missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

dubbelpass hemifrån..

Publicerad 2011-07-15 09:49:19 i Allmänt

TGIF!!
ja idag e de fredag, många där ute i världen sitter nog på jobbet och tänker- fan va skölnt med fredag å helg så man får vara ledig.. men sen finns de super många där ute som inte riktigt har den där arbetsveckan heller med ledigt fredag em till måndag morgon.. jag är en av dom, i morgon och söndag blir det att jobba på psyket igen fan va kul de ser jag fram emot, har saknat den avdelningen jätte mycket!!
är även glad att ja slipper jopbba med en speciell person som åxå är vikarie usch ja tål inte den människan och de verkar typ INGEN annan göra heller.. de e verkligen en speciell person som har enormt mycket att lära sig herregud vad ska man säga?!

ja ja, har börjat jobba på änglaviskningars spålinje nu åxå å det går faktiskt väldigt bra känns bra å e kul när folk ringer ¨å pratar med mig.  verkar som de e nöjda efteråt ialla fall så de känns ju bra och det är ju det som är meningen att ja ska göra allt ja kan för att hjälpa de som ringer in.

annars då?? är ganska trött i kroppen idag. lastade sjukt mycket ved in i vedboden igår igen. det tar typ aldrig slut men ja ska inte klaga.. vi har ju fått mellan 15-20 kubik gratis bara vi hämtar det så vi kör för fullt i den takt och så som vi kan och som vi orkar, man behöver ju faktiskt ha en dag eller två där kroppen får vila åxå eftersom både jag och andreas jobbar mellan att vi kör veden åxå!!

Nä nu ska ja återgå till att grejja lite här å vänta på inkommande samtal :) ha en riktigt bra helg alla där ute

första dagen

Publicerad 2011-07-09 09:15:46 i Allmänt

på jobbet hos änglaviskningar har startat!! sitter med spänning och väntar på mitt första samtal, känner oerhörd tacksamhet för att ja fått den här chansen  till att faktiskt få jobba med det jag älskar, nämligen andlighet!!  känner mig lite slö i kroppen men de e nog en massa spänningar tror ja som ja samlat på mig under n¨ågra dagar inför idag, har varit enormt förväntansfull spänd å nervös inför den här dagen men nu e den här å  jag känner mig skapligt lugn förutom att min mage är i uppror...!!

Hemsidan börjar ta form åxå så de e gött, ska försöka fixa och dola lite med den ¨å se om ja kan få lite ordning på den med info text länkar m.m på den.. bara ja känner mig någorlunda nöjd med den så lägger ja upp en länk så ni kan få hoppa in där å kika å kanske lämna ett litet avtryck i gästboken :)

vad händer annars då?? har verkligen haft fullt upp.. jobbat jobbat kört ved jobbat jobbat kört ved.. ja så har nog mina senaste 2 veckor sett ut tror ja :D men de e härligt, e roligt när man trivs på jobbet o man känner sig uppskattad och behövd å omtyckt å ja allt de där ni vet :)
Cheferna på jobbet har fått bra omdömmen om mig så nu har ja blivit utplacerad på 3 st  olika avdelningar + att ja snart går på min natt rad så de blir roligt!! de ser ja fram emot är 3 st väldigt olika avdelningar som både skiljer sig å inte skiljer sig ifrån varandra, är nöjd å trivs bra på dom allihopa :)

ja ja nu ska ja försöka grejja lite med hemsidan så får vi se hur de går :)

Puss å kram

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela