missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

cykelhajk!!

Publicerad 2010-08-31 11:19:11 i Allmänt

idag fick vi en liten sovmorgon.. i stället för att gå upp kl 06.00 fick ja sova ända tills 08.30.. andledningen till de e att Kevin ska på cykelhajk med skolan idag och han behövde inte åka med skolbussen i morse. Har packat ner alla möjliga saker som han ska ha med sig. liggunderlag sittunderlag kudde, sovsäck, jos tortilla bröd, margarin haha jaaa som sagt alla möjliga grejjor som skulle med.. de ska sova över vid grässjön tror ja det hette. antingen i ett militär tält eller i stugor. det kommer verkligen bli suuuper kul för dom!!
kevin är väldigt förväntansfull och ivrig på att få komma iväg.
så förmiddagen har mestadels bestått i att packa ner alla grejjor och kört iväg med de mesta och tyngsta till skolan så de får ta med det på släpkärran. kevin ska få cykla hemifrån å möta upp dom andra :)

annars då?? det knallar på och vi kommer i ordning mer å mer fast vi har konstaterat att vi inte kommer att packa upp allt som vi hade med oss från lägenheten..  för det får inte plats.. hahaha!!
ja ja vi har det som vi behöver och vill ha uppe ialla fall!! ska försöka få till de ordentligt i kevvans rum åxå.. han är ju inte riktigt 100 på hur han vill ha de så de e lite svårt!!

ser ut för att kunna bli en riktigt bra dag i dag. solsken ute. även om de var riktigt kallt ute i morse men nu börjar temperaturen stiga lite ialla fall.,.

guud känns som ja har lite ide torka på bloggfronten just nu.. vet inte riktigt vad ja ska skriva eller så.. men men ska försöka ta oss till sunne i dag och handla lite mer mat å lägga i frysen.. lite köttfärs å sånna saker som alltid är bra och gott att ha hemma:)

Puss å kram
kevin och andreas jag älskar er!!

åh hej å hå..

Publicerad 2010-08-26 22:41:22 i Allmänt

snart sängen för min del.. blev en hel del shopping idag.. kevin fick nya kläder för närmare 900kr.. men då fick han ett par byxor, en t-shirt, en luvtröjja och en "skate skjorta" (ja tyckte de såg ut som en helt vanlig skjorta..)
till mig blev de en malibu flaska, två st. varm o kall (vin) en sangria och en blue nun.. (vadå?? man måste bunkra upp när man bor som vi gör..) sen köpte ja 2st nya tunnlar till min älskling, sen fick han några öl till sig åxå (de är han mer än värd)

såå jaa de har varit en riktigt kanon shopping dag så att säga, just ja jag har "hjälpt" mig själv lite å betalat lite extra på mitt årspaket till Englagård åxå :D

nä nu blir de en riktigt snabb dusch sen blir de säääängen!!

Puss å kram
älskar min underbara son och sambo!!
min mamma o pappa
syster å bror
å mina vänner ni vet vilka ni är!!

lite allt möjligt

Publicerad 2010-08-26 11:43:52 i Allmänt

nu var de år sedan ja bloggade igen känns de som.. men de har varit fullt upp!!
har ju som sagt flyttat in i huset och börjar komma i ordning ganska bra känns de som så de e riktigt härligt :) ska bara få upp hall lamporna som ska sitta på väggen och lite tavlor å så så kommer de kännas kanon sen..

Blev ju även av med min bil samma vecka som vi flyttade in i en aningen annorlunda krock.. INGEN kom till skada som tur var!! men bilen blev pajj och ja måste köpa en ny kylare..   så vi var utan bil.. helt nyinflyttade och isolerade (en del tycker att de e låååångt ut i skogen som vi flyttat å andra tycker de inte.. jag e en av dom som tycker att de e precis lagomt långt ut i skogen. älskar vårat nya hem och dess omgivning.. är enormt fridfullt och härligt här..!! Fast utan bil var de lite jobbigt då vi bor ca 2-2,5 mil ifrån närmaste affär och vid den här tidpunkten så hade vi ingen fungerande frys utan endast ett litet frysfack i kylen.. så de innebar ju att vi var tvugna att fixa mat ganska ofta och inte nog med de jag skulle åka till karlstad och jobba några pass åxå så de var ju liiiite panik.. men första passet som ja skulle jobba efter att bilen krockats så kom de en Polispatrull och hämtade mig och körde mig till arresten!! stort tack till J-Å som var vakthavande och fixade detta. han fixade även så jag fick skjuts av en polispatrull hem igen!!!

Men igår var den stora dagen här jag fick äntligen tag på en kanon bra och väldigt fin bil så nu kan ja gasa å köra igen!!<3 underbart!!

Vad står på schemat idag då?? ska hoppa in i en snabb dusch och sen gasa iväg mot gräsmark centrum.. (haha centrum..) och hämta upp lillkillen som börjat i skolan där och som trivs enormt bra!! och sen ska vi iväg och kolla hur shoppingen ser ut i grannkommunerna m.m han behöver nya byxor  långärmade tröjjor å lite sånna saker så det står shopping med stora bokstäver på schemat idag.. mycket trevligt tycker jag!!

Haha Donna ligger bredvid mig på golvet och snarkar så enormt högt.. tror ta mig tusan att de hörs ända ner till karlstad.. sånna djupa timmerstockar drar hon..- de e enormt..!! nej nu blir de duschen snabbt och sen iväg med nya pärlan!!

Älskar min familj enormt mycket
oändligt tack till mamma och pappa som hjälpte till och slet och kämpade med våran flytt. tidigt som sent på dygnet och som sen rensade ut de allra sista ur lägenheten utan att ja bett dom om de när jag jobbade och älsklingen var hemma i huset med djuren!

Ett stort tack till min underbara sambo för att han stog ut och bet ihop under juli månad då vi knappt såg varandra för att jag jobbade röven av mig!!!

Tack till världens bästa son för att du är så klok och förstående, i bland lite för klok för din ålder!!
Andreas och Kevin inga ord i världen räcker till för att förklara hur mycket jag älskar er!!

Ett tack till min moster som ställde upp och lånade mig pengar till en lastbil när "vissa" lovat att de skulle komma med släp och bil å hjälpa till att flytta.

och ett tack till jessi för att ja fick åka med henne till karlstad när hon var här å hälsade på!!

nej som sagt nu blir det duschen innan tiden rinner iväg för snabbt!!

Puss å kram
jag är verkligen lycklig som har en sån underbar familj och vänner som ställer upp för mig!! evig tacksamhet!!!

flytten är klar...

Publicerad 2010-08-18 13:00:31 i Allmänt

och vi är fast här ute i skogen..  trivs som bara den det är verkligen underbart här ute i skogen och i huset.. mycket bra och lugna varma sköna energier.. men vi har fått ett stort problem... i lördags så krockades min bil.. och tro mig vi är verkligen verkligen beroende av bilen här, är ju ca 2-2,5 mil till närmaste affär..  bilen kraschade rakt ner i skogen, men tur i oturen så kom ingen till skada och inte heller något av uthusen som den så fint svischade förbi.. kylaren är trasig men de e åxå det enda som syns sen kanske de e fler saker som har pajjat de vet ja ju inte.. men är nu i stort behov av en bil. så en vädjan till alla som läser min blogg.. vet ni någon som har en bil som funkar och inte är trasig till salu eller kortare utlåning?? behöver inte vara en kombi eller så.. bara den är en bil som är laglig att köra skattad och besiktigad så man inte behöver hålla på med sånt.. är i stort akut behov av en bil. vilken som helst bara den går att köra typ nu direkt så är det välkommet!!!!

annars då?? jo då vi böjar sakta men säkert komma i ordning i huset så de e härligt..

kramar i ljus och kärlek

inte lätt de här med sjukskrivning..

Publicerad 2010-08-02 18:43:16 i Allmänt

var till försäkringskassan och skulle lämna in papprena från csk som ja fick med sjukskrivningen och det var inte det lättaste, eftersom ja bara hade arbetspass i arresten under sjukskrivningstiden så var ja tvungen att ha ett papper från polisen att ja missat arbetspass där pga sjukdom/sjukskrivningen och vilka pass med datum och tider som de gällde och om de gav mig sjukpenning. så de var bara att åka dit å fixa pappret å sen tebax till försäkrningskassan.. väl tillbaka där så tog hon emot papprena å sa att ja skulle få ett brev med ytterligare ett papper att fylla i å skicka in för att de skulle bli godkännt.. herregud de e krångligt de där. fast de e väl kanske för att folk som fuskar med de där inte ska orka hålla på med de kanske, ja jag vet inte.. sen då.. käka lite smörgås tårta och var ute på gräsmattan och kastade pinnar åt enya, hon sprang glatt och jag satt som en padda mitt på gräsmattan :) nu e de lite vila som gäller å sen ska ja försöka fortsätta med packningen. wiiiiiie ca 1 vecka kvar tills vi får tillgång till huset!!!!!!

vila vila vila

Publicerad 2010-08-01 14:59:17 i Allmänt

de e vad som står på mitt schema just nu.. kan visserligen inte göra sååå himla mycket annat heller med tanke på att så fort ja rör mig för mycket å så så snurrar hela världen runt och det är allt annat än trevligt kan ja säga.. packade ner lite filmer och böcker förut ur bokhyllan, skönt att börja få tömma den lite faktiskt men de blev bara en kartong som ja packade för sen börja de snurra igen så nu ligger ja här raklång i sängen o surfar runt!!!

Sötaste Lena å Louise ringe förut för att kolla hur det var med mig <3 såå gulligt av dom. man blir glad när de händer nått sånt, eller ja händer å händer när någon gör så. Dadevil ringde igår åxå å kolla hur de var med mig. värst är de på morgonen och fram tills tidig eftermiddag, är nästan som att huvudet måste ha några timmar på sig att vänja sig vid yrseln. konstigt fenomen de här med kristaller i örona å allt va de nu var.. i morgon ska ja försöka ta mig till försäkringskassan men sjukskrivningen från läkaren på CSK så ja åtminstone får sjukersättning för de passen ja förlorade nu när världen bestämde sig för att sätta mig i "gungning".. å om mindre än 2 veckor så flyttar vi!! så alla som känner sig snälla och intresserade får gärna hjälpa till med flytten!! kommer ju behöva all den hjälp man kan få.. har ju bara min bil att köra i å jag har ingen dragkrok heller så finns det någon med dragkrok på bilen så e ni väldigt välkomna och om ni dessutom även har ett släp så ta gärna med det åxå!!!!

nej nu ska ja slö surfa runt lite å se vad som händer i världen..
ha de bäst kramar i ljus och kärlek

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela