missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

åååå vad trött jag blir!!

Publicerad 2012-08-18 16:43:36 i Allmänt

Lådbil nästa kanske!!
jag har verkligen någon form av förbannelse över mig när de gäller bilar!!
Har haft lika många bilar som ja år ja haft körkort, den första var de egentligen inget fel på men den var för liten så de funkade inte riktigt..
men sen har de fan i mig gått utför mest hela tiden, trodde ja fick tag på en bil som verkligen skulle göra så jag slapp en himla massa krångel när ja åkte till bilfirma o köpte en dyrare bil, men nää då.. har bytt stötdämpare (detta visste ja om när ja köpte bilen) bromsar, olja + oljefilter å så blev de detta med urtrampningslagret o kopplingssatsen då.. som 4 st helt oberoende av varandra trodde att de var.. var iväg å gjorde mig ruinerad på att köpa dessa delar å lämnade in bilen igår.. idag ringer han som skulle hjälpa mig med bilen och visste inte riktigt vad han skulle säga eller göra.. urtrampningslager o kopplingssatsen såg mer eller mindre nybytta ut men däremot så såg växellådan helt slut ut...å han sa att de såg ut som någon (förmodligen förra ägaren innan bilfirman då) försökt grejja med växellådan för att sen inte ha fixat till den ordentligt för de fattades en himla massa skruvar i den.. så det var ett slarvjobb sa han!!

så nu sitter ja här deppad å tjurig å jävligt snurrig i huvudet då ja trösta mig med en snus.. har inte snusat på snart 4 månader så ja kan lova att de snurrar ganska rejällt just nu!!

Pissbilar!!

inte förvånad..

Publicerad 2012-08-06 18:06:49 i Allmänt

det är ta mig fan tragiskt när man inte blir förvånad när vissa klantar till de å får sina barn att gråta än en gång.. och nu pga att man "måste ha sex med sin nya partner" ska ens sexuella drifter gå före sitt eget barn?? nä där är de fan i mig stopp jävla idiot!

bara så att alla vet...

Publicerad 2012-08-05 12:31:28 i Allmänt

Jag är ingen psykolog o ja kommer aldrig att bli, vissa kan ja gärna lyssna på å ge råd till men när vissa hör av sig en gång om året å vill "spy ur sig" för att de mår såååå dåligt då kan de kvitta.. kan de inte höra av sig annars så kan de kvitta. ursäkta mig men ja e ingen jävla hobby psykolog. passar jag inte när ni mår bra så tänker ja inte passa när ni inte mår bra thats it

ha en bra dag för de tänker jag ha

lite besviken men EJ förvånad..

Publicerad 2012-08-04 10:43:49 i Allmänt

ni som har mig på facebook vet att ja varit lite "hemlig" med något ett bra tag nu å lagt ut lite hintar än här å än där ;)
för några dagar sedan så hade ja som status att ni snart inte behövde vara nyfikna längre och att en del skulle bli glada å en del inte..

Oj oj oj så rätt jag hade!! Jag la häromdagen ut en bild på mig å uppdaterade därmed min profilbild där ja visade upp en tjock gravid mage.. fick enorm respons på detta såklart men massa Likes å kommentarer.. MEN det finns faktiskt EN som jag Misstänkte inte skulle varken gilla eller kommentera.. trodde dock att han kanske kunde skicka ett grattis sms åtminstone... men oj så fel jag hade där.. och ja jag vet att han faktiskt sett bilden o läst de senaste dagarnas status uppdateringar så de e ingen ursäkt att han inte skulle ha sett för jag VET att denna personen är inne på min sida väldigt ofta det märks de gånger vi pratat i luren eller så.. vilket inte är såå ofta längre visserligen men ändå..

men men de visar bara att han faktiskt alltid har ljugit om att han är såååå glad för min skull å bla bla bla.. men de e hans förlust om han inte vill gratta mig då behöver han inte! men de e bra då vet jag vart du står..
som sagt ja misstänkte att du inte skulle gilla eller kommentera mitt foto eller nån av mina statusar men ja hade faktiskt förväntat mig ett grattis sms ialla fall..
skulle de komma ett från dig nu de senaste dagarna efter att du läst detta ja men då kan du väl strunta i att skicka de istället för ja vill inte ha ett pga att du läst å sett att ja blev besviken på dig..
have a nice life!

för övrigt så ÄLSKAR ja mina pojkar!! Kevin å Andreas love yaaa!!

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela