missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

Min Bok!

Publicerad 2011-03-31 10:43:35 i Allmänt

Japps nu är boken här och det är med blandade känslor måste jag säga.. känns skit kul, jobbigt, nervöst, spännande jaaaa precis alla möjliga känslor fyller min kropp just nu!! Och är det någon som är intresserad av att köpa boken så är det bara att höra av sig till mig antingen om ni känner mig så har ni ju förmodligen redan kontaktuppgifterna om inte så är min email adress [email protected]

Vad handlar min bok om då??
Den handlar om mitt liv och jag skrev den mestadels i terapisyfte för mig själv, den handlar om possitiva som psykiskt negativa saker ur mitt liv, bla. hur jag flyttade till Trosa kommun för att läsa upp mina betyg på linjen Polisförberedande linje, pendlade mellan karlstad och trosa mer eller mindre varje helg, där träffade jag även min underbara sambo. Hur jag har brottats med ångest till och från och min kamp om att få rätt i ett fall av sexuella övergrepp på en nära familjemedlem där de sociala myndigheterna bara vände andra handen till och inte gjorde sitt jobb som de kanske borde/skulle ha gjort.
Skriver om hur jag i ren panik ångest höll på att dö inombords pga detta så jag mer eller mindre flydde till USA och var där i 3 månader och arbetade som kennel assistent, det var en av de jobbigaste saker jag gort på egen hand men de e nog även en av de mest givande sakerna jag gjort på egen hand åxå!!

Sen skriver jag lite om min mediala utveckling inom både tarot och hur ja lärde mig healing och hur jag hållit på med detta under tiden.


det är en stark och känslosam berättelse och jag är rent ut sagt skit nervös över att folk ska läsa den här boken men jag är mäkta stolt över mig själv över att jag faktiskt har gjort det här och att boken är här hemma nu!!

Herregud..

Publicerad 2011-03-24 11:01:37 i Allmänt

Jaaa herreugd.. igår var en jobbig dag.. kände mig väldigt förvirrad ledsen och allt var bara skit, hade mailkontakt med två st. som verkligen är "speciella" och inte på det possitiva sättet.. blandade känslor och de kändes som hela mitt liv rasade i en väldans fart.. men tillslut så kändes det bättre och nu tror jag de har blviti lite mer ordning på det hela... vi får se om dom bara kan skynda på nu åxå!!

Annars idag då.. idag tar vi nya tag och idag var de dags för ännu mer mediumträning med Linda och hon är verkligen duktig!! det går frammåt med en väldans fart!!
Vi har tränat med intitutionsbanden några gånger nu, Men den här gången var det dags för Linda att plocka fram sin tarot lek och testa på att lägga några kort för mig..
jag kände att det skulle gå bra men de gjorde det inte.. det gick mer än bra!! Hon är verkligen duktig och har utvecklats något så enormt mycket!! Hon kommer att märka av stora förändringar inom kort, hon sa att hon redan märkt en skillnad så det är kul. ser fram emot att träna snart igen!!
Idag blir nog en bra dag hoppas jag!!

ha de gott alla där ute

Söndag!

Publicerad 2011-03-20 11:19:10 i Allmänt

Vilken underbar helg det har varit, i fredags så följde Kevin med Joda och Laura till karlstad och var i skate hallen i stort sett hela dagen, sen blev det övernattning hemma hos joda, lördagen bjöd verkligen på ett helt fantastiskt vackert väder.. strålande solsken och blå himmel med ca 20+ grader ute!! så det blev en hel del utelek med hundar m.m i går verkligen underbart!! Jodaföljde även med kevvan hem igår så de lekte och härjade precis hela dagen, sen på eftermiddagen kom Majja och Edvin hit och frågade efter kevvan så då bar de iväg upför backen och de blev där några timmar och kom hem ganska så rejällt trötta..
Och i dag när kl. ringde och man klev ut på verandan för att rasta lillskrutten så var de precis lika vackert ute idag!! solen skiner och vi är uppe i ca 20+ idag åxå UNDERBART!!! ska snart börja planera lite inför vad de ska bli för någon mat här i huset idag.. har två alternativ som ja funderat på men ska kolla hur mycket mjölk vi har kvar innan ja bestämmer mig ;)
Kanske får li en solskens promenad idag med hundarna och de som vill följa med av resterande i familjen.
Underbart väder jag älskar det!!! Man blir så glad av sol, förstår varför många går på ljusterapi alltså!!

Grattis Jessica och Kristoffer Granberg

Publicerad 2011-03-15 13:03:09 i Allmänt

Till eran lilla Prinsessa!! Äntligen kom hon efter att Jessica gått över tiden är jätte glad för deras skull och hoppas att allt kommer att gå precis så där super bra men det tror jag nog..
Annars då?? inte mycket inte nått särskillt.. ska väl ut med hundarna o vårsolen en sväng sen :) var ute och busade med dom igår och jisses vad kul de hade de njöt verkligen i fulla drag och de var såååå trötta sen haha!!

nej nu blir de nog e kopp the och sen ut i solen.

hoppas alla får en riktigt bra dag!!

En dag med stor spänning..

Publicerad 2011-03-14 09:55:16 i Allmänt

14emars kanske blir en dag att komma ihåg lite extra framöver..
För de första så blev ja väckt av Mio 05.30 i morse så de var bara att kliva upp klä sig och gå ut och kissa och bajsa de, fick väl mer eller mindre en chock när ja klev ut på verandan i morse och såg att... vi inte hade någon trappa... den var täckt med snö.. det har varit mildgrader hela natten och snön på taket både på veranda taket och självaste hustaket hade smält tillräckligt för att bege sig neråt mot trappen och där låg det i en stoooor fiiiin mur...
mio klampade rakt ut i snön, tur han är en liten och lätt hund haha..
så när de blev dags för kevin att gå ut till skolskjutsen så fick vi gå källarvägen, donna stirrade lite tveksamt på mig när ja försökte få med henne ner i källaren hon undrade nog verkligen vad som var på gång tror jag..

Ja ja annars då?? såg på Jessis status som löd "things happend =D" som några vet så är hon höggravid och skulle haft bebis redan förra veckan i början nån gång där.. och detta skrevs för ca 5 timmar sen så nu ligger hon förmodligen på BB och kämpar för fulla muggar!! håller tummar och tår för att allt ska gå bra och att dom båda två mår prima ballerina efteråt :)
Hoppas även att Stoffe (hennes make) är ledig så han kunde följa med henne in, vet ju att han skulle jobba här omkring i dagarna när det var planerat att jessica skulle föda, så ja hoppas att han är ledig och får uppleva den fantastiska känslan och allt vad de innebär med att vara med på sin frus förlossning!!

väntar nyfiket nu på att få höra av dom :)
Hon har lovat att höra av sig till mig när det hänt något så de hoppas jag ju att hon gör åxå ;)

bussreklam

riktigt glad..

Publicerad 2011-03-12 15:52:07 i Allmänt

till veckan så går min bok i tryck sen blir det att sälja som bara den är den kommer hem :D åh vad jag är glad för detta!! ska bli enormt roligt och jag ser fram emot det.. mycket spännande!!

åh det vattnas i munnen!!

Publicerad 2011-03-11 20:05:48 i Allmänt

Skulle in här och skriva några rader denna fredagskväll men innan jag han hit, så på Blogg.se´s startsida så hittade jag en blogg som jag bara var "tvungen" att hoppa in å kika vidare på och den bloggen kommer jag med all säkerhet att fortsätta att besöka för lite inspiration och nån gång vem vet så kanske jag vågar testa på ett av de där underbara recepten som jag hittade som såg såååå goda och smarriga ut!!
för er som e nyfikna och vill att de ska vattnas i munnen på er så delar jag med mig denna bloggsidans adress, hoppas dock att de inte gör något för innehavaren av bloggen att jag gör detta men antar att det faktiskt inte gör de då  den visades i bild på blogg.se´s första sida :)
Titta och njut!!

http://bliminjast.blogg.se/
ser det bara inte för gudomligt ut?!
Hoppas alla får en riktigt bra fredags kväll

internet problem

Publicerad 2011-03-06 10:40:19 i Allmänt

Tjo, tänkte bara säga så att alla vet, jag har problem med internet och därför så har jag inte varit onöline på länge hoppas på att detta ska gå att lösa inom kort så jag kan komma tillbax till onlinevärlden igen :)

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela