missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

gnällig...

Publicerad 2012-12-17 14:56:28 i Allmänt

ja de kan tänkas att jag e just nu.. men ja har sååååå ont i mina vader o fötter, de e svullna o värker konstant, har prova å lägga dom högt men de hjälper inte, ska beklaga mig hos bm i morgon...

tiden bara rusar iväg på ett långsamt sätt..

Publicerad 2012-12-15 12:47:06 i Allmänt

jaa de e lite så jag känner faktiskt.. Tiden går egentligen ganska fort men när de kommer till att ja vill att de ska bli dags för lillen i magen att få komma ut och se dagens ljus så går de enormt långsamt!!
Känns som det är en evighet kvar men de e de ju inte, (egentligen) e väl bara att man längtar sååå mycket efter honom tror jag :)
 
Kevvan har en liten skräckblandad förtjusning inför lillebrors födelse tror ja.. Han e ju verkligen LIVRÄDD för spädbarn och fram tills att de e ca 3-5 månader eller nått sånt men innerst inne så e han nog ganska spänd å förväntansfull han åxå ;)
 
SÅ sn'lla lilla killen kan du inte bara komma ut nu..
Mamma har ont o gillar inte foglossningen du gett henne och ja gillar inte heller mina vader och fötter som nu mer går under namnet "hobbits" då de verkligen påminner om en hobbits fötter ;) och håriga ben.. bläsch!
 
bjuder på en bild från V 23.. e betydligt större nu kan ja lova och känner mig mest som ett ja jag vet inte vad...

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela