missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

en blogg värd att läsa

Publicerad 2011-10-15 10:49:53 i Allmänt

bifogar här en blogg adress som verkligen är värd att läsa, mycket kloka och djupa ord som kommer från den här killen.. en blogg jag kommer att följa och kika in på med jämna mellanrum kan ja säga.

http://carlsa.blogg.se/

wow inget inlägg på nästan 2 mån..

Publicerad 2011-10-11 16:55:42 i Allmänt

jisses fast samtidigt kan ja förstå det, har haft väldigt fullt upp med att jobba vilket faktiskt är lite bättre än att sitta hemma framför datorn å knappa på tangenterna.. har ju även blivit helt besatt av att spela wizard101.. sjukt beroende  framkallande spel så ni som inte vill bli helt uppslukade av magispel med trollkarlar troll drakar spindlar m.m ni ska inte testa detta spel... ni andra.. why not sjukt kul särskillt när man börjar komma upp i level lite ;)

Annars då?? jobbat för fukllt som sagt, sen har ja å Mio börjat på lydnad/allmän kurs vilket är riktigt skoj, är kul nu när man börjar "avancera" och går visdare med nya moment och man ser ju vad han tycker de e skit skoj särskillt ett moment som kallas "musmattan" ni som har mig på facebook kan se ett litet videoklipp på mio och hans kära musmatta där ;)

idag tänkte ja att vi skulle gå ut å träna lite i det helt fantastiska vädret men de blev en "enkel" skogspromenad med spring och bus i stället och de var riktigt skönt faktiskt. kollade på alla fina löv i skogen och kände en liiiiiten gnutta glädje över att det är höst och otroligt vackert ute, men sen kom ja på att efter hösten kommer vintern å då gick ja hem igen hahaha. usch ggillar inte vintern.. kallt mycket snö på av på av på av med alla jobbiga varma klader och innan man hunnit få på sig allt man ska ha innan man går ut så känns de som en bastu uscha! tacka vet jag sommaren..

annars då, jobbar på för fullt även på tarot linjen och de går bra är kul för nu märker man verkligen att folk börjar återkomma de tillåmed säger de så det är verkligen riktigt riktigt kul! ja menar de betyder ju att de e nöjda och att de jag säger är något som de vet stämmer eller märker att de stämmer eller att de helt enkelt kan känna att ja det här stämemr, ja ja oavsett så  rtinger de tillbax ialla fall :D

i kväll får vi ev. besök av Inger, hyresvärdens syrra som bor i lillstugan för tillfället under älgjakten så ska väl snart börja fixa med lite käk tror ja så vi får nått i magen för den planerade middagen tar ju ett tag att tillaga ;) men mumsmums komemr de att bli ialla fall

hoppas ni alla där ute har en riktigt riktigt bra höstdag!

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela