missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

Länge sen

Publicerad 2013-02-21 22:13:00 i Allmänt

jaaa de e ett tag sen men som spädbarns förälder så har man ganska fullt upp kan ja ju säga :)
Har hänt mycket sista tiden, Oliver blir hela 7 veckor idag.. jösses tiden bara rusar iväg ju!! Känns nästan som att det var igår som ja låg å skrek i ambulansen ;)
annars då? hmm ja livet rullar på ganska så bra tycker ja nog.

Förra veckan hände något som ja bara måste skriva om.. usch stackars barn..
Kevvan skulle sova över hos en kompis o ja å älsklingen å lilla Oliver hade en lugn kväll hemma som avslutades i sängen framför en film som ja naturligtvis somnade ifrån som vanligt ¤fniss¤

ja vaknar av att mobilen ringer o ja fattar inte särskillt mycket av början av samtalet men de e ialla fall Kevvan som ringer helt panikslagen å rabblar på en massa om hans kompis o hans pappa..
ja ber honom lugna ner sig o ber han förklara mer vad som hänt.. Då har pappan tydligen fått frispel å slitit upp hans kompis ur sängen å buttat in honom i databordet och sen även buttat till honom så han trillade nerför en mindre trappa.. Kevvan ville sj'lvklart bli hämtad. Ja klär på mig så fort jag kan å åker ner till centrum för att hämta honom.. ringer honom efter vägen för att kolla läget o säger att ja e på g. Han undrar om kompisen får följa med oss hem och SJÄLVKLART får han det!!
när ja nästan är framme får jag ett sms av kevvan där han skriver att ja ska stanna utanför för att papan e inne i pojkens rum nu å pojken e rädd för vad pappan kan säga/göra mot mig om ja kommer in. ja skriver att ja står utanför och de bara är att dom kommer ut så åker vi.
kevvan ringer upp mig och ja säger att han ska hälsa till sin kompis att jag finns här för honom och att han alltid är välkommen hem till oss och att han gärna får följa med oss i kväll. Ja erbjuder mig att hjälpa honom ringa polisen å prata med dom för att han inte behöver ha de så här.. Tidigare under eftermiddagen har nämligen pojken pratat med mig och berättat att han inte trivs hemma och inte ivll bo där utan att han vill komma bort därifrån..

Pojken börjar gråta när ja säger detta till honom å kevvan säger att han vill följa med oss.
Kevvan kommer dock ut ensam till bilen, sätter sig i å pustar ut å utbrister "mamma gud vad skönt det var att sätta sig i i bilen vilken lättnad!!" sen säger han att pappan förmodligen hört vårat samtal o kommit in å sagt att om ja e här kan kevvan lämna deras hus o satt sig bredvid sin son och hållt fast honom å förklarat att han stannar minsann där...
när kevin sitter i bilen ringer jag polisen så de åker dit och kollar läget..

vad hände då?
Jo pojkens föräldrar förbjuder pojken att träffa kevin efter detta, de förbjuder honom att gå ut o ger honom utegångsförbud som straff... de baktalar min son inför honom o kallar kevvan för "den där jävla ungen" bla..
usch stackars pojke. ja hoppas verkligen att polisen tar tag i detta för denna pojken ska inte behöva leva i skräck å få både verbalt å fysisk skit å misshandel! Lider med denna kille som e en väldigt snäll å trevlig kille .
hoppas han får hjälp!

över till något trevligare, ska se om ja kan lyckas med att dela med mig ett foto på mina underbara älskade killar <3

borde sova..

Publicerad 2013-02-01 02:01:53 i Allmänt

men de går inte, tankarna virvlar runt i skallen på mig 'än hit än dit.. Varför, och varför nu? Jag är ju av den tron att allt händer av en endledning.. men va fan är andledningen till detta? kan inte senågon som helst andledning till de här..! halv ligger här i sängen å ögonen svider men de e helt lönlöst att sova, de går bara inte. Oliver ligger i sin säng å låter lite misstänkt.. blir nog snart att byta blöjja för de låter som han planerar en riktig bajs fest åt mig..

fick en del goda nyheter idag som känns enormt bra.fan vad gött. längtar <3

är sugen på choklad åxå.. tror ja smäller av snart. skulle vilja ha en geisha fan va gott de hade varit.
hua de värker i bröstet på mig, nästan så kraftigt som en riktigt het eld...

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela