missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

intressanta och intensiva dagar..

Publicerad 2011-08-27 09:05:32 i Allmänt

som många av er redan vet så har ja varit i stockholm några dagar och i torsdags så medverkade ja i trasdockans dag och var där och sålde min bok, är faktiskt riktigt nöjd över mig själv och jaaa stolt åxå kan ja nog faktiskt säga, jag blev uppkallad på scenen åxå för att presentera mig och berätta lite om min bok det var sjukt nervöst.. ågud ja som har scen skräck å så fy farao ja trodde helt ärligt talat att ja skulle svimma men de gick bra å ja stog på benen o de tog mig lugnt å säkert ner från scenen åxå hahaha

på kvällen när de var slut och vi kommit hem till "moster berit" så blev de till att fräscha till sig å gå ner på sundbyberg där de var gatufest, lite mysigt tycker jag.. tog EN öl som blev två tre fyra.. jaa jag kan säga så som att vi var INTE pigga på hela dagen igår..
uscha fya!! n'ä nu e de dags att betala lite räkningar m.m

hoppas ni alla där ute får en riktigt bra dag

och by the way.. det finns fortfarande några böcker kvar så passa på å köp just ditt ex innan de tar slut

puss å kram många barn

trodde aldrig detta skulle hända mig...

Publicerad 2011-08-15 10:55:46 i Allmänt

att någon påpekar att JAG borde blogga oftare fniss.. men så blev de visst.. har ju alltid ansettmig själv vara en ganska duktig och flitig bloggerska så att säga.. men sista tiden har de verkligen varit klent på bloggfronten.. kanske skulle läst senaste inlägget ja skrev innan ja satte mig här ålät tangenterna glöda.. ;) ja menar så ja visste vad som hänt när ja bloggade sist så ja visste vart ja skulle börja??
ja ja strunt samma de får bli ett inlägg med risk för repetition då...

Tiden går verkligen fort nu är sommaren över (även om de finns någon därute som lovat att de ska bli fint sommarväder snart igen) den här sommaren har verkligen rusat iväg tycker jag.. har ju jobbat hela sommaren inom vården, jobbat mycket med skapligt dålig lön egentligen men ja har trivts helt fantastiskt bra och ja vill inte att det ska ta slut.. har jobbat dag/kväll/natt inne i sunne, jobbat dag o kväll inom såväl psykvården och äldreomsorgen och sen natt inom äldreomsorgen åxå.. det har verkligen varit givande och gett mig en hel del både possitivt o negativt åxå faktiskt.. Men de negativa som varit är väl egentligen (hur konstigt det än låter) en del av jobbet.. sen e de ju upp till de högre att göra något åt det..

Jobbar å sliter för fullt som sagt.. har jobbat ca 1 månad på änglaviskningars tarotlinje åxå å det känns bra ¨å ja trivs väldigt bra där åxå, de ja kan k'änna är att ja saknar att lägga stjärnor för folk, de blir ju lixom inte en hel läggning när man jobbar på linjen utan bara någera enstaka kort som man lägger för att svara på klienternas frågor men de e ju så de e :)

Blev faktiskt inbjuden på svensexa härom helgen åxå.. ja ni läste rätt svensexa.. de var kul jag och ca 15 karlar hahahaha.. den blivande mannen hade ingen aning om att ja skulle komma och vem ja var eller vad ja gjorde där så de gjorde ju de hela lite extra roligt..
han blev bra nervös när ja klev in på svensexan och dom bad honom följa medmig in i en husvagn helt ensam och de andra frågade om de kunde vara kvar i förtältet eller om de skulle avlägsna sig.. hahaha
han var lite skeptisk till spådommar m.m sa han när han föärstog va de handlade om men han lämnade husvagnen aningen chockad och imponerad och han frågademig flera gånger hur ja kunde veta allt och framför allt hur ja kunde veta om en speciell sak som bara han visste om.. jaa va ska jag säga.. jag bara vet de e enda svaret ja har att ge när folk frågar mig.. jag vet inte riktigt hur ja vet men ja bara vet lixom och han kunde efteråt bekräfta att mer eller mindre ALLT ja sagt stämde så de var kul.. han var mäkta imponerad som sagt och han blev helnöjd över presenten med en spådom av mig så de e ju kul, de e ju de man villuppnå.. att den man lägger kort för blir nöjd och känner igen de man pratar om så de faktiskt kan bekräfta att de här hade inte passat in om de var min granne te.x. utan att de känner att ja det är MIG och MITT liv hon pratar om.
blev en riktigt lyckad läggning helt enkelt..!!

annars så har ja haft en lite överhängande huvudvärk de sista dagarna men nu har den gett med sig och övergått i en orolig mage.. inte skoj alls men men så är de ibland..
gör sist veckan på nattjobbet denna veckan åxå :( 4 nätter inplanerade sen e de slut på det roliga men de känns ändå som ja kommer få jobba extra så de hoppas ja på..

På psyk avdelningen så fick ja en present häromdagen när ja kom efter nattens jobb och skulle byta om.. motiveringen var "du får en present som måste stanna på jobbet så att du kommer tillbax till oss"
Gulliga dom är!! <3 presenten var en kaffekopp, man dricker ju en hel del när man jobbar.. ja kaffe, vatten, saft å så alltså så den var väldigt välkommen än att dela kopp med alla de andra som inte är fastanställda. första jobbet ja varit vikarie på som man fått en "avskeds och hoppas du återkommer present" på så de var verkligen gulligt och jätte tacksamt samt uppskattat :D och JAAA jag kommer tillbax bara att ni går å blir sjuka eller tar ledigt så ;)

Gud det är augusti och snart e de dags för en tripp till sthlm och medverkan i trasdockansdag.. usch börjar faktiskt bli lite nervös när ja tänker på de men de kommer nog att gå bra hoppas ja.. spännande givande och ett personligt växande för min del kommer de bli.. känns bra.. ska bara försöka få ihop de med resan dit.. allra helst vill ja ju kunna åka bil men min/mina bilar går nog inte att ta.. den ena funkar ju inte alls och den andra ska vi inte ens prata om eller tänka tanken på att åka till sthlm i.. törs ju inte ens åka i den till karlstad lixom..

well well jaa nu e bloggen äntligen uppdaterad lite ialla fall

ha en riktigt bra dag alla sweethearts där ute

puss å kram

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela