missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

bloggtorka...

Publicerad 2010-07-01 12:04:59 i Allmänt

ja de känns verkligen som ja har haft bloggtorka ett bra tag nu, men dels så har det varit strålande fint väder och helt underbart ute och sen har ja jobbat mycket (och det är bara början på sommaren ännu)
ja ja ialla fall då så har det hänt lite saker sen sist ialla fall:) vi har fått en familjemedlem till och samtidigt så har vi förlorat en familjemedlem åxå :( Kolan, kevins kanin har under mystiska omständigheter somnat in och kevin var såklart jätte ledsen...!! igår åkte ja och kevin iväg och hade en liten begravning för Kolan, kevin gjorde det jätte fint med klöverblommor och några fina gröna blad som såg ut som småp hjärtan fast lite rundare..
R.I.P Kolan
Några dagar innan det så tog vi oss en tur till torsby.. åkte till järnvägsstationen, som torsbyborna ville kalla det haha förlåt alla som bor i torsby men tågstation?!? där väntade vi så snällt i solen tills Birgitta kom och frå¨gade om vi var vi..
sen betalade KEVIN och vi packade in oss i bilen och åkte hemmåt igen.. när vi kom hem blev Deicide helt överlycklig som vanligt och mötte oss i hallen och berättade allt som hänt under tiden vi var borta, men han blev avbruten.. av något som han senare har förklarat som det farligaste i världen för något dygn ialla fall..
han klev in i sin egen bur och sprang ur den ännu fortare sör att gömma sig i sovrummet på blombrädan i typ 2-3 timmar livrädd...  nu var Pepsi hemma :D
Kevin har längtat efter en alldeles egen katt sedan vi kom hem med deicide och nu har han äntligen köpt sin egna katt.. han var duktig och betalade för pepsi alldeles själv. min duktiga lilla kille!! så vi fick hem en liten midsommarbebis :D


och till sist så vill ja säga stort grattis till jessica och stoffe!!!!

Kommentarer

Postat av: jessica

Publicerad 2010-07-01 19:57:17

Ja vi beklagar här,att kolan är borta, men skönt att ni fann en ny medlem så snabbt,så att energin kan läggas där,hoppas de kommer överrens.. =)



Vi tackar för grattiset!! =) vi hoppas de blir bra.. kram kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela