missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

sötnosar

Publicerad 2012-01-22 09:08:38 i Allmänt

jaa de e mina vovvisar de..
igår var de fullt ös absolut INTE medvetslös typ haha!!  Donna älskar snö o har alltid gjort detta åxå..  o igår kom de ju ännu mer snö (har tyvärr inte slutat snöa ännu) så hon var helvidl.. sprang runt å busa i snön, hoppa rulla sig skällade lekte jaa hon var helt galen. Var svårt att tro när man tita på henne igår att hon faktiskt fyllde 8 i december <3

försökte än en gång att få in en gästbok å min hemsida igår men fattar nada av de där ja.. suck suck. de här med hemsidor är inte alltid lätt, tänkte på de när ja började fixa med hemsidan att "gud vad lätt de här var.. " sen kom ja till de där med gästboken.. no comments där säger ja bara..

va blir de idag annars då?? blir nog väldigt lugnt.. ska städa lite å fixa här hemma. e sugen på att baka något men vet inte vad, de gör ju saken aningen svårare hehe

ja ja ha en bra söndag alla MODIGA där ute som faktiskt törs skriva vem dom är..

jösses..

Publicerad 2012-01-21 08:59:21 i Allmänt

Jaa vad ska man säga.. ibland blir ja helt ärligt talat trött på nyfikna snorkiga sokande människor... Ja jag vet.. jag bloggar och jaa de har blivit väldigt lugnt på bloggfronten nu ett tag.. har haft funderingar att gå tillbax till min "hemliga" blogg.. så slipper man frågvisa människor.. men har märkt att de finns några som är nyfikna o faktiskt verkar följa min blogg åxå.. både på possitivt o negativt..
ja ja whatever.. över till något annat..

Som svar till Eva m. fler, nej ja har inte lagt ner phs, har bara vissa saker ja ska göra innan ja ska söka..
appropå just DEN frågan som ja faktiskt fick från 3 st anonyma senast ja blogga så.. ska ni kommentera kan ni väl lika gärna skriva vem/vilka ni e eller? störigt! men byter jag tillbax till min gamla blogg så har ni inget för de där med att skicka kommentarer som anonym för då har ni inte ens bloggadressen..

annars då?? jo de rullar på, jobbar med både de ena o det andra.. så de e gäött, många järn i elden just nu känns de som men de e kul åxå.
sittter här å funderar på vad fan man ska skriva.. har lite blogg torka märker ja..

i går kväll så hade ja planerat en härlig längre promenad men de var alldeles för  kallt för att ta med hundarna så de blev inget där.. körde lite bus å lek i snön här hemma istället o konstaterade att jävlar vad mycket snö vi har på baksidan.. jobbigt att springa i ca 30-40 cm snö och dessutom bli jagad av en alldeles för uppspelt rottweiler haha de måste ha sett ganska galet ut.. Donna hann ialla fall i fatt mig jädrigt snabbt o drog omkull mig så vi låg där i snön å sprattlade som en fisk på torra land. Mio sprang runt oss å skällade å hoppa å hade skit kul donna.. jaaa hennes ska vi inte ens prata på. hon älskar att vara ute å busa i snön men som sagt hon kan bli lite överspelt i bland

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela