missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

it´s been a while

Publicerad 2010-09-29 12:28:09 i Allmänt

bra låt de där.. vet inte om den heter just så men den går så ialla fall :D
oj oj oj ruljansen e igång rejällt nu.. händer något typ hela tiden och det går fort åxå!! Var till Ljusängelns Lokal i söndags och guuuud vad fint det var där och gud vad det hände saker när vi var där.. haha kul kul och det kommer bli sååå jävla bra!! elt sjukt bra verkligen...!! ser verkligen fram emot att vi e helt klara i lokalen så vi kan slå upp dörrarna och öppna upp och börja grejja där. åh jag känner i hela kroppen att det är sååå rätt, de känns så jäkla bra, ja jag vet ja tjatar om de här nu men jag kan inte låta bli!!  Fick äntligen träffa Susanne åxå det var ju på tiden ;)  
Mitt lilla hemliga projekt är i full gång det åxå.. fast börjar fundera lite nu.. hur kommer de bli?? är det verkligen så här det ska vara..? nervösa tankar tror jag men skit samma det kommer att bli precis så som det är menat att det ska vara!!!
Ska försöka ringa lite samtal under dagen åxå få se om jag får tag på dom, :) en har jag lyckats få tag på ialla fall å han hade lyckats slarva bort mitt nr.. hmm bra intryck?? haha ja ja strunt samma..

Åh vad jag längtar inför starten med ljusängeln.-.. eller ja starten kan man kanske säga redan är igång? det är ju öppnandet och allt sånt som inte e klart ännu men de kommer och det går FORT!!
ucsh Donna spydde just.. BLÄ var vissertligen bara slem men ändå.. ska snart försöka få med mig henne ut, hon ligger här nu bredvid mig i sovrummet å ser ganska hängig ut, hoppas hon inte är på väg att bli sjuk bara :( men hon har sina dagar där hon e små hängig eller inte alls på humör för att sen nästa timme bara hoppa runt busa och springa som en dåre ute på gården .

hmmm e lite hungrig ja.. kanske skulle börja planera inför lite lunch??


¨h hoppas mina visitkort kommer snart åxå så ja kan få lite gratis pr åxå hehe!! blev verkligen riktigt riktigt nöjs med dom så de ska bli sååå roligt att få se dom när de kommer..

nej nu blir de att försöka få ut donna på en tur i skogen då få se hur pigg hon e på de :)

ha en bra dag för de hoppas jag på att få

puss å kram



den här veckan...

Publicerad 2010-09-24 19:18:25 i Allmänt

har verkligen varit konstig.. mycket roligt men även en del sorgebesked!!
Mån,tis och onsdag gick ganska fort.. och i går fyllde min älskade plutt kevin 10 år!! hipp hipp hurra hurra hurra!!! men igår var åxå en sorgsen dag.. redan tidigt på morgonen när ja satt med kevin vid frukostbordet så fick jag ett sorgset besked.. EN kvinna som jag egentligen inte "Kände" fast ändå Kände (tänker inte gå in vidare på den delen) Hade somnat in på onsdagskvällen. samtidigt som de gjorde jätte ont att få höra detta så blev jag glad för hennes skull, nu slipper hon smärtan och krämporna hon hade. men jag blev ledsen ändå, måste erkänna att det föll några tårar från min kind när ja släppt av kevin vid skolan och jag lider och skickar mina tankar till hennes familj som kämpat på bra.

annars då.. kevins födelsedag blev lyckad ialla fall. blev inte så mycket fest å så men han var nöjd med dagen ialla fall :) och det är ju det viktigaste, mer fest väntar honom ju :) jag ialla fall då,.. jag slog på stort och bakade en tårta när ja kom tillbax hem efter att ha kört honom till skolan på morgonen :) och den blev riktigt riktigt god.. kort kommer senare jag lovar ;) det var en choklad tårta med marsansås jordgubbar gele hallon och grädde riktigt mumsigt blev de och ja tror att tårtan var de absolut bästa på hela kevins dag hahaha han var så stolt över att JAG bakat och han berättade de till alla han pratade med och så tillade han.. den var faktiskt jätte god åxå haha han är väl för go min lilla älskling!!!

i morgon blir det karlstad för ännu mer födelsedags firande. I morgon fyller mamma år så då ska ja dit å fira henne å sen blir det nattjobb i arresten, sen hem till pappa å¨sova å sen iväg till lokalen och grejja lite och fixa å kanske hinner man med lite "bus" med nettan i lokalen åxå. ska även till syrran å kolla på ljuslyktor m.m
och sen blir de ännu mera nattjobb i arresten i karlstad å sen på måndag så blir det raka röret hem och sova!!


nej blir väl mer uppdatering framöver nu ska ja försöka vila huvudet lite, har en enorm huvudvärk

just ja.. jag har ett nytt hemligt projekt på g åxå... åååå jag ser verkligen fram emot det å de ska bli kul men de kommer nog att ta låååååång tid innan det är klart tror jag..

ha en bra helg

idag föressten så firar jag och min underbara sambo 22 månader!!!!!!!

Puss å kram

nervöst...

Publicerad 2010-09-17 07:29:51 i Allmänt

jaaa shit i dag gäller de... lite sm,ånervöst e de kan ja säga.. men ja e såååå förväntansfull åxå.. sitter här med en kaffekopp och min Buddha skrivbok och försöker komma på frågor..

guuud ja vet inte ens vad ja ska skriva riktigt.. e lite lätt tankspridd idag känner ja.. :s haha udnra varför ;)

pratade med goa Nettan igår åxå å hon hade haft en kanon vistelse på englagård, vilket ja inte är förvånad över.. englagård är verkligen en helt fantastisk plats med underbara människor och underbar miljö och framför allt underbar energi på hela stället.. man blir med ens lugn och fridfull i hela kroppen, går inte att beskriva känslan som man får i hela kroppen och själen där.. inte mer än Underbart!!!!!!!

ja ja över till idag.. lång bilfärd väntar på mig och min underbara älskling i dag.. stockholm here we come!! ska försöka hinna fram till stensund i tid till Lunchen åxå ;) hehe käka där å hälsa på Vavva framförallt, hon e väl den både jag och Andreas saknar mest!! och den ja absolut inte vill missa när vi åker dit den saken är säker ialla fall!!!
sen om de finns tid och ork när vi e klara i stockholm så ska ja höra av mig till Camilla min Kusin å åka och hälsa på henne Magnus och Lilla söta August som tydligen har blivit riktigt stor och springer runt som bara den nu :) sist jag såg honom var i vintras och då ville han helst sitta i knä eller på mammas arm och titta å små "prata" som bara bebisar kan så de vore riktigt kul att få se honom igen, haha jaaa Camilla åxå så kalrt. Magnus har jag bara träffat en gång å då var jag riktigt trött.. var ju tidigt en morgon och ja hade övernattat på deras soffa efter att ha suttit ca 15-17 timmar på en buss från ö-vik till sthlm..

mamma e här nu åxå.. hon ska passa djuren och Kevin idag när ja å älsklingen är ute på roadtripp.. och hon har redan ställt sig och börjat med Bakandet WOHO!!! gott gott gott!! inget är väl som mammas nybakade bullar?! sen ska hon tydligen göra chokladrutor/kärleks mums åxå :D :D

nej nu ska jag fixa några mackor saft och kaffe att ha med på dagens roadtripp

Ha en kanon dag och helg för de tror jag minsann att jag kommer at ha

puss å kram många barn

torsdag..

Publicerad 2010-09-16 12:21:12 i Allmänt

oh nu börjar ja bli nervös på riktigt.. ja ja jag vet ja tjatar om fredag men ni får faktiskt stå ut.. min blogg mina bekymmer, lyckor och allt va de nu kan vara!!
har fått världens knut i ryggen som verkligen gör ont.. min underbara älskling kände på den lite förut å han fnissa till å sa att de där e ingen knut.. de e ju en dubbelknut!!! jo tack haha
så till veckan får ja försöka stämma träff med sötaste nettan å se om hon kan ge mig lite underbar massage igen!! hon e verkligen duktig på de där, men å andra sidan e hon ju utbildad så hon ska vara duktig men hennes massage e något utöver de vanliga!!! sen måste vi ju träna lite åxå hon å ja... å grejja lite i vårat rum för snart ska vi öppna å börja jobba!! skoj skoj skoj!! längtar verkligen
nej nu ska ja logga ut från datorn å börja göra mig i ordning för att åka mot stan å hämta mamma som ska vara här å ta hand om kevvan donna å pisse missarna i morgon när vi drar mot stockholmo!!! skoj skoj skoj!!

ha en riktigt härlig torsdag för de ska ja försöka ha

älskar min son och sambo ni är verkligen bäst!!!!!!!
Puss å kram

onsdag onsdag!!

Publicerad 2010-09-15 12:12:28 i Allmänt

jahapp då har vi nästan kommit till mitten av veckan då.. ucsh nu börjar ja faktistk bli nervös inför fredagen... då ska ja till sthlm.. :s fast mest ska de bli kul!!!
Jobba i arresten i karlstad igår åxå, ett kvällspass med J.S så A kom förbi en snabbis och visade upp deras underbart söööööta charmtroll sååå himla söt var han!! kunde ha kidnappat honom och tagit med honom hem ;) haha
annaras då..? Kevin var med till karlstad igår under tiden ja jobba så var han å skatade i skatehallen å så hämta ja upp honom hos pappa efteråt de tyckte han var riktigt roligt :D var kul för honom å få komma till karlstad å träffa sina gamla kompisar å skata lite å så. han var till willys ett x antal ggr åxå.. de delade visst ut mini chiops påsar gratis hahaha!!!

så vi mumsade upp en minipåse på vägen hem igår kväll.. den tog slut innan vi lämnat karlstad.. tror vi kom till milkomejeriet å där tog den slut.. som sgat de var inte stora men gott va de ialla fall ;)

i dag ska kevin på onsdagsklubben, blir kul för honom.. varje onsdag så har kyrkan en eftermiddags träff för barnen i skolan å de får lite mat när de kommer dit å sen får de spela spel å leka å härja av sig lite så de e skoj för dom, sen slutar de kl 16.00 så ja ska in å hämta honom då.
i morgon e de städdag å då blir de ordentligt ordentligt med städning, inte för att de e stökigt men mamma kommer hit i morgon å hon e ju kattallergiker, och sen så åker hon hem antingen på fredag eller lördag, får se hur trött ja e efter att ha kört gräsmark-stockholm stockholm-gräsmark på fredagen och självklart vad klockan e när vi kommer hem igen åxå..

lördagen blir lugn å skön (enligt planerna ialla fall) å söndag e de karlstad igen för mera arrestjobb :D woho meee like!!!

nej nu e de dags att fixa lite här hemma å sen hoppa in i en efterlängtad dusch!!

Puss å kram

händelserik vecka

Publicerad 2010-09-13 11:57:11 i Allmänt

jaaa den här veckan kommer att bli händelserik..
ledig idag å kevvan likaså, igår sov han över hos en klasskompis :) kul att han kommit in så bra å fått så bra vänner.. äntligen är han en pigg och levnadsglad kille igen precis så som han ska vara!!
i morgon bär de av mot karlstad på arrestjobb igen :) å då får ja träffa Anna igen och förhoppningsvis snosa bebis woho!!!!
onsdag blir lugn och torsdag åxå.. ska försöka komma ut å springa nån av dessa dagar.. får nog bli onsdag tror ja. sen på fredag.. usch blir nervös bara ja tänker på de.. haha då ska ja till sthlm å träffa Benny.. det ska bli vääääldigt spännande men ja e lite nervös åxå.. man vet aldrig vad som kommer hända.. fast mest e jag nog förväntansfull tror ja.. har en hel del frågor som ja vill ha svar på så de ska bli kuuuuuuul!!!

nää nu får de bli duschen å sen ska ja åka in mot gräsmark å hämta lilleman!!

Puss å kram

åh vilka underbara nyheter!!

Publicerad 2010-09-10 13:34:41 i Allmänt

är såååå glad.. för några dagar sen så skulle Nettis iväg å träffa en person som skulle kunna bli väldigt viktig för oss.. och det visade sig att det mötet gick väldigt bra!! Vi har fått våran arbetslokal till den blivand LjusÄngeln!!
Så nu har jag och nettan ett stort fint rum att hyra på föreningen Andemeningen i karlstad!! guuud jag är så glad, de här är ju verkligen den absolut bästa lokalen som vi någonsin hade kunnat få tag på, de mest komiska är ju att de på andemeningen sände ut önskan om ett tecken till universum om ifall de skulle lägga ner föreningen eller hur de skulle bli, när Nettan satt och tränade mediumskap så avbröt hennes guide henne och berättade att hon skulle åka till ett ställe han visade henne vägen och sa att hon skulle hyra ett rum till Ljusängeln där och att hon jag och Susanne kommer att starta våran ljusängel där... nettan trodde inte riktigt på det här, men susanne puschade på henne så tillslut åkte de iväg till den här adressen och visst fanns det ett rum som skulle hyras ut där.. och de häftigaste av allt var att det var exakt det rummet som nettans guide visat henne att det skulle vara.. efter ett tag när de stog där å pratade så berättade kvinnan de pratat med att hon sänt ut en önskan till universum dagen innan.. och nu kom nettan och ville hyra ett rum och vi alla tre vill ju engagera oss i föreningen åxå.. och häromdagen så var nettan där och skrev kontrakt och fick nycklar!!! vart är det bäst att hålla på med intutionskurser, healingen, och mediumskapet än på en medialförening?!

annars då?? vad händer här hemma i skogen? Börjar bli kvitt förkylningen mer å mer men inte helt bra ä'nnu. men de kommer.
Kevin trivs fortfarande enormt bra och man ser en enorm skillnad i hans personlighet och hans humör på dagarna som de var länge sen man såg hela dagarna.  Förr kom han hem med hängande huvud och var sur å grinig, inte ofta han kom hem och var glad inte å var han de så blev han snabbt tjurig arg och ledsen helt "oförklarligt" här har han varit grinig en enda gång.. och då var han så trött så han orkade inte ens med sig själv. när han kliver av skolbussen så ler han å kommer å e pigg och glad å skrattar och pratar. han e ute o cyklar  sparkar lite boll hjälper till hemma och gissa vad....

han städar sitt rum efter första tillsägelsen!! inte en enda protest!!! det skulle han aldrig ha gjort i karlstad där tjatade jag på honom i kanske.... 4 veckor innan han ens började städa rummet!!!
idag har vi satt upp lite stearinljushållare  på väggen, två tavlor och så ska min stora rottweiler "filt" eller vad man ska kalla den komma upp idag åxå har ja tänkt.

I morgon blir det nattjobb i arresten i karlstad med sötaste Eva!! kul kul e alltid humor att jobba med henne :p
nää nu e de dags att kolla till maten som står på spisen

hoppas ni allihopa får en riktigt bra dag och kväll
Älskar min underbara son Kevin och min fantastiska sambo Andreas ni är helt ovärderliga för mig!! Älskar er över allt annat!!
Puss o Kram

söndag kväll!!

Publicerad 2010-09-05 19:03:15 i Allmänt

och nu e de snart dags att åka mot karlstad och göra ett nattpass med skönaste eva eriksson da!! å ett pass med henne betyder ju mycket bus å skratt å skojj!!
ha de bäst så får ni hålla tummarna för att min förkylning och det onda  i halsen är borta i morgon så ja slipper de här för nu orkar ja inte mer (de värsta e att de har inte ens brutit ut ordentligt ännu..)

kommer sakna mina älsklingar i natt när ja inte får vara hemma.. har ju varit hemma sedan i onsdags eftermiddag nu å blivit van vid att ta de lugnt å bara njuta av lugnet här hemma i skogen.

well well nu bär de av
puss å kram
'Kevin och Andreas jag älskar er så enormt mycket.. älskar er till oändligheten!!

lördag sköna lördag..

Publicerad 2010-09-04 10:17:39 i Allmänt

gud vad veckorna går fort.. tyvärr kommer kylan lika fort åxå.. märks att de börjar bli höst nu e inte alls varmt på kvällarna längre!! brrr.
igår fortsatte vi att måla huset och har nu målat mer än halva huset å de känns riktigt gött faktiskt. körde på med bra fart igår å målade hela baksidan på några timmar :D fan va duktiga vi är. är riktigt mysigt att måla tycker ja. ja å kevin har bytts av med målarpenseln å andreas har kört på i stort sett hela tiden. ja å mina killar kämpade på ordentligt bra tycker ja!! å gissa om de blev fint eller?! svar JA.
så nu e de bara kortsidorna kvar men vi ska se om de finns någon högre stege för de sidorna för den stegen vi har e aningen för kort för kortsidorna.. de e ju lixom liiiite högre de..

Vedgubben kom hit igår åxå med en massa ved :D härligt de så nu behöver vi inte oroa oss för att varmvattnet tar slut ialla fall nu e de bara att elda på :) vaaaaarmt å skööönt ska de bli.
Igår fick även mitt underbara täcke göra comeback åxå, har ju som sagt börjat bli lite kallt på kvällarna nu så det var vädligt välkommet och guuuuud så gött de var med täcke igen :)
härlich.

va blir de idag då?? hmm ska plocka in all ved, kolla husväggen som vi målade igår å se om den kanske behöver ha lite mer färg på sig,  solen ligger ju på den väggen typ hela dagen så trät var ju ganska så torrt å sög åt sig färgen direkt.
sen i eftermiddag/kväll så blir de ännu en löp tur för mig och donna. är riktigt härligt att ja har börjat komma igång med löpningen igen, tack älskling för att du skickar ut mig på löpturer även om ja kanske inte riktigt känner för de till 100% men de e ju såååå underbart när man kommer tebax från löpningen :) och donna e sååå duktigt och kämpar på bra och springer så fint hon åxå. e härligt med hundsällskap när man springer..

nej nu blir de att slösurfa runt lite så får vi se vad den här fina dagen har att erbjuda

puss å kram

en mycket trevlig kväll...

Publicerad 2010-09-01 18:54:54 i Allmänt

igår.. ja å älsklingen tog med oss en kasse och donna ut på svampletar jakt i skogen runt huset och med det samma så följde deicide med oss åxå.. han e verkligen ingen vanlig katt.. han följde oss hela tiden och vi var ute å knallade runt i skogen och plockade svamp i drygt en timme.. han följde oss precis lika bra som donna.. som sagt han e ingen vanlig katt :p

de var mysigt att knalla runt med älsklingen donna å deicide, kevin var ju på cykelhajk med skolan han..
hade en riktigt trevlig kväll åxå, med lite ostbollar färdig pizza och fångarna på fortet. och sen blev de film i sängen som vanligt.

i dag var de e "tröttsam" dag.. kl ringde 05.00!!!!!!! de var bara att kliva upp å plocka ihop sakerna sätta isg i bilen och gasa mot karlstad.. men bara ja vaknat till så var de ingen fara. jobbade dagen åkte hemmåt hämtade upp kevin hos en kompis och han var.... genomförkyld.... inte alltid bra att åka på cykel hajk tydligen ;) men han hade blivit blöt och i stället för att byta tröjja så tog han av sig den å sprang runt i bar överkropp... inte bra inte bra..
och nu ligger han å sover i soffan med täcket över sig med rosiga kinder.. blir nog ingen skola för honom i morgon.. stackarn.

fick alla kantareller vi hittade rensade av mammis åxå tack så mycket!!


nej nu e de dags att göra lite nytta här hemma eller nått :p

Puss å kram

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela