missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

en mycket trevlig kväll...

Publicerad 2010-09-01 18:54:54 i Allmänt

igår.. ja å älsklingen tog med oss en kasse och donna ut på svampletar jakt i skogen runt huset och med det samma så följde deicide med oss åxå.. han e verkligen ingen vanlig katt.. han följde oss hela tiden och vi var ute å knallade runt i skogen och plockade svamp i drygt en timme.. han följde oss precis lika bra som donna.. som sagt han e ingen vanlig katt :p

de var mysigt att knalla runt med älsklingen donna å deicide, kevin var ju på cykelhajk med skolan han..
hade en riktigt trevlig kväll åxå, med lite ostbollar färdig pizza och fångarna på fortet. och sen blev de film i sängen som vanligt.

i dag var de e "tröttsam" dag.. kl ringde 05.00!!!!!!! de var bara att kliva upp å plocka ihop sakerna sätta isg i bilen och gasa mot karlstad.. men bara ja vaknat till så var de ingen fara. jobbade dagen åkte hemmåt hämtade upp kevin hos en kompis och han var.... genomförkyld.... inte alltid bra att åka på cykel hajk tydligen ;) men han hade blivit blöt och i stället för att byta tröjja så tog han av sig den å sprang runt i bar överkropp... inte bra inte bra..
och nu ligger han å sover i soffan med täcket över sig med rosiga kinder.. blir nog ingen skola för honom i morgon.. stackarn.

fick alla kantareller vi hittade rensade av mammis åxå tack så mycket!!


nej nu e de dags att göra lite nytta här hemma eller nått :p

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela