missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

tjipp tjipp!!

Publicerad 2010-06-21 00:30:26 i Allmänt

åååh gud jag vill sååå mycket just nu men man får ta en sak i taget, har inte tid för allt jag vill göra känns de som..
allt jag vill göra precis nu helst igår då är..
flytta in i huset, åka till englagård på kurs, åka utomlands, *hemlis*, köpa ny bil, eller ev. skaffa en "pendlarbil" ja de finns som sagt en himla massa jag vill göra men allt kostar ju en del.. ja de skulle väl vara att flytta in i huset som inte kostar så värst super mycket.. ja ja strunt samma..
vad har hänt sen sist då?? har jobbat ganska mycket sista tiden och då har sommarens arbete egentligen inte ens dragit igång ordentligt, de kommer bli ialla fall 2 st intensiva arbetsveckor framöver, men de som e fördelen är ju att det är mestadels kvällar ialla fall så de ska bli skönt å få jobba och samtidigt få sova hemma hos min underbara familj :D

i fredags var jag BARN OCH JOBBLEDIG!! helt otroligt faktiskt.. brukar nästan aldrig vara barn och jobbledig samtidigt så det var helt underbart verkligen. Jag och älsklingen fick tid för bara oss vilket kändes som de behövdes:) när man jobbar som jag gör så blir det ju väldigt lite ensam/kvalitetstid tillsammans och det känns skit trist, och kan i bland bli påfrestande. det är ju super viktigt att man får ensam/kvalitetstid för varandra vi vuxna åxå. så i fredags tänkte vi gå på bio och lite så.. det började och slutade med(hahaha) att vi satt hemma och tog något glas vin, eller ja haha snarare några glas vin, och älsklingen tog sig nogn rom å cola :) sedan blev det Mario kart rejs!! det är så kul och timmarna bara flög i väg.. vi satt nog å spelade å drack lite å skrattade å myste å bara var i säkert...5-6 timmar tänker ja!! många skulle nog inte vilja säga att det är kvalitetstid eller så men för oss är det det bla. sen finns de ju andra saker åxå som vi kan hitta på åxå. men mario kart är enkelt BILLIGT och väldigt roande.

hände en massa komiska saker som vi fortfarande skrattar åt och som vi kommer fortsätta skratta åt länge tänker ja.. som tex... "Blåval´s monstret" HAHAHAHAHA!!! (förlåt älskling)

ja ja nu ska ja roa mig med andra saker här än att blogga.. ska hoppa in på blocket lite och kika runt bland annonser där ;)

Kramar på er alla

läääänge sen nu..

Publicerad 2010-06-10 23:20:28 i Allmänt

men jag har ju faktiskt inte "haft tid" att blogga sista tiden.. Har hänt en MASSA saker sen sist.. och allt som hänt sista tiden är bara ännu ett bevis på att om man vågar släppa taget och bara följa med och ha tillit så händer de.. precis som med triss.. Plötsligt så händer det haha. nä men skämt och sido..

måste tänka lite vad som hänt sen sist då.. och sammanfatta det lite åt er mina kära läsare :p
Har haft en himla massa samtal med min älskling ang. en viss sak i framtiden och de går frammåt även om de inte riktigt har blivit som vi hade hoppats men men de e på gång ialla fall.. Fick en tid på posten härom dagen så de e ju super bra.. så sen e de dags att komma igång haha!!
Annars då.. som många vet så vill vi inte bo i karlstad och det var väl åxå en av andledningarna till att ja har studerat på en folkhögskola på annan ort, jag har aldrig riktigt trivts i karlstad och alltid vetat att jag vill bo någon annanstans men vart har ja ju inte riktigt vetat. sen har jag ALLTID velat bo i ett litet mysigt hus med en tomt och kunna sitta ute i trädgården och mysa på sommarens sena kvällar. UNDERBART!! och DOnna kan få leva sina sista år (som vi hoppas bli många) på landet och inte behöva bry sig om alla hundar som är överallt m.m

oki..
Känns som ja skrev för många inlägg sedan att detta är vårat år och ja börjar tro det mer och mer och mer..
Har kommit igång med healingen ganska bra och känner hur jag utvecklas på alla möjliga plan,
Planen med stort P är på gång och går frammåt, och så har vi hittat ett hus!!! :D :D :D guuud vad de känns underbart!!
Har hittat ett hus lite lantligt i gräsmark med en tomt och lite uthus med stora möjligheter att göra en massa saker i och att använda. Huset är verkligen perfekt för oss.. lite lagomt utanför "centrum" så att säga lite lagomt lantligt, hundgårdar och uppvärmt hundhus två garage, en vedbod en stooor källare med tvättstuga, matkällare dusch och bastu där nere åxå.. ett fd. garage som numera är ett stort utrymme och inte kan användas som garage men de gör ju inget en bil har vi ju så vad ska vi med 3 garage till?? kommer ju bara att använda ett garage ialla fall :)
Hundhuset/hundgårdarna kommer nog inte att användas såå väldigt mycket, DOnna har aldrig gått i en hundgård innan och skulle inte vara särskillt lycklig där så de kommer inte hända så ofta..
ca 1 km till sjön och badplats. och gissa vad gissa gissa gissa... Vi har en jätte mysig VERANDA åxå!!! åh jag längtar tills det är dags att flytta in i vårat nya hem!! Bild på huset kommer inom kort.. Kevin var helt super nöjd och gick och berättade allt han ville göra, där skulle han plantera å där skulle han ha en studdsmatta å där skulle han.. ja ni förstår nog hur ja menar..
i tisdags så var jag och Kevin och hälsade på på skolan som han kommer börja i och han fann sig som fisken i vattnet vilket var jätte skönt att se, kändes super bra och han ville inte ¨åka hem. han fråga om vi kunde åka och sova i huset så han kunde åka till gräsmarks skolan dagen efter åxå haha!! han är för go min underbara son. jag älskar honom över allt annat!! mitt allt!! tänk vad mycket man kan älska någon och sen lägger du på de biljoner gånger så har du kärleken till ett barn så mycket och er därtill älskar jag min son!!!

nej nu ska ja fixa lite med annat men det har blivit en lite uppdatering ialla fall :)

have fun

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela