missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

ett tag sen

Publicerad 2010-02-24 14:45:24 i Allmänt

jaa nu var de e tt tag sen man uppdaterade bloggarna så nu e de väl dags igen :) har väl egentligen inte hänt sååå himla mycket men.. har jobbat sovit jobbat haft ont i halsen ja de e väl ungefär de som hänt tror ja:p

inatt skulle ja ha jobbat åxå men har bytt med Lotta så ja e ledig men i morgon natt e de dags igen :D sen jobbar ja lördag natt i arresten WOHO:D:D:D det ska bli kul.. gud ja älskar verkligen det jobbet.. just ja kom på att ja måste ringa ett samtal till chefen där åxå.. de har ja helt glömt bort. han har nog glömt de ja ska ringa om åxå eftersom ja inte har hört något på ganska länge!!

annars då?? ja å Bey håller på å planerar lite inför framtiden haha eller ja inför i maj ialla fall (Itror ja de var) jag hoppas faktiskt att jag hinner lyckas med mitt lilla mål tills dess de vore riktigt riktigt kul faktiskt :p
annars då?? ja har börjat komma igång lite smått med min träning och rehabilitering av knät så de känns verkligen helt underbart jag är såååå nöjd. sååå jä*la gött att ha kommit igång ialla flal men de går vääldigt sakta men hellre de än att ja ska skada mig igen:(
ja ja nu ska jag ringa min andra chef på assistent jobbet åxå ha de bäst så länge

I morgon blir de nog molkom så jag ligger i grym träningsvärk på fredag å även lördag om ja misstänker rätt

nu får de vara nog!!!!!

Publicerad 2010-02-20 20:35:45 i Allmänt

är sjuk jävla trött på allt snöande nu.. nu får de fan vara nog!!! såg nyss vädret och de e ju ännu mer på väg in. HERREGUD NÄR SKA DE SLUTA!!!!!!!!!??????????
hoppas att mina önskningar går i uppfyllelse å att ja vaknar upp i morgon och de e strålande sol och vår ute. gräset börjar grönska blommor börja komma upp maskrosor och tussilago:)
ja ja drömma går ju bra ialla fall

JAG VILL ÅKA TILL KARIBIEN!!! (nån får gärna bjuda mig på en resa dit >:p)

min lillplutt

Publicerad 2010-02-19 22:21:45 i Allmänt

min underbara son på gran canaria december2009
det e en tatuering han har på halsen inget annat

kevin i gran canaria december 2009

hemkommen, nyäten och nöjd

Publicerad 2010-02-18 22:25:13 i Allmänt

hemma igen, har varit i molkom på sk "studiebesök" på min gamla judoklubb:D De var riktigt kul, de hade nya lokaler som var super fina, ett fint inrett lagomt stort gym, träningscyklar och ett löpband som ja kan tänka mig att använda ganska ofta.. japps med andra ord så kommer de bli en hel del resor dit framöver:) gilla de skarpt.. kändes som att komma hem igen lixom :p
saknar ju judon enormt har inte tränat på 10 år, e kanske 2-3 ggr som ja tränat under de 10 åren så de räknar ja inte..
Kevin verkade gilla de åxå.. fast han e lite osäker.. ena stunden vill han inte prova på judo, andra stunden  så tror han de kommer bli jätte kul, nästa stund så e de bara kul å titta å sista stunden så tänker han bara börja om jag åxå gör de..
tror han e nyfiken och vill innerst inne men att han inte vill börja ensam :D

lägger in en bild på min gullunge från dec2009 när vi var på gran canariaKevvan flyter med vågorna i havet
ser han inte helt överlycklig ut så säg!!

"studiebesök"

Publicerad 2010-02-18 12:50:02 i Allmänt

japps idag har ja å familjen bestämmt att vi ska åka på ett litet sk "studiebesök"..
har läääänge velat åka dit och kolla å säga hej till de som fortfarande finns kvar sen "min tid" å i kväll är det dags,(ja om inget oförutsett händer vill säga) vi ska ialla fall åka till den lilla byhålan där jag växte upp och hälsa på på min gamla judoklubb!! :D shit härom dagen så insåg ja att de e ca 9 år sedan ja tränade judo sist å då var de mest bara för att ja saknade de sååå enormt mycket men de blev inte så mycket mer än några få träningstillfällen.. i kvä'll ska jag INTE vara med och träna bara åka dit å känna pulsen på min gamla klubb!! Kevin e förväntansfull och nyfiken.. han var ju å provtränade på karlstads judoklubb för något år sedan men tröttnade där ganska snabbt, han ville att mamma skulle vara med och titta å jag gick ju i skolan i Trosa då så de var lite svårt men nu känner jag mig redo och vääääldigt enorkmt super sugen på att ta upp de här med judon igen På allvar alltså. Kevin verkar åxå ganska nyfiken och villig att göra ett nytt försök.. Vet att de e några mils resa varje träningstillf'älle och vissa skulle väl tycka att de vore bättre att börja i karlstad men molkoms judoklubb ligger mig varmt om hjärtat och har alltid gjort de, de e ju "min klubb" lixom.. har räknat lite på de och ja tror inte vi kommer att förlora så väldans mycket om man ska tänka ekonomiskt på att ja hellre kör till molkom eller om man väljer att gå i karlstad. känns som att molkom e de sj'älvklara och enda valet!!

Ja ja över till något annat då.. jag träffade Carin idag :D åh va ja har saknat henne. underbara Carin. hon var en slags stödperson för mig när kevin var yngre och jag kämpade för att få han utredd på NP-enheten för å kolla om han hade någon diagnos som BVC motarbetade mig på.. Kevin hade minsann ingen diagnos.. jag tyckte det var jobbigt eftersom jag var såååå ung så enkelt var de med de..
Sen på hans 4 års kontroll så rev han hela BVC för att hon vi hade där frågade om han kunde hämta soppan som kevin så fint hade lagat åtoss i leksaks spisen ute i lekrummet.. vi hade fått en varsin portion och nu ville han ge oss mer.. när hon frågade om han kunde hämta en tallrik soppa till åt henne så rev han mer eller mindre hela hennes kontor.. då kollade hon på mig och frågade om de alltid gick så här fort för honom att få utbrott och vända humöret.. när ja sa att jaaa de e ju de här ja har sagt i över två år och ni inte tror mig.. då skickade hon en remiss till NP enheten och han fick utredas vilket resulterade i att han fick diagnosen AUTISM!!
JAG HADE RÄTT MITT BARN HAR EN DIAGNOS!!
när vi senare kom tebax till BVC och de frågade hur de gått å jag berättade så sa de.. Nej nej nej han har INTE autism.. vi ser så många autismer här varje dag och den pojken har de inte.. än i dag skulle de väl inte tro på de fast att ja har de på papper och allt.. men men ja ja JAG vet hur de ligger till i alla fall.. oj hoppsan över till Carin igen.. hon å jag träffades en dag i veckan och hon hjälpte till stöttade och gav råd som man inte tänker på och vi var i väg med kevin på en massa saker som ja inte hade möjlighet att göra utan kanske flera timmar på buss t/r m.m jag gillade henne jätte mycket och har hållit kontakten med henne när vi avslutade våra möten.
så idag ialla flal så stötte vi på varandra i affären och de var verkligen jätte kul å se henne!!

Vi pratade och pratade å pratade sen följde ja med henne till bilen och fick se hennes två collies tiken Bellis och foder hanen som ja tyvärr inte minns vad han hette, en svart (Bellis) och en blå.. nu fattas bara den sobelfärgade åxå sa hon å skrattade!!
jag hoppas att jag blir som henne när jag blir äldre och går i pension. pigg glad och stark. Den kvinnan är verkligen STARK!! ja beundrar henne och det har ja nog alltid gjort!!
ja ja nu ska ja hoppa in på facebook och kolla runt lite ha en bra dag

jahapp!!

Publicerad 2010-02-17 23:14:13 i Allmänt

Då har man skaffat sig en ny blogg dåra.. den andra började bli gammal och jag kände att ja behövde uppdatera lite och göra nya saker. de e ju trots allt ett nytt år med nya möjligheter :D
Ska bara lära mig lite om blogg.se så ja kan fixa till min blogg lite åxå:) har hört rätt så mycket gott om den här blogg sidan så.. vill ju åxå kunna lägga upp lite bilder och sånt.. (inte för att de e nån garanti att lilla otekniska jag klarar detta ändå..)

well well.. annars då..?? tycker jag har varit riktigt duktig idag faktiskt.. älsklingen intog platsen framför spegeln i badrummet och hade med sig sin remmington så jag satte mig på träningscykeln och började cykla.. blev påmind ganska snabbt varför ja hatar att sitta på en träningscykel.. min rumpa ÖMMAR!!! de gör visserligen mitt knä åxå.. cyklade inte alls länge tog mig bara en liten liten snabbtur, måste ju börja lugnt och försiktigt ju ;)
nej nu e de dags att göra sig i ordning för i morgon.. få se om man får upp lillplutt i morgon då.. han har ju varit hemma och varit sjuk i några dagar men i dag har han haft färg på kinderna och inte sett ut som ett lakan i ansiktet, god aptit och varit pigg så i morgon e de skolan som gäller igen!!

ha´t bäst för de ska jag ha

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela