missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

Vilken spännande tid!!

Publicerad 2011-05-26 14:17:28 i Allmänt

Oj oj oj gud det har hänt så mycket så den här gången har ja verkligen haft en orsak till att inte ha varit här inne och bloggat på länge,
Prem Lavanya Jansson var här i fredags och hälsade på och det var sååå kul och givande att få ha denna underbara och varma kvinna här på besök Besök gärna hennes hemsida och framförallt BESTÄLL OCH KÖP hennes böcker Upplysningens tid är nu 1,2 och 3 kanon böcker som handlar om hennes kontakt och den vägledning och upplysning hon får av sin döda son Mikael. www.premlavanya.se hon har även andra böcker som healande dikter 1 och 2 å lite smått och gott. en mycket stark och duktig kvinna och hon är verkligen kunnig inom det hon gör och arbetar med.

Har även fått erfara att ja har kunskapen att hitta försvunna personer.. Är med i en grupp på fb som heter tarotakademin och där var de en kvinna som vädjade om hjälp för att hennes mamma var spårlöst försvunnen och genast som ja läste hennes vädjan så fick jag upp bilder ord och käslor inom mig, nonchalerade detta först men sen så blev de så starkt så ja skrev till henne och allt eftersom så fick jag upp väderstreck och omgivning och en himla massa saker som var väldigt detaljerade, efter någon timma så mailade denna kvinna till mig om att de hittat hennes mamma på exakt det stället som jag hade beskrivit, Att tillägga till detta ska ja säga att jag inte visste något om kvinnan som vädjade till allmänheten i denna grupp och ja visste inte vart i sverige hennes mama bodde eller något alls och till alla skeptiker så kan ja berätta att om ni tänker tanken på att "hon kanske googlade på dotterns namn och så¨g vart hon bodde å sen beskrev en plats som är typisk i utseende för det stället" så kan ja säga att ja även fått veta att dottern och mamman bor på helt skilda håll i sverige,

har även fått jobba väldigt mycket vilket ja e enormt glad för och jag trivs verkligen helt fantastiskt bra på detta ställe. Gillar jobbet jätte mycket och personalen är väldigt bra åxå. trivs smom sagt enormt mycket där <3

Sen måste jag berätta om min bok åxå..


Har varit i kontakt med en förening i stockholm och ska få medverka och sälja min bok på trasdockansdag den 25e augusti i kungsträdgården, här är en länk till trasdockans blogg
finest.se/trasdockan.

Är sååå glad och det ska bli sååå kul att få vara med och delta på denna dag!

Massa kramar till er alla
Bussreklam

tjo

Publicerad 2011-05-15 10:26:40 i Allmänt

har haft en ganska så upptagen vecka den här veckan..
Jobbat nästan hela veckan mån,tis,ons,tors dubbeltur, fredag ledig, lördag jobb, och idag ledig. i morgon ska jag gå bredvid på natten så det ska bli sköjj.. onsdag jobar ja igen och på fredag kommer Prem Lavanya äntligen hit och hälsar på så DET ska bli enormt spännande och enormt roligt tycker jag..!! har inte träffat henne på hur länge sen som helst nu så det ser jag verkligen fram emot ska bli så spännande å se vad hon säger/tycker om vårat hem + omgivningen faktiskt.. och inte nog med det.. jag får ju den 3e boken som hon och Mikael har skrivit så det ser jag verkligen fram emot ååå vad ja längtar!!
På lördag blir det kanske utställning för min del igen fast den här gången är det inte Mio som ska ställas utan då ska jag vara handler åt Underbara söta goa Bellis! Ska kolla upp lite saker å så ang. utställningen först bara :D


Igår närt ja kom till jobbet var de första jag fick höra "åh gud vad bra att du har kommit.. du som är sååå snäll" haha det var roligt att höra :)

Annars då?? ja jag vet inte, dagarna typ flyger iväg känns de som.. nä nu ska jag nog gå å ta mig en macka e lite små hungrig..
men först ska jag passa på att marknadsföra min bok än en gång så här kommer en bild på min bok

4:e maj

Publicerad 2011-05-04 15:51:25 i Allmänt

jaaa då har de ju gått några dagar igen, men men.. hmm har väl egentligen inte hänt så mycket men ändå har de varit fullt upp känns det som, Vädret.. ja va tusan ska man säga om vädret.. Tiden går fort säger dom ju å igår när jag slog upp mina blå trodde ja sommaren var förbi och att vi helt plötsligt befann oss i oktober eller nått igen..
Varför det då..? jo för att det snöade ute och var verkligen svin kallt ute!! BRRR

Idag var de bara att kliva upp tidigt, men de gjorde inget för det innebar ju att ja fick åka och jobba så det var kul :) Gick bredvid på ännu ett ställe idag för första gången, ska gå bredvid där i morgon och på fredag igen så de ska bli kul!!

har konstaterat att jag måste kontakta läkare åxå.. med jämna mellanrum så drabbas jag av yrsel attacker som hå¨ller i sig ganska länge (oftast ialla fall) det hände även i morse och som extra bonus på detta så skakade mina händer nått så sjukt mycket de var lite jobbigt men efter någon timme så släppte detta, hon jag gick bredvid sa att det kanske var som hennes man, Han har alltid ett lågt blodsocker och när de sjunker lite så blir han precis som jag var idag och han har INTE diabetes eller nått sånt, men de e ju otäckt ialla fall när det händer.
Det här stället verkar väldigt bra och de var intressant att vara där så jag ser fram emot fortsatt arbete där, hoppas att de ringer mig när de behöver ha nån extra personal framöver :)

resten av den här dagen blir nog ganska lugn känner mig enormt trött, ska hämta kevvin inne i gräsmark vid 17.30 åxå, han har följt med en kompis hem idag :)

nej nu blir det att fixa till ifyllnad av patientförsäkringen för min del :)

ha en riktigt riktigt bra dag allihopa

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela