missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

sjukskriven

Publicerad 2010-07-31 12:07:06 i Allmänt

japps ja e sjukskriven tills nästa fredag.. i går när ja gjorde mig i ordning för att åka till arresten å jobba kvällen så blev ja enormt yr och yrseln höll i sig oavbrutet i kanske ca 20 min, sen försvann den lite å ja åkte till affären för att handla med mig lite frukt m.m till jobbet.. när jag stog i kön för att betala så kom de en riktigt jobbig yrselattack och ja var tvungen att hålla i mig i räcket till rullbandet för att inte svimma (ja var säker på att shit nu svimmar ja..) blev helt kallsvettig.. lyckades på nått sätt ta mig ut till bilen och där ringde ja å sjukanmälde mig i arresten. kom hem och utanför lägenheten så är det små plattor på bak´cken, kunde inte titta på dom för hela världen snurrade och allt flöt i hop till en enda stor klump.. kom in i lägenheten å då drog de igång igen..  kunde inte ligga på rygg, kunde inte vrida på huvudet kunde inte röra mig eller vara helt stilla för hela världen snurrade och de kändes som att hela soffan välte å slängde ner mig på golvet.. så mycket snurrade de.. ringde till vårdcentralen och de bedömde så allvarligt så de skickade mig till akuten, väl på akuten så tog de blodtryck och blodprover.. blodtrycket var på 111/54.. inte bra alls med andra ord.. när de tog pulsen så var de en annan sköterska som skulle ta blodprov.. helt plötsligt så säger "puls sköterskan" oj stopp.. nått är fel.. min puls rusade upp i 180slag/min..  sen konstaterade dom att de berodde på blodprovet.. där fick CSKs sköterskor bevis på hur SPRUTRÄDD jag är.. haha
fick sen ligga i korridoren några timmar för att sen komma in på ett rum ytterligare några timmar..
efter många om å men kom läkaren å förhörde mig med alla möjliga tester och frågor för att senare konstatera att Kristallerna i öronen hade rubbats och att yrseln var en effekt av detta.. jag hade en grov rubbning av kristallerna..  detta kan resultera i lätt yrsel och i värsta fall svimmnings attacker som ja nästan hade fått..
så läkaren som för övrigt var väldigt bra sjukskrev mig från igår kväll tills nästa fredag.. och med ordinationen VILA..
så nu får ja vara hemma en vecka och vila och ta det lugnt..

och om de e nån som undrar så beror inte den här åkomman på för mycket jobb m.m!! så nu när vi rett ut de så kanske alla kan sluta vara oroliga, de här skulle gå över av sig själv men att ja ska vara lugn och i vila de närmaste dagarna..

hoppas ni alla andra där ute hade en bra fredagskväll och stort grattis till min lilla galenpanna Lena som fyller år i dag!!

ha en fortsatt bra helg själv ska ja vila
kramar

hungrig.. men för lat??

Publicerad 2010-07-27 13:05:43 i Allmänt

gud jag är jätte hungrig.. borde gå å laga till något lätt innan ja ska börja jobba men vet inte om ja riktigt orkar.. kanske lite för lat??
den här dagen har varit riktigt bra hittils.. har pratat med en av mina chefer och gett beröm eller vad man ska kalla det. det tyckte han om även om berömmen inte var till honom direkt fast ändå var den ju de.. berömmet som var påsätt å vis till honom var ju för de är hans förtjänst men de var upp till någon annan.. hmm svårt att förklara utan att avslöjja mer än som behövs.. men de var bra ialla fall.
sen har ja handlat lite grejjs.. lite smått å gott till frysen beställt klipptid till kevvan för han e såååååååå långhårig nu.. och nu äntligen fick han tid hos sin favorit frisörska jessica på PÅ HÅRET på norrstrand. så nu kommer han ialla fall bli nöjd med klippningen och känna sig trygg i att klippa sig så de e ju bra. beställt tid hos veterinären åt deicide.. nu ska han bli av med kulorna.. beställt vaccination åt pepsi och så väntar ja på att folksam ska ringa upp mig :) 
har lämnat in min laptop i dag åxå¨.. den e ju lite trasig i laddningen så att säga så de skulle de fixa till till ett riktigt riktigt bra pris tyckte jag.. 400kr så det är det verkligen värt de så ja kan använda den som vanligt utan att sitta vid den och samtidigt hålla fast laddarsladden lixom.. börjar bli lite jobbigt faktiskt!!

känns som ja hunnit med en massa idag så de e skönt.. nej nu måste ja nog trots allt fixa lite mat för nu skriker magen rejällt högt och lääääänge så de e väl bäst att ge efter för magens behov.. sen blir de att vika tvätt och åka mot jobbet igen :)

hoppas ni alla har en riktigt riktigt bra dag där ute
Kramar

mycket snurrar

Publicerad 2010-07-18 04:03:59 i Allmänt

runt i huvudet på mig... får se vad som händer.. men tror att de blir något bra utav de ialla fall.. en sak vet jag ialla fall..

zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz zzz

börjar bli just ute..!!

tjolahopp

Publicerad 2010-07-15 01:00:11 i Allmänt

guud ja har verkligen rubriktorka.. senaste inläggen känns som om ja haft världens sämsta rubrik på eller nått..
vet inte riktigt vad ja ska skriva nu heller egentligen.. haft en ganska spännande dag.. var och hälsade på en kvinna och hennes man idag. Mannen hade ja aldrig träffat förr men han var jätte härlig och en varm och mysig människa som ja snabbt gillade. Kvinnan har ja kännt/varit bekant med i mååååååååånga år.. ja växte mer eller mindre upp med hennes son, ja alltså vi har aldrig haft ett förhållande och skulle aldrig ha haft och kommer aldrig att få ett förhållande innehållande mer än vänskap heller. men han var "en i gänget" som umgicks med brorsan m.m så de var kul
vi pratade om allt verkligen allt.. kvinnan har ja inte träffat sen jag var ca 10 år eller nått sånt så vi hade ju en hel del att ta igen åxå, sen snackade vi mycket andlighet och kollade i böcker som handlar om diverse saker ang. ämnet. och hennes man spådde mig i kaffesump vilket var intressant.. har aldrig varit med om det förut så de var kul ;) s de får vi absolut göra om. ja alltså hela träffen alltså :)
pratade en del om att ja å mina underbara älsklingar ska flytta snart åxå. ja va ska ja säga, hela besöket där var trevligt och främjande eller va man ska säga ;) (tror främjande blir rätt ord?? :s)

annars då?? jobbar natt med dadevil åxå trevligt trevligt :)

vill bara säga en sak.. (än en gång.. :p)
jag har världens bästa sambo och jag älskar honom så enormt mycket och mitt liv skulle inte kännas helt.  han är pusselbiten som saknades!!
Andreas jag älskar dig och jag hoppas jag får dela resten av mitt liv med dig.

Vill även passa på att säga att jag även har världens bästa son. skulle aldrig byta honom mot något i världen. finns inget som är så värdefullt som han!! Han förgyller varje dag. han är speciell och det finns ingen som är så unik som han!!
Kevin jag älskar dig mer än du någonsin kommer att få veta!! Min älskade son, mitt allt, mitt liv mitt kött och blod!!

hoppas ni alla har haft en bra dag och att ni får sova gott

Känner mig väldigt rik!!
at vara rik betyder faktiskt inte alltid att man har flera miljoner på sparkontot, rikedom behöver inte alltid vara i pengar eller fina saker eller dyra bilar m.m
mitt liv är rikt för jag har tak över huvudet mat på¨bordet och människor som vill mig väl och älskar mig för precis den jag är varje dag!! Och tack vare det känner jag mig rikare än många andra gör!!

längtar tills

Publicerad 2010-07-12 13:16:55 i Allmänt

den 15/8 för då är vi förhoppningsvis helt klara med flytten och har kommit i ordning lite granna så de ska bli skööööööööönt!!! längtar verkligen dit..
händer annars då?? inte mycket faktiskt jobbar enormt mycket just nu å känne att de enda ja gör nästan är äta, jobba sova och umgås lite med min underbara familj. fast inte ens i närheten av vad jag skulle vilja göra. hoppas ni har lite överseende med detta. bara juli är slut (ja jag vet att juli precis har börjat) så kommer det bli mycket bättre.

älskar hela min familj enormt mycket utan er skulle ja inte vara nått

ha en bra dag nu ska ja fixa käk och sen ska ja åka och.... jobba. :p förvånande va?? haha

Pepsi är en jobbig jävel...

Publicerad 2010-07-10 12:48:12 i Allmänt

har ni sett ballar av stål nån gång när det gick?? då vet ni vem en jobbig jävel är.. och ja kan lova att Pepsi är ta mig fan värre än honom.. Pepsi somnar sent.. si så där runt 01.30 då han har lekt färdigt med ALLT han kan komma åt å leka med, sen vaknar han pigg som f*n runt 05.30-06.30 där nånstans och röjjer gärnet.. leker med allt han kan se.. fläkten vi har i sovrummet, bjäller leksaker, papper, OSS SOM SOVER.. springer kors o tvärs över hela sängen, fjädrarna på mysbelysningen över sängen, nått papper som han hittat, jaaa allt verkligen.. på mornarna är han en riktigt jobbig jävel!!
så nu har ja spytt ur mig min stackars frustration lite ialla fall..

annars i dag så kommer de nog bli ganska lugnt tror ja.. ska jobba natten i natt i arresten å det ser ja ju fram emot riktigt riktigt mycket :D me liiiiiiike!!! gillar verkligen att jobba där och ja trivs enormt mycket särskillt den här perioden pga vissa saker men men, trivs väldigt bra där för övrigt åxå men ialla fall.
har jobbat där väldigt mycket i sommar och de e härligt.
ska som sagt ta de ganska lugnt under dagen o kvällen i dag så man e pigg och utvilad tills natten, lånade älsklingens cykel till jobbet igår å de var ju ett helt jäkla träningspass att ta sig till/från jobbet på den... dels så var sadeln alldeles för hög, och sen gick den trögt så ja fick stanna och kontrollera att bromsarna inte låg på å tryckte eller nått sånt.. men tekniska jag konstaterade att inget var fel (kollade på cykeln å  tänkte " spelar ingen roll om ja kollar för ja förstår mig inte på de här ialla fall)
å sen så har jag än en gång lärt mig den h¨årda vägen att om man inte cyklar ofta så får man ont i hmm va ska man kalla de.. Sittbenet?? Musbenet? rumpbenet?? haha rumpbenet finns de ens nått som heter så?? ingen aning men ont gör de ialla fall.. värre än träningsvärk ialla fall. appropå träningsvärk så e ja förvånad över att ja inte kännt någon träningsvärk efter att ja sprang häromdagen, de var ju inte så att ja slöade mig runt spåret lixom.. sprang på bra faktiskt även om ja kör på intervall träning just nu så körde ja ändå på i bra tempo och utmanade mig själv lite med att sikta in mig på en punkt å tänkte att dit ska ja springa även fast ja kände att nej fy fan nu orkar ja inte mer men ja bet ihop och sprang på.. så jag BORDE ha fått träningsvärk tycker ja.. för sååå jävla otränad som ja känner mig just nu de trodde ja inte man kunde bli hahaha
well well..
börjat nedräkningen tills att vi flyttar åxå fan vad ja längtar ska bli jätte härligt att få bo i hus med en stor trädgård med massa utrymme och frihetskänsla.
ska bli härligt. bara dryga månaden kvar nu.. ska försöka kolla upp med flyttstäd åxå höra mig för lite med priser och sånt för de vill vi ha. räcker med att vi ska packa all skit vi har å flytta det och sen packa upp å ja ni vet ju hur de är när man flyttar. usch hatar att flytta egentligen men de e skönt när allt e på plats igen å så..

nää nu börjar donnisen göra sig påmind om att de e dags att kissa igen så ja får ta på mig skorna å knalla ut en sväng

ha en bra helg
bussreklam

såå härligt!!

Publicerad 2010-07-08 22:50:23 i Allmänt

gud idag har varit en ganska konstig dag faktiskt.. känns nästan som ja sympatiar med Jessi.. har varit jätte trött idag, jobbade visserligen natten som var och är än en gång på nattjobb i natt åxå.. sov till ca 14.00 nånting vet inte riktigt tror de var lite tidigare när ja vakna men men..
Klev upp å bara var ett par timmar. käkade riktigt kryddstark grönsakssoppa till middag vilket var vääääldigt gott.. sen tänkte jag lägga mig i soffan och DÖ lite under resten av kvällen men icke icke.. älsklingen frågade mig om jag inte sagt att ja skulle ut å springa i dag.. vilket jag faktiskt hade sagt..
ja försökte med en dålig undanflykt med att det var molnigt och blåste lite lätt ute så de skulle bli så svalt och kanske kallt.. haha ja eller hur.. ja vet vad ni tänker nu.. det är ju perfekt väder för att springa då.. inte för varmt och svalkande vindar.. så när älsklingen påpekade detta så kände ja att va fan ja ska ju komma i form och ja vill ju verkligen börja springa nu och träna och grejja eftersom ja har inte lång tid på mig och behöver köra på stenhårt om mina planer ska ha en chans...
ja kom ialla fall iväg på en härlig löptur, tog de ganska lugnt på intrevallerna för ja kände av benhinnorna lite granna å de vill ja slippa, har ju det problemet att ja ofta får ont i benhinnorna när ja börjar med löpning och när ja plugga så fick jag ju benhinneinflammation nästan direkt å de tänker jag minsann inte dra på mig den här gången ialla fall..
när ja pluggade (innan ja skadade knät) så sprang ja 2-3 ggr i veckan och sprang intervaller på den streckan ja sprang nu och i dag sprang ja runt på ca 2,5 min längre än då så det är jag faktiskt sjukt nöjd med, de betyder ju att ja snart kommer att kunna slå den tiden.
idag sprang ja runt på 18 minuter och 28 sekunder.

ja ja över till någott annat..
var till läkaren i fredags och de gick ju inte alls som ja tänkt mig, men när ja förklarade för läkaren som var "såååå duktig" att de inte skulle funka så svarade han mig.. jag är legitimerad läkare och jag kan det här..
och precis som jag sa så funkade det inte.. då skyllde han över allt på barnmorskan å menade att hon inte kan sitt jobb.. men faktumj är att jag valde just DEN barnmorskan för att hon är väldigt bra på de som ja var där för och hon känner mig någorlunda och jag vet att hon gör sitt jobb å att hon tar sitt jobb på största möjliga allvar..

läkaren fick ialla fall inte jobbet gjort precis som både jag och min barnmorska sa.. och så sydde han mig i armen.. skulle uppsöka distriktssköterskan om en vecka och plocka bort stygnen..
nu är det torsdag kväll så i morgon ska ja egentligen till sköterskan å ta bort stygnen då.. hmm men de tänker ja ialla fall inte göra-.. eller ja.. jag behöver inte göra de.. eftersom stygnen var så dåligt sydda så de har lossnat av sig självt.. de gjorde de redan för ca 2 dagar sen eller något.. bara gick upp helt å hållet så ja hade en massa trådar som stack rfakt ut ur armen på mig så ja drog ut dom helt själv.. och han gnällde på att barnmorskan inte gjorde sitt jobb ordentligt.. han kanske skulle träna lite mer på att sy å sätta fast stygnen..?

ja ja ialla fall strunt samma.. nu ska ja sätta mig och kika på lite annonser å se om jag kan lyckas med att sätta in en annons själv åxå..

ha de bäst kramar

tjoho tjillevipp

Publicerad 2010-07-07 23:30:01 i Allmänt

åh va ska man skriva... vet egentligen inte riktigt, sitter på assistentjobbet och pratar lite "strunt" med Anita o småkollar på tvn..  sitter å funderar och grubblar å tänker och håller på.. jag har en plan som ja vet kommer bli svettigt jobbig ;) haha hmm de lät värre än de är ju haha ja ja skit samma folk får ta de som de vill.. ja vet ju va de handlar om ialla fall.

känns som att de mesta står still nu, eller nej absolut inte de mesta så ska ja inte säga för de e fel. måste bara säga att jag har verkligen världens bästaste sambo.. härom dagen så vaknade ja å var små tjurig, vet egentligen inte varför men ALLT kändes skit och allt var tråkigt och jopbbigt å alla var allmänt störda typ.. till slut så tröttnade väl älsklingen på att ja gick runt och muttrade så han kastade ut mig ur lägenheten med direktiven "åk i väg och ta dig en runda i löpspåret, allt kommer kännas bättre när du gjort de och kommer hem å får ta en skön varm dusch.."

Och med de bytte jag om till löpkläder och tog med mig Donna och drog iväg och sprang.. var enormt impad av både mig och donna faktistk.. är ca 1 pår sedan jag sprang sist och då hade ja åxå donna med mig och då sprang hon sick sack framför mig och ville mest leka..
men den här gången sprang hon jätte snällt och fint bredvid mig precis som jag vill att hon ska göra :D duktig min sessa!!! och ganska snart så började mina mungipor åka uppåt sakta men säkert och vi körde en massa intervall övningar när vi kommit ca halvvägs på spåret där vi brukar springa och donna var inte sen med att hålla tempot och tycka att de  var super kul,   och efter ca 1 timmes löpning (ink. uppvärmning och stretching) så var jag på väg hem igen och då var mungiporna högre upp än ja någonsin trodde de skulle kunna komma den dagen. så ett extra stort Tack till min underbara Andreas!! Du är underbar och jag älskar dig över allt annat.

ska försöka få med mig kevin ut och springa snart åxå. ska se hur jag känner mig i kroppen i morgon om ja kanske kan ta mig ut å springa någon gång under dagen i morgon. gör ju natten i natt och gör natten i morgon åxå s¨å då e de ju ingen garanti att man riktigt orkar sig ut lixom men ja ska se. älsklingen lovade att han skulle försöka påminna och peppa mig ut i spåret ialla fall så de e riktigt skönt faktiskt :D

vill komma igång och träna på riktigt åxå.. men de får bli när vi flyttar. har inte tid till att spendera några timmar på gymmet just nu ialla fall. flyttar ju som sagt snart och de ska bliu helt underbart ser verkligen fram emot det jätte jätte jätte mycket måste jag säga :D :D kevin och ja pratade om det i förmiddags och vi satt å myste lite och planerade och smidde planer hihi han är så go min underbara son. jag älskar verkligen kevvan över absolut allt annat. han är de absolut bästa jag har skulle aldrig vilja vara utan honom!!!

MITT HJÄRTA MIN SJÄL det är kevin det!!
jag har en helt underbar familj och jag älskar er alla som är med i den

nu e de dags att säga  "godnatt" sov gott alla ni som får sova själv säger ja godnatt i morgon bitti runt 07.30-07.45

puss o kram
*min familj är den "stördaste" och absolut bästaste i hela världen!*

bloggtorka...

Publicerad 2010-07-01 12:04:59 i Allmänt

ja de känns verkligen som ja har haft bloggtorka ett bra tag nu, men dels så har det varit strålande fint väder och helt underbart ute och sen har ja jobbat mycket (och det är bara början på sommaren ännu)
ja ja ialla fall då så har det hänt lite saker sen sist ialla fall:) vi har fått en familjemedlem till och samtidigt så har vi förlorat en familjemedlem åxå :( Kolan, kevins kanin har under mystiska omständigheter somnat in och kevin var såklart jätte ledsen...!! igår åkte ja och kevin iväg och hade en liten begravning för Kolan, kevin gjorde det jätte fint med klöverblommor och några fina gröna blad som såg ut som småp hjärtan fast lite rundare..
R.I.P Kolan
Några dagar innan det så tog vi oss en tur till torsby.. åkte till järnvägsstationen, som torsbyborna ville kalla det haha förlåt alla som bor i torsby men tågstation?!? där väntade vi så snällt i solen tills Birgitta kom och frå¨gade om vi var vi..
sen betalade KEVIN och vi packade in oss i bilen och åkte hemmåt igen.. när vi kom hem blev Deicide helt överlycklig som vanligt och mötte oss i hallen och berättade allt som hänt under tiden vi var borta, men han blev avbruten.. av något som han senare har förklarat som det farligaste i världen för något dygn ialla fall..
han klev in i sin egen bur och sprang ur den ännu fortare sör att gömma sig i sovrummet på blombrädan i typ 2-3 timmar livrädd...  nu var Pepsi hemma :D
Kevin har längtat efter en alldeles egen katt sedan vi kom hem med deicide och nu har han äntligen köpt sin egna katt.. han var duktig och betalade för pepsi alldeles själv. min duktiga lilla kille!! så vi fick hem en liten midsommarbebis :D


och till sist så vill ja säga stort grattis till jessica och stoffe!!!!

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela