missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

cykelhajk!!

Publicerad 2010-08-31 11:19:11 i Allmänt

idag fick vi en liten sovmorgon.. i stället för att gå upp kl 06.00 fick ja sova ända tills 08.30.. andledningen till de e att Kevin ska på cykelhajk med skolan idag och han behövde inte åka med skolbussen i morse. Har packat ner alla möjliga saker som han ska ha med sig. liggunderlag sittunderlag kudde, sovsäck, jos tortilla bröd, margarin haha jaaa som sagt alla möjliga grejjor som skulle med.. de ska sova över vid grässjön tror ja det hette. antingen i ett militär tält eller i stugor. det kommer verkligen bli suuuper kul för dom!!
kevin är väldigt förväntansfull och ivrig på att få komma iväg.
så förmiddagen har mestadels bestått i att packa ner alla grejjor och kört iväg med de mesta och tyngsta till skolan så de får ta med det på släpkärran. kevin ska få cykla hemifrån å möta upp dom andra :)

annars då?? det knallar på och vi kommer i ordning mer å mer fast vi har konstaterat att vi inte kommer att packa upp allt som vi hade med oss från lägenheten..  för det får inte plats.. hahaha!!
ja ja vi har det som vi behöver och vill ha uppe ialla fall!! ska försöka få till de ordentligt i kevvans rum åxå.. han är ju inte riktigt 100 på hur han vill ha de så de e lite svårt!!

ser ut för att kunna bli en riktigt bra dag i dag. solsken ute. även om de var riktigt kallt ute i morse men nu börjar temperaturen stiga lite ialla fall.,.

guud känns som ja har lite ide torka på bloggfronten just nu.. vet inte riktigt vad ja ska skriva eller så.. men men ska försöka ta oss till sunne i dag och handla lite mer mat å lägga i frysen.. lite köttfärs å sånna saker som alltid är bra och gott att ha hemma:)

Puss å kram
kevin och andreas jag älskar er!!

Kommentarer

Postat av: dadevil

Publicerad 2010-08-31 14:22:39

Hoppas kevvan får det skoj,men det tror jag =) ja nu är det inte långt kvar innan hösten är här på allvar.. brr så kallt så. tur man ska till värmen. hoppas ni får en bra dag!! kram kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela