas hade enbart ett brottar linne och jeans på sig och ja älskar killar med tatueringar och ja höll på att tappa hakan när jag såg honom och tänkte "fan de där är trubbel" tänkte nog en himla massa andra tankar åxå.. Efter en liten stund så hörde ja hur josse å killen vi gick med sa något till mig och ja "kom tillbax" till samtalet..
gick runt å spanade på han i smyg och mot min stora fasa så gick vi i samma engelskagrupp... Och som om inte det var nog så trots att ja hatar Matte och på n¨got konstigt sätt fick godkänt i det på gymnasiet så tänkte jag att ja behöver nog läsa de ialla fall å hoppade in i en av grupperna.. jaha men va fan.. vem gick i den mattegruppen om inte Andreas då.. och inte nog med de... ENDA platsen i det lilla klassrummet som min mattegrupp var i så var ENDA lediga platsen den MITT EMOT andreas så varenda gång ja tittade upp från matteboken så såg man ju honom.. SUCK
Det enda som var bra med detta var att ja kunde spana in honom lite i smyg och eftersom han ALDRIG tittade åt mitt håll eller på mig så slapp jag lära känna honom och eventuellt bli intresserad. Så det var ja enormt glad för..

På mitt sk första "utvecklingssamtal" så gick min lärare igenom alla ämnena jag läste och sa även vad lärarna tyckte om mig.. Vavva som jag hade i matte tyckte jag jobbade bra men att ja ibland kunde vara lite ofokuserad... hahaha ja skrattade inombords.. de var ju inte så himla konstigt med Andreas precis mittemot..


ja ja i början av November (två månader efter att jag börjat på skolan) så gick jag från lektionen och genom Zekes som var skolans cafeteria.. där satt andreas och ja ville inte titta på honom så jag gick bara rakt igenom.. helt plötsligt så hörde jag hur han sa hej.. jag brydde mig inte särskillt mycket om de eftersom de ändå inte var mig han hälsade på.. men samtidigt blev jag nyfiken på vem han hälsade på å kollade runt.. när ja kommit till entren upptäckte jag att de faktiskt bara var han och jag där.. så snabbt klämde ja ur mig ett litet Hej och sprang vidare.. fick senare höra att han inte hört mitt hej å blivit lite tjurig för att ja var så snobbig att ja inte ens kunde hälsa när han hälsade på mig.. hahahaha

Efter nån vecka la han till mig på facebook och ja blev super glad för ja hade ju inte vågat lägga till honom ifall att han skulle ignorera min vännerförfrågan.. vi började skriva till varandra och jisses vad vi skrev... vi kunde sitta i flera timmar..

tillslut så bestämde vi att vi skulle ha en dejt.. så den allra första dejten hade vi faktiskt på min födelsedag och han var sååå gullig.. Han bjöd mig på kaffe och bulle/kaka i cafeterian tände ljus på vårat borde som stog lite avskillt från de andra borden så vi satt ensamma fast att cafeterian var fylld med folk :)
sen gick de av bara farten och efter ca 2 veckor så var vi ett par!!!! Det fanns dock en sak som kunde bli ett hinder... Andreas var SJUKT hundrädd och vid detta tillfälle hade jag TVÅ st rottweilers...

Fan vad jag älskar Honom!!
Han och kevin betyder allt för mig!!

men guuuuuuuuuuuuud

Publicerad 2010-11-22 12:27:47 i Allmänt

Vad jä*la uttråkad jag är!!!! sitter här med hårfärg i huvudet som ska sköljas ur om ca 30 min, sitter och försöker komma på något att göra efter det. Blir nog kanske att gå ner till gymmet i källaren och träna lite tror jag. ska ju träna idag oavsett så då kan ja lika gärna göra de nu under dagen i stället för i kväll.. sen i eftermiddag blir det att bära av mot sunne och till tandläkaren med Kevvan, in på ica en snabbis och köpa lite kryddor m.m
är enormt sugen på Grönsakssoppa och funderar på att kanske fixa det i morgon eller något. idag är det fiskpinnar som står på menyn, fast de vet man inte iåförsig :p de kan ju hinna ändras innan de e dags för mat. skulle vilja ha något riktigt mumsigt men nu för tiden så får man vara ekonomisk och köpa hem sånt som e billigt och bra.

Kan bara säga en sak att Soc e ena riktiga idioter, ok de gör bara sitt jobb och de förstår jag.. men när de får kontoutdrag där de visar en inkomst på säg 30.000-35.000 på TRE MÅNADER och de påstår att man fått 80.000 kr på 3 månader då är det verkligen något som är allvarligt fel!!!
Hade jag Haft en så bra inkomst som 80.000kr på 3 månader då hade jag INTE behövt gå till soc för att få hjälp lixom!!
ja ja nu ska ja inte fortsätta skriva om de för då sjunker humöret och ja får gå runt resten av dagen och vara deppig och de orkar jag inte med!!

tra la la
ja vill bo i en svamp annars får ja kramp!! la la la lalalalalala
Hej tomtenissar slå i glasen och låt oss lustiga vara!! tjo hej hej tomte nissar slå i glasen..

boink boink boink
pling pling.-..

Märks inte alls att ja e uttråkad va?!

ja ja ha de bäst allihopa.
Grattis jessi å stoffe till bröllopet

18e november

Publicerad 2010-11-18 11:08:15 i Allmänt

En helt vanlig dag nästan ialla fall... Vaknade i morse AV KLOCKAN TACK Å LOV (har ju vaknat betydligt tidigare än NORMALT ett tag..)
Väckte kevin som påstog sig ha ont i huvudet men ja trodde de var en liten ursäkt för att han var trött, han somnade sent igår kväll.. missade skolskjutsen trots att vi var ute i tid!! GRR
Körde han till skolan åkte hem igen och la mig och kollade på "TAPS"-Ghost hunters
efter ca en timme ringde lillsnutten från skolan och sa att han fortfarande mådde dåligt. hade fått ont i magen och hade lite yrsel, inte skojj alls så de var bara att åka och hämta honom från skolan då :)
kom hem och han drack lite the och la sig och vilade å ja la mig igen å fortsatte kolla ghost hunters. kevin låg å vilade kanske 40 min eller nått å nu e han liiiiite piggare och spelar data spel men hans er hängig ut stackarn :(

Ja ja nu blir de en kopp the för min del åxå
ha en bra dag

Kräm

tjoooo

Publicerad 2010-11-16 13:10:35 i Allmänt

fortfarande inget nytt här egentligen,
Hade verkligen en riktig pissdag igår!! allt kändes bara skit skit skit!! men idag verkar de kunna bli aningen bättre faktiskt så ja hoppas att det fortsätter så!!
har pratat med chefen för Polisen idag åxå å han var ju riktigt rolig..
Han ringde å fråga om ja kune tänka mig att jobba några timmar extra på lördag när jag ändå var i stan och jobbade ;) och visst kunde jag väl de.. allt extra klirr i kassan är välkommet :D
Var på affären när han ringde och när ja sa de frågade han lite förvånat vart jag var.. när ja sa att ja var i Gräsmark så fick jag svaret
"har ni en affär där?!!"
hahaha lite roligt var de faktiskt,

Måste säga STORT GRATTIS TILL SKÖNASTE EVA OCH JONAS ÅXÅ!! SOM IGR FICK BESKEDET ATT DE BÅDA TVÅ KOM IN PÅ POLISHÖGSKOLAN!!!!!
såååå kul för er men trist för oss andra som "förlorar" er!! (arbetsmässigt alltså)

.................

Publicerad 2010-11-15 11:46:58 i Allmänt

är trött på de här nu!!!! hur jävla svårt kan de vara att ta ett beslut och skicka ut lixom?!!!!!

Fredagsmys!!

Publicerad 2010-11-12 12:20:19 i Allmänt

Inte för att de blir så jätte jätte mycket fredagsmys, men lite ska vi väl försöka fixa till va de nu skulle vara. får nog bli nån bra film med la familia ikväll eller något!!
Annars då avd händer idag?? har ju kommit ännu mer snö så de blir att skotta snart så man tar sig ut på den halkiga vägen, ska vara i sunne på¨möte kl 15.00 så de blir att åka nån timme iförväg så man har god tid på sig!!! har ju fortfarande inte fått tag på vinterdäck.. har sett ett ställe som säljer vinterdäck till ett riktigt riktigt bra pris på fälg och färdigmonterade för 1.500kr men dom pengarna har jag ju inte så de blir lite svårt just nu.. antar att ja blir tvingad att vänta i drygt 1-1,5 vecka innan man kan skaffa sig vinterdäck!!! :( FAN ja måste ha ett jobb.. smäller av på att gå mer eller mindre arbetslös nu, har visserligen haft några ströpass sen ja blev arbetslös men ändå de e ju inget som ger nån direkt inkomst och räkningarna blir man ju inte av med i ett trollslag!!!
alla där ute alla tips om arbete är verkligen välkommet. förutom städjobb för mitt knä då för de klarar jag verkligen inte av :( men annars kan ja ta i stort sett vad som helst!!!
Måste verkligen få in pengar!! är ju sjukt jobbigt när man e van vid att få en helt ok lön varje månad så som ja fått i ca 6 år å sen så får man vända på vartenda öre för att få de att gå runt då gott de går.. å den här månad har de gått fram tills nu men nu e de svårt inte bra alls!!!
men men de löser sig förhoppningsvis på något sätt de brukar de göra.. Optimist som ja e ;)

nej nu blir de att dricka lite mer kaffe och sen skotta snö å sen göra sig iordning för att halka sakta men säkert mot Sunne

Ha en riktigt bra dag och helg alla där ute

en skapligt bra dag

Publicerad 2010-11-10 21:16:01 i Allmänt

eller ja dagen har varit mer än skaplig. Tycker den har varit jätte jätte härlig faktiskt.. Började med att ja halvt fick en chock när vi såg vad MYCKET snö det kommit under natten..
SÅ i stort sett hela förmiddagen gick åt att vara ute och skotta snö på de ställen som var nödvändiga på gården vilket var en del... men de e bara härligt med lite kroppsligt arbete!! Donna var med oss ute precis hela tiden och hör och häpna.... hon gav upp till slut efter allt springande och lekande i snön så hon gick upp på verandan och ställde sig och väntade på att vi skulle bli klara"!
de hade ja aldrig kunnat tro om henne faktiskt ;)

har varit en härlig dag som sagt..
hoppas ja kan lyckas få tag på vinterdäck åxå jag MÅSTE ha vinterdäck!!!!!!!!!!

blev glad!!!

Publicerad 2010-11-09 13:55:21 i Allmänt

I dag när ja vaknat till liv eller va man nu ska kalla de, så logga ja som vanligt in på mailen och Fb. Väl inne på facebook så hade ja fått ett mail från en härlig kvinna som ja lärt känna via fb... hon hade "spridit ut" mig och hade nu en förfrågan på en tarot läggning från en kvinna som hört talats om mig å undrade om jag var intresserad av att lägga kort för henne och självklart är jag ju intresserad av det!!!

Mycket roligt och väldigt upplyftande!! Är så glad för att jag fick förfrågan och det är verkligen kul att det var någon som ja lagt korten för som rekomenderat mig det betyder ju att honm är väldigt nöjd med vad jag fick upp och därmed prata6t om mig och mina sk. färdigheter!!!
Åh vad glad jag blev.

I söndags var ja ju iväg på ett "jobb" åxå.. Var riktigt nervös men de kändes bra och de kändes som de gick bra åxå. de skulle höra av sig om någon>/några veckor och berätta hur de gått och om de blivit någon skillnad så ja väntar med späånning även från dom!!

nej nu blir de att försöka ta sig ut i KYLAN och ner till affären och handla lite och sen blir de att åka hem och värma sig igen för brrrrr det är verkligen KALLT!!!!!!!!

men åååååå

Publicerad 2010-11-08 15:10:37 i Allmänt

vad det är kallt!!! tror ärligt talat ja kanske e på g att bli sjuk.. Andreas sa att jag legat och huttrat i sömnen i natt DÅ är de kallt..
Idag har vi inte ens varit över 0 grader inte på hela dagen BRRR.. men men de e väl bara att acceptera och inse att nu är det KALLT ute och de kommer ju bara bli kallare å kallare.. så länge de inte blir som nån har spått att de skulle bli den kallaste vintern på 100 år eller va de var de sa då kommer jag ju ordagrant att frysa ihjäl haha!!

annars då?? blir natt jobb med skönaste eva inatt skojj skojj. då ska vi härja och skratta och skvallra lite som vi alltid gör. de blir sköjj dä!!

nä nu e de dags att fixa lite käk och sen ta en dusch å sen bara vara lite

bussreklam

jä*la skit

Publicerad 2010-11-06 20:36:40 i Allmänt

Tangenterna på min mobil har helt plötsligt bara lagt av..!!! :o fan vad irriterande.. några få tangenter funkar men det är allt åxå!! fan fan fan
har inte råd med det här!!!

jä*la skit

Publicerad 2010-11-06 20:36:40 i Allmänt

Tangenterna på min mobil har helt plötsligt bara lagt av..!!! :o fan vad irriterande.. några få tangenter funkar men det är allt åxå!! fan fan fan
har inte råd med det här!!!

Härlig dag igår..

Publicerad 2010-11-05 11:57:22 i Allmänt

Igår var en riktigt härlig dag!!
Var först till sunne och lämnade in ytterligare papper och gjorde klart en massa saker där, sen hem lagade mat busade med hundarna lite och så..
Sen bestämde vi oss för att vi skulle ta oss en riktigt härlig skogspromenad, Vi tog med oss Enya och Donna och traskade iväg, Hittade lite nya vägar som vi utforskade och hittade bla ett träd som nyligen fällts av en bäver, sen ett träd som en bäver har påbörjat att gnaga på, sen en bit längre bort så hittade vi ett gammal stenröse som en gång i tiden nog har varit ett litet hus.. och det var visserligen ett "hus" nu åxå.. åt en rävfamilj.. fanns nog si så där 7-10 ingångar runtomkring  Donna och Enya nosade en himla massa och sprang runt och kikade de var väldigt nyfikna på de där rävgrytet. Jag tyckte visserligen att de var riktigt intressant åxå, har aldrig sett ett rävgryt innan och verkligen inte så här stort och med så  många ingångar :)

vi knallade vidare och kom nerför en sluttning och där blev ja lite små skrajj... jag såg ett spår som ja sett i en djurbok för ett tag sen.. nämligen ett BJÖRN SPÅR!!!!! läskigt.. så vi vände om å gick hemmåt igen.. ja blev nog lite spårbesatt på vägen hem tror ja ;) är det något jag faktiskt är riktigt rädd för så e de björnar.. usch gillar inte björnar, eller jag gilalr dom för de e fina och så men de e bara på tv och i tidningar m.m donna och enya sprang runt och nosade extremt mycket och de hittade FÄRSK DJURBAJS som båda två äcklena rullade sig i innan vi han reagera usch och blääääää Tack och lov hade enya sin stickade tröjja på sig ialla fall så hon i sig blev ju inte sååå skitig men den röda tröjjan var mer brun när efteråt


Donna fick vädring på något och sprang iväg en liten stund sen kom hon tebax med full fart som vanligt hehe hon e så söt när hon kommer skuttandes genom skogen
Vissa gånger av promenaden så fick jag den där känslan som ja tror att faktiskt alla nån gång kännt.. den där känslan av att någon studerar en eller ja tittar på en fast du ser ingen som gör de.. Ja ja jag hade Andreas Donna och Enya med mig men ja menar nån annan än dom och de var lite läskigt faktiskt..

Ja ja vi knallade på å hundarna sprang runt och nosade och njööööööööt i fulla drag!! de var härligt att se. När vi var nästan hemma igen så hände något enormt märkligt... det smällde till och de lät nästan som ljudet av en skrämd häst innan den rusar iväg i panik och strax efter detta ljudet så såg både jag och Andreas en grå/svart skugga ca 1 meter över marken och ca kanske 1 meter bred.. och precis så vi både fått syn på den så "gick den upp i rök" ja alltså de här går inte att förklara helt jätte skumt, men skuggan gick ordagrant upp i rök.. Alla som vet nått om hundar och framför allt rottweilers vet att donna skulle ha jagat efter det djuret då hon faktiskt var precis bredvid oss när detta hände.. Men det var inget djur.. ingen fågel som flög iväg och inget annat djur som sprang iväg för sikten där vi stog var klar och öppen så vi hade sett om de var ett djur som sprang iväg och som sagt det var ingen fågel heller för de som var konstigt mer var ju att varken enya eller donna reagerade på ljudet (som för övrigt var ganska högt) och "skuggan" den bara försvann..
OKI ni som inte tror på det övernaturliga kan sluta läsa nu..

Både jag och Andreas är övertygade att det här var inget mänskligt/djurligt det här var något av onaturligt som visade sig för oss och vi var ju så klart eld och lågor över upplevelsen!! sååå häftigt så direkt vi kom in så hoppade jag över datorn och mailade över upplevelsen till Prem Lavanya och jaaa man kan ju faktiskt säga att vi fick en förklaring på det hela men den kommer jag faktiskt inte skriva ut här..

en bit onavför stället där detta mystiska inträffade så såg vi ännu ett björnspår.. usch det var riktigt nära gården inte alls trevligt men så länge björnen håller sig undan och ingen av oss träffar på den e jag nöjd, men de e lite läskigt å veta att man har träffat på björnspår precis utanför gårdstomten..
ja ja nu blir de lite SEN frukost och lite städning här hemma

ha en bra helg allihopa

kram

torsdag!!

Publicerad 2010-11-04 11:32:18 i Allmänt

Ja idag får vi se vad dagen har att erbjuda :) Ska försöka kratta färdigt runt lillstugan ialla fall (har ja tänkt) Ska tillbax till sunne för att lämna in ytterligare papper, och sen i eftermiddag blir det en löptur igen :) Hade planerat att åka till Ljusängeln för möte med alla som jobbar där uppe men har konstaterat att jag inte har råd med de n'är de gäller bensin :( Pratade med försäkringskassan igår åxå och dom kommer INTE att betala ut sjuklön för de pass som jag missade pga sjukskrivning i slutet av Juli i somras utan det ska tydligen polismyndigheten göra eftersom jag jobbat så mycket hos dom dagarna innan :) det e visserligen bra för arbetsgivare betalar tydligen ut mer än försäkringskassan förklarade kvinnan på försäkringskassan så de gillar jag :) bara hoppas att polismyndigheten är snabbare än försäkringskassan då.. är trött på att vänta nu och de där pengarna behövs verkligen verkligen verkligen just nu!!

ja ja nu ska ja inte klaga och beklaga mig över min ekonomi
nu blir det att kolla upp lite telefon nr till lite företag och sen sätta mig och ringa runt på lite jobb m.m

have a nice day!!
just ja.. måste ju bara säga att jag igår kunde glädja en tjej som haft det jobbigt och det är jag glad för :) ja alltså inte att hon haft det jobbigt utan att jag kunde glädja henne och införa lite energi och ljus i hennes liv

7.000kr minus..

Publicerad 2010-11-03 14:20:06 i Allmänt

Japps fick idag reda på att våran inkomst är 7.000kr för LITE.. ialla fall om jag ska gå på soc existensminimum för en månad på två vuxna och ett barn.. känns bra.. 
Men de e jumest pga ett jävla missförstånd från min sida.. Eftersom ja missuppfattade de där med 45 dagars karens när de gällde A-kassan, nej den har inte kommit igång och har ytterligare ett x antal dagar kvar tills den börjar gälla och kan betalas ut.. så den här månaden (eller ja oktober blir de ju) gick ju inte riktigt ihop så man fick så snällt gå till soc och söka lite hjälp och enligt deras existensminimum så låg vi ca 7.000 kr under deras norm..
men men det ska inte vara så här särskillt länge vi ska ha jobb och de ska vi minsann se till att få snart. åtminstone praktik eller något annat så vi får in pengar å slipper soc för att få hjälp från dom e ju ingen höjdare direkt!! inget vi vill ialla fall!! vi vill vara fria från dom och tjäna våra egna pengar..

Inte nog med det.. lyckades få parkeringsböter idag åxå!! GRRR jäkla lapplisor.. nej ja ska inte klaga lapplisan hade faktiskt RÄTT och jag förtjänade den där p-boten, Trodde jag ställt mig inom ramarna för 1 timmes  parkering men det hade jag visst inte så de var ju faktiskt mitt eget fel men men sånt e livet!!

Annars idag då?? hmm håller på med fiskpinnar och potatis och är sviiiiiinhungrig så de ska bli riktigt gott faktiskt med mat!!! sen ska ja till Macken och hämta ut ett kostnadsfritt paket och sen ska jag ringa A-kassan och kolla exakt hur många dagar det är kvar tills jag är berättigad ersättning från dom.
sen blir de bus med hundarna, japps hundarna.. Enya e ju som sagt här på lite semester den här veckan så de får bli lite bus och kanske en härlig promenad med henne och Donna.

senare i eftermiddag/kväll så ska jag ut och springa igen. var ute i förrgår å det börjar ta sig sakta men säkert.. orkade springa längre i ett streck så att säga än sist jag var ute och sprang så de e ju possitivt!!

Har skickat in en ansökan till en fjantigt billig kurs på englagård åxå.. endast 98kr. Hoppas att jag får en av kursplatserna det vore såååå kul och spännande och helt underbart att få återvända till englagård igen!!

ja ja de e vad som händer här just idag ialla fall

pyss å kram

Idag e jag stolt över min gråa Rotta

Publicerad 2010-11-02 10:43:21 i Allmänt

japps idag ska donna få lite extra burkmat i sin matskål..
För i morse på första turen ute så fick hon syn på ännu en räv (vi har nu upptäckt 2 olika rävar) som stryker omkring här runt och på gården, Donna undrade nog om det var deicide först tror ja för dom stog helt stela å bara glodde på varandra och ja skrek "ta den" till henne och hon for iväg som ett skott efter räven och de försvann in i skogen, Jag började ropa som en galning på deicide som fortfarande var ute nånstans och de e ju faktiskt så att rävar dödar katterna om de får chansen-.. deicide kom springandes och fick gå in till hans stora besvikelse..
Efter ca 5 min eller nått så kom donna springandes ut ur skogen och såg helt överlycklig ut!!
Så hon fick en massa beröm så hon förstog att hon varit jätte duktig som jagat bort odågan till räv!!  Blir till att prata med hyresvärden så han hjälper oss att gillra fällor då.. Vet att han pratade på att dom satt upp fällor för grävlingar när hans mamma levde och när vi prata med han om att vi sett en gigantiskt stor räv så pratahan på att vi kanske får sätta upp fällor å så får de nog bli nu när vi sett två olika rävar. Vi vill ju inte förlora nån av katterna eller båda två usch de skulle inte gå!!!

Sitter och väntar på att få besked om mitt hemliga projekt åxå.. de borde ju dimpa ner nått om det i brevlådan vilken dag som helst nu tycker jag :D ska faktiskt bli lite kul.. Har fått erbjudande av en kompis att hon kan vara kritiker för den åxå så de ska hon nog få vara!! Kul kul

Igår ringde Nettan åxå å frågade om en sak så nu ska jag iväg och "jobba" på söndag få se hur det går..
Känns väldigt bra ialla fall men nervös e jag ju!!
Har fått höra av flertalet människor inom detta att det faktiskt är detta jag kommer att äögna mycket tid åt för de e detta som ja kommer bli väldigt bra på åxå!! spännande men lite läskigt åxå de kan ju faktiskt bli en del otrevligheter men de ska gå bra.. på söndag kommer jag iallal fall ha ett stort stöd med mig i nettan så de känns som de kommer att bli väldigt bra och jag hoppas av hela mitt hjärta att de vi ska till får det lugnt och skönt där hemma efter att vi varit där!!!! sånt här är ju inte kul det vet jag om någon då jag har varit i samma sits som dom fast inte lika grovt verkade det som!!

Ja ja nu ska ja se om ja kan göra lite nytta här hemma åxå.
Ska gå ut med hammaren och banka lite under forden för å se hur de ser ut så kanske jag kan få den såld sen om det är någon som e intresserad.. vet att min moster var lite nyfiken på den ialla fall så jag håller tummarna för de ialla fall

Ha de gott så länge

kramar

helt otroligt

Publicerad 2010-11-01 11:21:16 i Allmänt

blev väckt idag av att försäkringskassan ringde.. (de skulle ha ringt torsdag eller senast fredag) och NU var de klara med min ansökan om sjukpenning för dagar då jag blev sjukskriven i somras pga rubbning av kristallerna i örona.. lämnade in denna ansökan första veckan av augusti.. måste säga att försäkringskassan verkligen är snabba... NOT!!
ja ja de var ju bra för ansökan hade ialla fall gått igenom å jag skulle få pengarna utbetalade.. men jävlar va drygt det har varit tror ja har lämnat in olika och samma papper i 3 eller 4 omgångar under dessa månader som har gått men NU äntligen är det klart och det kunde inte vara mer välkommet med dessa pengar just nu!! fick super kasslön den här månaden och behöver verkligen alla pengar ja kan få så de e skönt.. hon som ringde skulle skriva en liten notis om att jag var i stort behov av en snabb utbetalning så man kan ju bara hoppas men men..

annars i dag då.. har haft en sovmorgon eftersom kevvan har höst lov denna vecka och han ville vara kvar i karlstad å skata med sina kompisar där.. han skulle ringa om han fick hemlängtan han ville kanske komma hem på torsdag eller fredag hehe han e väl go lillplutten!!

Haha jag måste ju bara säga åxå.. i lördags när ja varit ute med Mini på promenad så skulle ja ju träffa Louise för att hon skulle få healing, men hon hade lite saker att göra så vi gjorde upp att hon skulle ringa mig när hon var klar.. jag la mig för att meditera lite och få upp energin lite... *pang boom* så blev jag väckt senare på kvällen av mamma.. hade tvärslocknat och sov enormt gott och de var nog iåförsig ganska välbehövligt åxå.. gick ju upp 04.30 den morgonen eftersom ja skulle jobba dag i arresten, fick verkligen sova igen de timmarna ja gått miste om vilket var underbart.. käkade lite och la mig och somnade om eftersom ja skulle jobba dag på söndag igen..

Kl ringde 06.00 på söndag morgon.. och ja var orolig för att min mobil inte skulle ställa om sig själv automatiskt som ja hade på¨inställningarna men när ja kom ut i köket så såg ja att den gjort de eftersom köksklockan var 06.00 den åxå å den visste ja ju att pappa ställt om..

gjorde mig i ordning och packade ner matlådan m.m och åkte mot arresten... möttes av en lätt leénde Per som fråga om ja var sugen på att börja jobba.. åh nej tänkte ja nu har de en himla massa inne.. och frågade lite försiktigt hur många de hade.. inte så farligt svarade han.. men ja tänkte eftersom du kommer till jobbet redan 05.45....
Fick sen veta att pappa krånglat med kl i köket och beslutat att ställa om den på söndagen i stället så med andra ord så hade INTE min mobil ställt om sig så ja klev alltså upp 05.00 i stället för 06.00...typiskt mig...

men men dagen gick fort och eftersom ja sovit halva eftermiddagen/kvällen dagen innan så var ja ganska utvilad på söndagen på jobbet så de gick ju bra ialla fall ;)

idag blir de långis med "the speed demon" (även kallad enya) och "the fart demon" (även kallad Donna)
Enya fick följa med mig hem i går och hon ska vara här tills slutet av veckan när de e dags att åka mot karlstad igen :) pappa kan behöva ha lite "hund semester" hehe och  Enya trivs ju väldigt bra här ute i skogen åxå.. sist hon var med så kom de en man med sin Husky liknande hund och gick förbi.. enya blev lite kär och ja såg hur hon försökte smyga efter honom och sen satt hon inne och pep nån timme efter de.. hon springer fritt och härjar och busar och bara njuter av friheten det är riktigt kul å se henne när hon kommer igång.. man kan inte tro att tanten är över 10 år... närmare 10,5 år hon springer och hoppar å skuttar som om hon vore typ 2 år eller nått.. lilla gumsan!!
ska se om ja lyckas bifoga en liten bild på snuttan!!

annar så får alla ha en kanon dag kram på er

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela