missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

åh herregud..

Publicerad 2011-02-24 11:25:49 i Allmänt

När man trodde att ens familj var så knäpp och galen som de bara gick att bli så kom Mio hem och visade att så var minsann INTE fallet.. Har nog aldrig skrattat sååå mycket som ja gjorde under gårkvällen eller vad de heter, i går kväll alltså..
Mio kom in i familjen och Donna nosade och undersökte honom.. deicide kollade misstänksamt på avstånd och Pepsi var inte sen på att gå fram och undersöka vad det var för något, normalt sett så brukar valpar vara lite försiktiga när de kommer till sitt nya hem.. men inte Mio inte.. Han körde på för fullt.. sprang fram och tillbax busade skällade ut sin spegelbild i spegeln i sovrummet. och kissade på andreas täcke :p somnade på min axel i sängen jaaa han e helt underbar och ja e stört förälskad!!! han är verkligen sååå jävla gooo!!!
Bilder kommer snart jag lovar!!!!!!

Onsdag!

Publicerad 2011-02-21 19:33:43 i Allmänt

Jag längtar tills Onsdag eftermiddag.. då ska jag och Kevvan åka tillbax till Nyckelby och hämta hem lilla Mio. japps nu är det halvt officiellt.. Mio 'är våran nya lilla familjemedlem och liten är verkligen rätt ord för lilla Mio, ska lägga upp kort på honom inom kort :)

Många kramar

ärligt talat..

Publicerad 2011-02-21 15:24:53 i Allmänt

åååå vad trött jag kan bli på folk..
Är en tjej på facebook som ja pratar med ganska ofta, eller ja kanske inte nu för tiden men för ett tag  sen i alla fall. stöttade och gav henne råd m.m när hon hade det jobbigt.. sen träffade hon en kille som allt var bra med och många sa till henne att de där var rätt m.m och sen träffa hon en annan kille som hon blev så kär i och han var så kär i henne å bla bla bla.. jag fick en dålig känsla om den här killen och sa det till henne sa att hon skulle ta de lugnt och vara lite försiktig för de kändes inte bra på nått sätt.. då blev hon sur å menade att ja inte skulle ge henne råd eller säga något för de var hennes liv m.m och hon visste att han var rätt för henne.. ja ja fine tänkte ja men lycka till..
sen visade de sig efter bara några dagar att jag hade rätt.. 
NU så har hon hittat RÄTT kille igen och hon är sååå kär och allt känns så bra och bla bla bla..
alltså ok hon har haft det jobbigt och de finns en bakgrud med saker ja inte tänker gå in på men man blir inte kär i en ny kille varje vecka det funkar helt enkelt inte så.. gud vad tröttsamt!!
men ja tänker inte säga något mer hon får sköta de själv och ja tänker inte ge henne råd heller.. för hon vet ju vad som e bäst för henne själv..

trevlig eftermiddag

Publicerad 2011-02-20 12:02:56 i Allmänt

Japps vi hade en trevlig eftermiddag igår, var iväg på en liten tripp och det var kul, kände mig riktigt riktigt levande igen på nått konstigt sätt!!!! härligt var det ialla fall!!
dock avslutades väl inte kvällen lika underbart, hade blivit lite missförstånd där upptäckte jag ganska snabbt.. men jag hoppas att det löser sig.

vad händer annars i dag då? inte särskillt mycket faktiskt, känns som ja e på väg att få nackspärr eller nått sånt för de spänner till rejällt när ja vrider på huvudet inte kul sånt där.. hatar nackspärr. Känner mig oerhört spänd i hela kroppen och skulle behöva ha en avslappnande helkroppsmassage. Det vore riktigt fint det!!

well well...

hoppas alla får en riktigt fin söndag i det fina vädret som är!!

styr snart bilen mot mitt lördags mys..

Publicerad 2011-02-19 11:07:10 i Allmänt

Åh det är äntligen lördag, jag har verkligen längtat!! ser fram emot den här dagen och vad den kan tänkas erbjuda!! fast jag måste erkänna att jag är faktiskt nervös...
men spännande och lite mysigt ska de minsann bli...
vet inte riktigt vad ja ska skriva just nu.. magen känns ostadig och hjärtat dunkar.. herregud det är ju några timmar vkar tills jag är där men ändå :p nervöst nervöst nervöst..
ja ja ska kolla lite vägbeskrivningar och adresser för gpsen så jag hittar dit åxå..
ha en riktigt bra lördag allihopa!!

Kram

underbara fredag

Publicerad 2011-02-18 13:21:36 i Allmänt

fast ja hade hellre haft lördag :p
i kväll blir det disco för kevvan, han har blivit en riktig disco kung han ;) haha han e så söt måste bara erätta.. han var lite ledsen igår när han skulle sova och jag tröstade honom, helt plötsligt så vänder han sig om kollar mig i ögonen och säger Mamma jag älskar verkligen dig!!
ja blev helt tårögd för de kom så spontant och de kom verkligen från hans hjärta!!!
Min gullunge!!!

älskar min familj suuuuuper mycket!!!
i morgon är det lördag!!!!!! JIPPIE!!!

lycklig, förväntansfull, glad igen...

Publicerad 2011-02-17 15:37:30 i Allmänt

jaaa haha jag har fått några mycket roliga "nyheter/besked" de senaste dagarna som har gjort mig enormt glad...!! nu längtar jag till helgen.. till Lördag!! ååååå woho tra la la la

idag har jag bestämt

Publicerad 2011-02-15 13:38:06 i Allmänt

att det ska bli en bra dag!! i morse när kl. ringde så bestämde jag och kevin oss för att ta oss en liten extra nap, och sov ca 15 minuter extra.. gött var de!!
Sen ännu härligare kändes de är vi kom ut och skulle vänta på skolbussen och ja insåg att shit f*n attans jä*la bananer jag tror vi missat bussen.. men de hade vi inte gjort den var åxå sen.. tack och lov!! och NEJ det berodde inte på att vi tog oss en extra nap som gjorde att vi blev sena till bussen..
men de som ändå var härligt är vi stog där ute var att vi kunde konstatera att det faktiskt börjar bli ljusare även på mornarna och inte bara på eftermiddagarna vilket är helt underbart!! tacka vet jag den ljusa årstiden!!!

Snart är det vår och sen kommer den underbara sommaren som jag bara vet kommer bli helt fantastiskt härlig!!!

åh vad ja vill ha nån form av "medial lekträff" haha av något slag, att man träffas några stycken och gör lite behandlingar på varandra och tonar in och busar. vore sååå kul och jag vill jag vill jag vill det nu!!

sen vill jag ut och skaka rumpan på dansgolvet åxå saknar det.. har nog inte varit på krogen på hmmm drygt ett år tror jag!!

well well det blir när de blir och ja har ju faktiskt mer eller mindre en "skaka rumpan dejt" med gurkan i mars!!

konstigt uppvaknande

Publicerad 2011-02-13 13:08:15 i Allmänt

jaaa de kan man lugnt säga, har sovit sjukt dåligt i natt har vaknat flera gånger av att ja haft ont i ryggen och ja har konstaterat att jag verkligen verkligen behöver införskaffa en ny säng, för den ja har nu är ju några år gammal  och den börjar nog  förklara att den har gjort sitt tror jag... Ja ja uppvaknandet ja fick var inte mycket bättre det inte, vaknade å kände att magen var lite lätt i uppror vilket den fortfarande är känner ja..  satte mig upp i sänge och kände hur hela rummet snurrade till.. USCH!! la mig ner igen vände mig om i sängen och rummet snurrade än en gång..  har varit med om en liknande grej förut och då blev jag sjukskriven en vecka pga att balanssnäckorna var i obalans eller vad de nu hette.. tror de hette så ialla fall.. dock var det värre då och det är verkligen INGET jag vill vara med om igen, men hela kroppen känns lite konstig så de blir att ta det väldigt lugnt nu för ja ska ju hämta upp kevin vid tågstationen i sunne kl 16.43 så innan dess får de faktiskt lov att lugna ner sig så ja kan åka dit i lugn och ro :D får bli att åka i god tid så ja har tid på mig och kan ta de lugnt :)

ja ja nu ska ja surfa vidare och läsa lite bloggar och fixa på facebook m.m

kram kram

nervöst...

Publicerad 2011-02-12 16:07:11 i Allmänt

Japps de e lite nervöst här idag.. Håller på och lagar till en köttgryta på ett helt nytt recept som ja fått av En släkting till Adreas som är kock.. nervöst och liute spännande.. jag är  ju verkligen ingen höjdare i köket och har flertalet ggr misslyckats med att följa recept.. haha men de ser lovande ut och det luktar framför allt lovande!!!

annars då..? inte myckt håller på å läser min bok "fråga dina vägvisare" och den är riktigt intressant med lite roliga övningar m.m så de blir att fortsätta läsa den..
överdrivet mycket snö ute som inte verkar ge med sig och försvinna bara fortsätta att växa i drivorna.. blä!!
vill ha vår och sommar nu..

hade fått ett mail från en kvinna som heter Kerstin i dag när ja kollade mailen åxå.. ja mailade henne för ganska länge sen och vi hade lite mail kontakt och sen var de inte så mycket mer.. men nu hade ja fått ett mail av henne.. så vi  får se vad hon svarar på det jag skrev :)

det blir som de blir och som de e meningen att bli just nu så..

hoppas alla har en riktigt riktigt bra helg så här långt!!

Puss och kram bussreklam

har du tagit rätt väska...?

Publicerad 2011-02-11 17:06:15 i Allmänt

jaa ni det var den stora frågan....!!! haha Kevvan skulle åka till karlstad idag med tåg då.. han var så duktig innan vi lämnade "skogen" och städade sitt rum UTAN PROTEST.. de ni, och så packade han ryggsäcken med kläder och lite sånt som han skulle ha med sig till mormor och morfar under helgen.. när vi kom till tåg stationen så tyckte ja att det var något konstigt med hans väska.. så jag frågade honom helt enkelt.. Kevin har du tagit rätt väska nu?? Jaaa sa han va då då..? Men packade du kläder i skolväskan :o F*N kläcker han och tillägger snabbt förlåt (han vet att ja itne gillar svordommar som kommer ur hans mun) så med andra ord så hade han av ren vana tagit skolväskan och gått ut medans hans ryggsäck som han packat ner allt han skulle ha med sig fortfarade stog kvar hemma på hall golvet.. ja ni så de kan bli.. vi skrattade ganska gott åt det ett tag.

sen ni som känner mig vet att jag har en enorm skadeglädje.. så när vi satt där inne på tågstationen och väntade kommer de en "finare man" med kostym rock m.m in i väldans fart, och snö på skorna mot blankt sten golv blir ganska halkigt som mannen åxå upptäckte ganska snart "Åh helvete" utbrister mannen och skuttar till i ett försök att inte dratta på rumpan och jag då.. ja jag då jag höll på att dö och gömde mig under mössan med ansiktet djupt i kevins jacka!!!

Nu säger jag skål och tar mig en kall öl!!

hoppas ni får en riktigt trevlig helg allesammans där ute, och ett stort grattis till sandra m. pojkvän som fick en liten dotter igår!!!

Morr!!

Publicerad 2011-02-09 23:40:05 i Allmänt

fan.. jävla skit dra åt hel'ete åxå!! jaaa jag är på sur humör just nu!!! dumma blogg som ja promt skulle hoppa in på!!!
i vanliga fall älskar ja att sitta och hoppa runt bland diverse bloggar och läsa lite om än de ena än de andra men inte i kväll!! den ena bloggen gjorde mig surare än den andra!! så MORR
well well i guess its my destiny!!

Bye

Onsadag 9/2-11

Publicerad 2011-02-09 12:19:48 i Allmänt

gud jag har verkligen idetorka till mina rubriker nu för tiden,
igår var jag sååå jä*la duktig måste jag säga.. Vaknade drack kaffe kolla mail facebook m.m se gick jag ut och skottade hela garageuppfarten och kevin skottade vid brevlådan och gången till huset, sen till affären handlade lite grejjor som han skulle ha med sig till ski i sunne i dag när de har friluftsdag, hem gjorde "tysk soppa" med potatis purjolök och frigadeller GOTT GOTT, sen diskade jag, slängde i en tvättmaskin och diskade lite till hängde tvätten slängde i en maskin till ut med donna och kevvan å lekte lite i snön diskade upp de sista hängde sista tvätten och sen var jag helt totalt slut, men tog mina sista krafter till att städa köket, spis ugn m.m
Sen halvt däckade jag i soffan och efter ett tag kom kevin med kladdkaka och frågade om jag ville ha så vi frossade lite i det åxå :D han var så söt plutten, även om ja halvt fick cp ryck på han tidigare när ja bara ville ha en lugn stund och han tjatade å tjatade och tjtade om något som ja inte ens minns vad det var.

men han är go min underbara son!! Visst han har sina brister men vilken människa har inte det??

Kevin hade ju en hel del upplevelser utöver de "normala" när vi bodde i karlstad i lägenheten där, och han berättade både det ena och det andra vilket ibland var lite läskigt.. sen när vi flyttade hit så slutade det och han började tränga bort de och ville inte veta något mer om det.. häromdagen så kom han till mig och sa
"mamma en del säger ju att när det kommer en ande så blir det kallt.. och jag brukar tänka på de när jag öppnar källar dörren för där nere e det alltid kallt.. fast jag vet ju att det inte är för att de kommer en ande varje gång man öppnar den dörren :D"

han har att tankar han min plutt!!

I morgon börjar han på "gymnastik/akrobati" eller vad man ska kalla det. Jodas pappa är utbildad lärare i akrobati/gymnastik eller vad man nu kallar de så han ska ha de varje torsdag i gympa salen på kevvans skola så de blir kul och kevin verkligen längtar efter att få börja och lära sig göra volter m.m han tycker de ska bli skit kul rent ut sagt!!

nej nu får ja nog fylla på med lite kaffe och kanske ta mig en bulle till åxå.

ha de bäst

puss å kra piff och puff

Måndag.

Publicerad 2011-02-07 11:59:31 i Allmänt

Japps ny vecka nya utmaningar!! Idag blir de nog ganska fullt upp tror jag, ska tina köttfärs, fixa potatisen köpa purjolök och försöka få till en sk. "tysk soppa" som mamma brukar göra den är bara sååååååååååååååå himla god och jag älskar den och kevin älskar den åxå, hoppas bara att den blir bra.. Jag har ju aldrig gjort den där soppan förut så..

Annars då?? det händer ganska mycket men ändå ganska lite...
Har nedräkning mer eller mindre tills 1-3eapril då ska jag och Carina åka till Englagård igen!!! åh vad jag längtar!!!! ska bli enoooormt spännande och skit kul faktiskt. Helge kommer dit åxå så de ska bli extra kul å få träffa honom igen :D

Igår var min goa underbara vän Prem Lavanya Jansson med i expressens söndags bilaga!! en bra artikel!!

nej nu blir de inte så mycket mer skrivande för dagen har som sagt lite att fixa med idag hej svejs

Lördag... eller söndag eller kanske torsdag!!

Publicerad 2011-02-05 15:25:03 i Allmänt

Jaaa alltså idag e de ju lördag och jag har tidigare idag handlat och gjort en smörgåstårta, tagit mig en iskall Falcon 5,2a och nu sitter jag här med hårfärg i håret och ser glad ut!!!
Var visst ett tag sen jag bloggade såg jag men de har varit lite att göra här hemma, Andreas har ahft lunginflammation så jag har haft fullt upp. laga mat hugga ved bära in veden elda diska laga mat diska igen å jaaa allt som hör till hemmet lixom, men han har varit totalt utslagen så jag har faktiskt tyckt riktigt riktigt synd om honom. men förra helgen ringde vi rådgivningen för han fick enormt hög feer och morgonen efter så fick han en tid på vårdcentralen så de var bara att kliva upp i ottan typ å åka mot torsby..
det var sååå himla komiskt faktiskt för läkaren han fick var en 45 år äldre version av andreas.. kal på huvudet och långt skägg hahaha de var jätte komiskt. men han fick penicillin och nu börjar han bli betydligt mycket bättre, uppe å går å eldar å grejjar igen :D

MM måste bara säga att varm och kall--Vinet är enormt gott med smak av äpple och kanel, kanske inte låter super duper gott men det är det faktiskt.. sitter med ett glas just nu å stinker hårfärg men ja e glad för det :D

Åh jag längtar tills i april, mer exakt 1-3e april.. då ska jag och Carina åka till englagård på tarot kurs ska bli enormt kul!!! ser verkligen fram emot det.
well well..
igår var ja i karlstad med kevin, hade inte tänkt stanna så värst länge pga vägen hem e ganska jobbig att köra när de blir mörkt så ja släppte av kevi9n hos pappa och hälsade lite på mamma och pappa å så fick jag träffa goa goa Zeritha som åxå var där å hälsade på, henne har ja itne sett på månader och ja fick en goooo låååång varm kram!!! efter de ringde jag Vivi och tänkte kolla om hon hade tid med en snabb fika, var ju typ 100000 år sen jag träffade henne <3 saknar!!! hon svarade inte så då ringde jag Lena Amnell och hon hade tid ialla fall, träffades på bergvik och satt å tjöta och pratade och hade det allmänt trevligt och vips så fick vi syn på Louise werme åxå så hon kom och gjorde oss sällskap. pratade om typ 1000000 saker och de var faktiskt väldigt "befriande" eller hur man ska beskriva det. det var härligt att få se och träffa dem  båda har saknat dom!!
Underbara goa ni!!!

nej nu e de dags att göra lite nytta här omrking :D :p

have a nice day because i will!!

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela