missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

fight night!!

Publicerad 2010-05-15 12:46:52 i Allmänt

yes i kväll blir det röjj!! ska på fight night med Älsklingen, Brorsan, Beyan och Kjell from hell med vänner :D ska bli kul..
Brorsan fick ju en biljett av oss i födelsedags present så de blir nog kul för honom åxå.
har egentligen inte så jätte mycket mer att skriva just nu men kommer att uppdatera i morgon förmodligen ikväll kommer de knappast hinnas med tror ja..

Fast en sak måste ja ju bara nämna lite diskret..

älskling och ja har haft en liten diskution eller va man ska säga.. och jag är världens lyckligaste just nu!! Älskar dig Andreas!!

När ska kevin få lugn och ro???

Publicerad 2010-05-12 17:56:07 i Allmänt

Jag blir så Jä*vla arg!!!!! idag ringde kevin mig från skolan och ville bli hämtad tidigare, ja tyckte att han gott kunde vara kvar hela dagen som han har på schemat, (han är kvar på fritids en stund efter skolans slut) men han ville så bestämt bli hämtad tidigare och jag tänkte att han kanske hade ont i handen som han har gipsad så ja sa tillslut att jag skulle hämta honom efter gympan vilket skulle bli lite tidigare ialla fall..

När jag satt i bilen och såg honom komma så såg han lite butter ut, och snart fick jag veta varför..
det här var den "varma välkomsthälsningen" jag fick av honom när han öppnade bildörren och hoppade in..

Mamma nu är jag så himla trött på att bli mobbad av *PIIIIP*, han har mobbat mig i 4 år snart och jag har aldrig gett tillbaka men nästa gång han går på mig och sparkar eller slår mig då ska jag fan ge tillbaka..

Ni som känner kevin vet att han ibland kan försöka svära men att han oftast är väldigt duktig på att inte använda svordommar utan bara gör det när han är  ARG OCH/ELLER LEDSEN
så idag hade det hänt igen.. den här killen som varit på honom under hela skolgången hade denna gången även gått på ett flertal andra elever och även fått en del i deras klass att börja gråta, kallat både barn OCH lärare för HORA!! herregud vad är det för uppfostran tänker jag?! visst ok det är inte alltid allt sånt här ligger i ett barns uppfostran, jag har sedan länge funderat på om inte den här pojken har någon slags diagnos, vet inte om föräldrarna har kollat upp detta eller ej men annars borde de göra det!! Det tycker ialla fall jag

Ja ja över till vad som hände då.. den här killen hade kastat barnens kläder både i soptunnor på skolan och ut genom fönstret.. buttat och slagit en del elever plus kallat både lärare och elever för hora m.m...!!
genom åren så har även den här pojken slagit kevin över munnen så han har fått en sprucken läpp, han har knäat honom i ryggen sparkat honom tagit strypgrepp på honom slagit honom buttat honom m.m
och när jag tagit upp det här med hans skola så har de tyckt att jag och mamma är känsliga och att framför allt kevin är överdrivet känslig som gnäller över detta fullt normala skolbetende!!!!

för ca 1,5-2 år sedan så trillade kevin illa från en av klätterställningarna på skolan så han några månader senare fick uppsöka läkarvård och vi hamnade på ortopeden och fick prata med en helt underbar läkare. Han gick igenom kevins kropp väldigt noga klämde kände böjde å grejjade med varenda led i hela kroppen, sen lite oväntat så började läkaren fråga ut kevin om hans skolgång och kompisar hemma..

han frågade kevin om han hade kompisar hemma/i skolan. kevin svarade ja för det har han ju.. sen när läkaren frågade om kompisarna var snälla i skolan/hemma så sa han att kompisarna hemma var snälla men att dom i skolan inte alltid var snälla och särskillt inte en pojke, sen berättade kevin ALLT denna pojken gjort mot honom..
Läkaren tackade för att kevin ville berätta detta för honom och bad sen kevin gå ut för han ville prata med mig.. När kevin lämnat undersökningsrummet så säger läkaren att det INTE finns NÅGOT SOM HELST FEL
på kevin, utan det som är är att han mår kroppsligt dåligt för att han rent ut sagt blir MOBBAD i skolan. det han hörde av kevin om skolan är ren och skär mobbing menade läkaren (precis som jag och mamma har försökt få skolan att sätta stopp för i mer än ett års tid.. men som de bortförklarade med "vanligt skolbeteende")
och han förklarade att han hade skyldighet enligt lag att Anmäla detta.. och det tänkte han göra åxå..

några veckor efter detta blev jag inkallad på möte på skolan och fick höra att de hade fått in en polisanmälan mot skolan ang händelser mot kevin.. jag förklarade vad som hänt hos läkaren och att det var läkaren själv som tog upp det här med mobbing och anmälan och att jag stödde hans teori som jag redan sagt såååå måååånga gånger tidigare...

och idag fick jag nog igen när jag hörde att det hänt igen och att det även gått ut över flertalet andra klasskompisar så illa så att 5-6 st hade börjat gråta tillåmed...!! så jag ska på ett utvecklingssamtal nästa vecka och då tänker jag förklara att jag tröttnat rejällt på den där skit skolan och att jag kommer att göra en anmälan jag åxå..
sist vi hade möte ang. att kevin är utsatt (vilket skolan inte tyckte då heller och aldrig som sagt har tyckt att han varit) så skyllde de på att kevin nog inte hade tillräckligt med fritidsaktiviteter att ägna sig åt hemma.. Va fan är det för snack??
Om skolan hade ett barn som kevin som börjar på någon aktivitet och går MAX 5 ggr och sen slutar hur tror dom att de funkar då då!!??? (man måste ju betala medlemsavgift efter vanligtvis 1-3 provomgångar) och jag har lagt ut MYCKET pengar på aktiviteter som han har börjat på och sen slutat lika snabbt

Fan jag blir såååå jävla arg till att dom är så blåögda.. en helt nybyggd skola sen 4 år tillbaka och nya lärare och en massa sånt då borde de väl kunna fixa ett bättre arbete mot mobbing åxå??

jä*ligt illa tycker jag!! Men nu är det nog. efter mötet nästa vecka ska jag och kevin åka till polisstationen och anmäla den här mobbingen

upptäckte precis..

Publicerad 2010-05-05 00:38:22 i Allmänt

att ja lagt upp inlägget WOW två gånger.. det var ju inte riktigt meningen men är det nått inlägg som verkligen borde få uppmärksamhet så e de ju ändå det!!!
Ja ja vad har hänt sen i lördags då??
Har jobbat lite och har även lite jobb kvar i veckan som är, har en himla massa planerat under veckan åxå.. mycket spännande!!! hihi!!

I morgon kommer nog mitt paket som de verkar.. fick sms om ett paket som fanns för hämtning, först trodde jag att de var min tröjja som ja skickat efter men tyckte de var konstigt för den skulle inte hämtas där ja trodde så ja ringde nr som stog att man kunde ringa för mer info.
Ringde som sagt då å när ja lämnat beställningsnummret och allt de behövde ha så frågade damen i andra ändan av tele linjen om någon var hemma hos mig i morgon och ja blev så frövånad så ja var tvungen att fråga vad hon sa.. hon frågade än en gång om det fanns någon hemma hos mig i morgon och jag svarade att det fanns det fick då svaret att mitt paket skulle levereras hem till min dörr... WOW det är servide det måste jag säga hihi!! Jag klagar visserligen inte för de e ju ett stort paket så ja e glad att ja slipper bära de till bilen och sen bära de från bilen, ett tungt paket alltså :p woho e s¨åååå glad att jag får paket i morgon!!

nu jä*lar ska de köras på...!! skojjigt värre. På torsdag så får jag ledigt nästan hela dagen från min älskade lilla prins åxå :( fast han kommer nog knappast att lida för det. Han ska på sin allra första klassresa då, s¨han komemr ju att befinna sig i gbg hela dagen från tidig morgon (finns en rolig berättelse från kevin om den där tidiga morgonen som följer längre ner..) till sen eftermiddag/kväll. kommer sakna min älskling men det är kul att han ska få åka iväg och han kommer vara sååååååå trött på kvällen sen åxå. men vad mycket han ska ha att berätta när han kommer hem *längtar*

ja ja i morgon så blir det tydligen barnfritt hemma åxå.. som ni nyss läst så ska han till gbg på klassresa och han skulle minsann sova hos mormor i morgon natt.. (allt efter 23.30 är NATT för kevin) för han brukar vakna ibland på "natten"  och då brukar jag och andreas kolla på film, så han var orolig över att vi inte skulle vakna på morgonen och att han då skulle missa tåget till klassresan... haha så han ville sova hos mormor för hon vaknar mitt i natten hon hahaha!!! han är så underbar min älskling!

Idag fick han mig nästan att börja gråta!! blev sååå rörd av honom idag. jag har världens bästa son!!
vi var på väg till skatehallen och så frågade han om han skulle få med sig 100 kr till klassresan (det var vad som var tillåtet att ha med sig) och jag sa att det skulle han få, då säger han 

"Mamma jag ska köpa en present till dig och andreas i gbg, ni är så snälla och ger mig så mycket pengar till skatehallen så jag vill visa att jag är glad för att jag får de"

är han inte helt underbar eller?! mina ögon blev helt tårfyllda och kevin frågade om jag var ledsen för de såg ut som jag var på väg att börja gråta!!
ÅH jag älskar min son så enormt mycket!! han är verkligen det absolut bästa som någonsin har hänt mig. HAN är mannen i mitt liv han haha!!


och nu över till den andra mannen i mitt liv, ANdreas..
Älskar dig andreas du är verkligen min själsfrände och jag vill aldrig vara utan dig. är så himla lycklig för att jag har dig! du och kevin är mitt allt!! jag älskar er!

I morgon ska ja å älsklingen ha mys. kolla på film och äta gröt i sängen innan vi somnar haha. känner på mig att vi kommer ha en orange vild "tiger" som kommer smyga sig på våra tallrikar så fort han får tillfälle och sno till sig lite gröt.. den där katten vi har han är ett riktigt matvrak.. han älskar mat och han äter ta mig tusan ALLT!! kotletter-kevin hade ätit kotlett i sitt rum för ett tag sen och inte orkat äta upp hela, helt plötsligt så kommer Deicide springandes med kotletten i MUNNEN!! hahaha
Ost-han älskar ost!! verkligen ÄLSKAR ost..
Köttbullar-han kan äta köttbullar jämt..
Pommesfritt- Japps han snodde en strips från min tallrik för inte så länge sen och sprang fort som bara den in i sovrummet och åt upp den och kom snart smygandes igen för att kanske lyckas få sig en till

han är för go våran lilla kissemiss. eller pissemisse som pappa kallar honom hahahaha!!
By the way.. Enya pappas nakenhund, hon är kär i deicide.. pappa var kattvakt när vi var på kurs på englagård och varje gång han varit ute med enya sprang hon runt i lägenheten tills hon hittade honom och först då gick hon och la sig.. sen när ja kom och skulle hämta deicide å satte honom i transportburen och han började pipa kom enya springandes som en räddande ängel.. hon såg honom inte i buren först men när hon mrkte vart hans pip och höga jamande kom ifrån så började hon hoppa på mig ihopp om att jag skulle släppa ut honom igen. oj oj oj vilket par de där två är. pussgurkorna

nej nu kanske man skulle ta och hoppa vidare runtomkring i bloggvärlden och uppdatera mig lite :p

Ha de bra Kramar och kärlek till er




lördag och äppelvin

Publicerad 2010-05-01 18:19:49 i Allmänt

varm&kall är nog de godaste billighetsvinet jag provat på, en lätt smak av äpple kanel och vanilj, eller ja vanilj smaken kan ja inte påstå att ja känner så mycket men äpple och kanel smaken känns ialla flal och det är enormt gott.. endast 39 kr åxå.. billigt och gott.. nästan som euroshoppers choklad kakor 100gram för 5 kr mumma där

När man hittat sitt inre jag det är först då du kan börja leva på riktigt

ha en fortsatt bra helg gott folk

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela