missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

nervöst..

Publicerad 2011-11-30 10:56:35 i Allmänt

har aldrig gillat att gå till läkaren, o kommer förmodligen aldrig att göra de.. men nu måste ja faktiskt de.. de här går inte.. förstår ju inte riktigt va som e fel, o enda logiska förklaringen ja hade till detta jaaa de var ju fel så nu får de bli läkarn i morgon.. sköterskan som ringde upp mig tyckte faktiskt de lät väldigt konstigt å drog samma slutsats som ja gjort men som sagt de var fel å då fixade hon in mig på en akuttid i morgon efter jobbet.. så nu får ja gå på jobbet hela dagen i morgon o vara nervös över vad som komma skall... med andra ord blodprov!!! alla ni som känner mig vet att jag har en enormt överdriven sprutfobi.. ni som inte känner mig och som dessutom fött barn kommer verkligen att förstå min sprutfobi då jag inte vågade ta bedövningssprutan när jag födde kevvan.. stog hellre ut med smärtan än att ge mig i kast med ett ynka litet fjuttigt sprutstick.. en del tycker de e väldigt fjantigt av mig att jag är sååå rädd för sprutor då jag trots allt har 11 tattueringar.. MEN oavsett om ni håller med mig eller inte så är det faktiskt en helt annan sak.. för de första så är en tattuerings nål inte alls samma sak som en sprutnål, sen ser de inte ens på långa vägar ut som en sprutnål.. och sen så blir de betydligt mycket snyggare efter att ha varit hos tattueraren än hos läkaren på blodprov..

usch hatar de!!

över till något annat.. funderar på att börja plugga.. men måste kolla upp lite om den utbildningen först o ska även prata med aretsförmedlingen om hur de ställer sig till den å lite sånna saker.. ska bli spännande o se om ja ska börja plugga framöver igen o komma ett steg närmare utbildningsmässigt min stora dröm eller ej..

ha en riktigt bra dag för de tänker jag ha!

svar till Anonym

Publicerad 2011-11-24 11:01:11 i Allmänt

hade fått en kommentar på mitt inlägg "länge sen nu" och ja klistrar in det här

Anonym
om länge sen nu:
jaf faattaaar inte hur du tänkte när du raderade vänner fårn fb riktigt.. vill du förklara?? Krams
Jag kan jätte jätte gärna förklara detta för dig men jag har ju ingen som helst aning om vem du är iomed att du anger dig som anonym. om du varit vän med mig på fb vilket jag antar eftersom din kommentar är skriven som den är så skicka gärna ett mail till mig där så kan ja förklara hur ja tänkte i just ditt fall. förmodligen så har vi inte pratat på ett tag på varken fb eller i verkliga livet och när ja rensade bland mina vänner så fick du förmodligen följa med av den andledningen.  det är det svaret jag kan ge dig så här på rak arm med tanke på att ja inte vet vem du är.. lite svårt att svara då :)

men när jag gör en rensning bland vänner på fb så rent allmänt så kollar jag igenom vilka ja pratar med, vilka som är inne och gillar/kommenterar/eller skriver till mig på fb och de som inte gör de och som ja nästan aldrig heller är inne på deras sida så att säga o kollar gillar eller kommenterar de åker bort. vill man trots detta vara vän med mig på fb är man helt å fullt välkommen att skicka en ny vänner förfrågan. och som sagt om de fanns andra andledningar till att just du fick lämna min vänner lista så kan ja inte svara på det utan att du hör av dig o berättar vem du är.

Hoppas att detta är en förklaring som du känner dig nöjd med och ja ber om ursäkt om du på något sätt har tagit illa vid dig då du uppenbarligen har blivit borttagen från min vänner lista. hör gärna av dig om det är något mer du funderar på.

annars då? vad händer? inte mycket faktiskt de rullar på som vanligt, jobbar grejjar fixar tränar hund, jobbar fixar grejjar tränar.. ja de e väl lite så de e just nu.

Ska försöka komma iväg å kolla bromsarna på bilen åxå då de har börjat låta lite när ja bromsar, INTE BRA INTE BRA!

nää nu blir det att göra sig i ordning för att sen åka mot jobbet, ha en riktigt bra dag allihopa!

I dag firar jag 3 år med min älskling! <3

Puss å kram

jahapp..

Publicerad 2011-11-15 21:09:10 i Allmänt

var på rättegång idag o de var intressant o skrattretande e mellanåt åxå..
ska bli intressantå se vad dommen för denne busschauför får...

åh ja väntar ¨å väntar nu har snart kussens flickvän inte många dagar på sig innan hon "måste" ploppa ut lilla bebisen.. torsdag e de dag, ialla fall om ja får bestämma :D

ska bli kul ser fram emot att få höra när de ska ha lille bebisen, eller ja när de får bebisen ska man väl säga.

hade lunch dejt med Underbaraste Vivi idag! Tack för en mycket trevlig Lunch hjärtat! visade sig ju att bli en riktigt glad dejt med mycket prat å skratt å jaaa allt va de nu blev :p blev ju lite mera nervös åxå *fniss* men men ser fram emot fredag..

nää nu ska ja dricka lite mera vatten å ta mig en panodil till för nu har sågspånet börjat svälla igen :p

Puss å kram

beslutsångest..

Publicerad 2011-11-12 08:48:51 i Allmänt

har lite lätt beslutsångest just nu..
har anmält mig till en kurs som verkligen verkligen verkligen känns enormt spännande o lockande å ja har dragits lite till denna kurs..
problemet e att samm helg e de en annan kurs som ja verkligen åxå vill gå.. ja har försökt överväga för å nackdelar med båda kurserna men ja blir verkligen inte klok på något av de här.. ja ja försöker känna av med magkänslan åxå men de hjälper mig inte alls :s

drog däremot ett tarotkort förut på en fråga ja hade å de kortet ja fick står för success, victory så de e alltså ett possitivt kort.. får se vad som händer å vad de blir av de då..

*fniss* har än en gång fått höra att ja skriver hemlighetsfullt så folk blir nyfikna.. :p men så e de hahaha ni får allt vara nyfikna ett tag till så e de med de ;) har mycket på g nu så ni får bara sitta tillbax o vänta för att sen njuta av showen eller hur brukar man säga??

Väntar med spänning över att få höra från en av mina kusiner som ska ha barn vilken dag som helst.. själv har ja bestämmt att de ska få bebisen den 17e november!!

Appropå 17e november.. ni som har tänkt fira mig å ge mig present så önskar jag mig något sååå tråkigt som pengar eftersom ja ska iväg på kurs helgen efter!

Massa pussar å kramar till världen där ute!

länge sen nu

Publicerad 2011-11-10 12:08:23 i Allmänt

igen...
har visst slappat till mig lite när de gäller att blogga märker ja.. men har haft fullt upp å inte riktigt haft lust/ork eller tid att sitta här å blogga på ett tag.. Jobbat lite, och senaste veckan har de varit "hårdträning" inför förra helgens prestation.. gjorde comeback på judo mattan efter 11 år utan tävling och 8 år utan träning så de var himla skojj.. men jävlar vad otränad ja e.. visst ok man använder ju muskler som man normalt sett inte använder när man kör en tävling/träning i judo och ja kan erkänna ´trots att de e liiiiiite pinsamt att ja faktiskt fortfarande har träningsvärk i ena armen *skrattar högt* herregud säger ja bara ;)
ja ja annars så flyter de på ganska bra faktiskt o de känns heöt ok.. e dock liiite nervös för en sak men de tänker ja inte avslöjja vad det är.. har ju velat detta egentligen men nu vet ja inte riktigt hur ja ställer mig till de just nu.. men ja får väl besked nästa vecka eller något :s ja ja what ever.. :p

hundträningen har dock legat på is någon vecka, tråkigt men så e de i bland. Donna pluttan har brutit två klor, den ena är borta å den andra envisas med att hänga kvar så vi får se hur de blir med den men hon har ätit smärtstillande å infektions hämmande ett tag nu å de har hjälpt.

blev uppringd från jobbet idag o blev erbjuden några veckors jobb pga en sjukskrivning och självklart tog jag det. TACK sötaste Ingela för att du tänkte på mig :D
de blir kul. jag trivs ju just sååå bra inom psykiatrin!!

ja ja nu får de bli att springa ner i källaren o slänga i en tvätt.
have a nnice day n take care!

här kommer länken och intervjun med mig

http://www.nwt.se/sport/ft-sport/article1000275.ece

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela