missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

sommarn har börjat eller??

Publicerad 2012-06-07 11:36:29 i Allmänt

trodde ialla fall det ett tag för de var såååå varmt å härligt å JAG badade faktiskt UTE i SJÖN, fniss..doppade hela mig faktiskt.. det ni ;)

Annars då?? har sagt upp mig från Änglaviskningars telefon linje, kände de var dags för mig att gå vidare därifrån, har jobbat åt dom i ca 1 år nu och jo jag har trivts jätte bra men känner ändå att det var dags att gå vidare för jag ska göra något annat.
Det är dags att ja börjar med "mitt" nu.. och de rullar på ganska bra får ja lov att säga ;)

Började även på mitt planerade sommarvikariat åxå på 12 veckor i måndags, fy fan vad gött alltså!! idag är enda lediga dagen denna veckan.. skulle gått 100% egentligen men de blevändrat till 85 men de duger alldeles utmärkt åt mig faktiskt.. känner att de räcker med 85 % där faktiskt.. körde ju 100% i december å jag var helt slut å jag vill inte riktigt utsätta mig för det igen..

annars då?? jo det rullar på, mycket som händer nu å ja är exalterad av förväntan woho haha.. ska bli kuuuul å spännande!!

Längtar tills nästa helg åxå då ska vi iväg å fira svärfar som fyller 60 :D ska bli riktigt sköjj!

nää ha de gott nu ska ja springa ner i k'ällarn å slänga i en tvätt.

puss å kram många barn

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela