missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

långis

Publicerad 2010-10-30 18:24:27 i Allmänt

Har precis kommit hem till pappa efter en långpromenad med Mini. Ni som inte vet så är Mini min brors rottweiler hane på dryga året. Han har en enorm energi och helt ärligt talat så tror jag att han har ADHD eller DAMP eller något haha han skulle behöva lugnande den killen..
Vi gick i från centrum på wåxnäs förbi färdig betong över bron mot bergvik ner mot gräsdalen förbi solstadens smådjurs klinik upp mot gruvlyckan ner förbi molkomejeriet och tillbax till wåxnäs centrum. tog lite drygt en timme. är härligt väder ute. lagomt varmt/kallt ca 10 grader och inget regn och ingen blåst. alltså perfekt promenad väder!!

och nu sitter jag och uppdaterar mina kära fans som ja har upptäckt på statistiken att de blir fler sakta men säkert, e ju alltid kul att folk läser ens blogg :)

sen blir de hemmagjord pizza å de ska bli gott.  Sen ska jag i väg till Ljusängelns lokal och meditera lite och sen kommer Louise W dit och ska få sin healing som jag lovade henne i somras :) ska bli kul å få "jobba" i lokalen med alla underbara energier som finns i den underbara lokalen vi har :D Härlich!!!

saknar min underbara älskling Andreas!!
Men i morgon åker jag hem å då ska ja pussa ihjäl honom ;)
Kevin min underbara snuttis, ja han gick upp med tuppen i morse vid 04.30 näe klockan ringde och satt och prata och myste med lite rostade macor och the och sen åkte vi mot karlstad. han har varit ute och lekt hela dagen i dag tydligen. jag har inte sett honom sen06.30 i morse. hihi min plutt han kommer somna som en stock i kväll ialla fall

hoppas ni alla har en underbar helg.

by the way.... e de inatt man ställer om klockan eller e de i morgon natt??

förtroligt

Publicerad 2010-10-29 16:21:36 i Allmänt

med min son.. vi hade en liten diskution igår kväll.. Han var lite ledsen och även om han sa saker som jag vet att han inte menar så e de ju lite jobbigt att höra sånna saker. vet att han sa en del saker mest för att han var ledsen över vissa saker som ja inte tänker nämna alltför mycket här.. Tycker sååååå synd om honom är så arg på vissa personer för att de sårar kevvan om o om o om igen varför kan ni bara inte se att han blir ledsen och förstå att ni måste ändra er!!

Annars då dagen har gått ganska fort hittils ialla fall.. var enormt trött i morse så gick och la mig igen efter att ha skickat iväg kevvan till skolan, sov någon timme till efter de å de var enormt välbehövligt kände jag!!
Annars då?? tog tag i städningen av huset som ja verkligen inte hade någon som helst ork till igår. det gick fort och lätt så de var skönt. lyckades till å med få tummen ur r**en att rengöra duschkabinen ordentligt så nu e även den skinande ren och fin!!

Kevvan kom hem från skolan och hade ett riktigt gott humör de var verkligen härligt att se!!  han ville ner till gräsmark "centrum" så vi åkte ner med honom och han ringde nån kompis och han har med min mobil så han kan ringa när ja ska hämta honom igen :)
åh vad jag älskar min son!! han är den underbaraste sonen man kan tänka sig!! älskar honom över allt annat!!!!!!


Hoppas alla får en riktigt härlig halloween helg!! själv ska ja ta hand om er som får en mindre lyckad halloween helg :p

Tisdag förmiddag

Publicerad 2010-10-26 12:28:46 i Allmänt

Lite förvirrad.. är inte van att komma hem en måndagseftermiddag/kväll från K-D men jobbade ju söndag natt så Älsklingen fick gå upp med kevvan i går morse och Kevvan e jätte duktig när älskling har hand om morgonbestyren när de gäller lillplutt!!(som egentligen inte är så liten längre men men)

Annars då??
Har haft en väldigt intressant och lärorik helg måste jag säga, Jobbade natt lördag söndag och söndagen bjöd på en resa t/retur hem med Kevvan som hade följt med till stan för att handla upp sitt presentkort på OneOff som han fick i present av min morbror och hans fru! det blev en ny skateboard och vax och nått hjullager eller vad de nu hette.. ja e då ingen skatemamma för ja fattar NADA av de där termerna och allt vad de nu är.  Efter de så blev det healing och tarotläggning på Lena vilket var super kul å väldigt givande för oss båda. Ny utvecklande för mig det märktes på både healingen och tarot läggningen så det var riktigt kul. Det roliga var att både jag och Lena upplevde saker under healingen och det vi upplevde var exakt samma saker skit häftigt tycker jag!!
Tarot läggningen var åxå speciell och väldigt intensiv,
efter de var jag ganska så tömd på energi så ja åkte hem till pappa drack the och åt smörgås för att sen lägga mig och vila lite men då ringer nettis och behövde ha hjälp med vissa saker så de var bara att sätta sig i bilen och åka mot Ljusängeln igen men det var åxå väldigt roligt och lärorikt!!!
På måndagen sov ja lite längre än jag planerat och sen en snabbis till Ljusängeln igen och fixade lite saker som vi skulle göra, sen bar de av mot ÖB kl hade dragit iväg så tyvärr han jag ju inte med allt de jag hade planerat så jag fick åka hem direkt efter det. Hann ju tyvärr inte med att hämta presenten från Ingrid och Stig till Andreas heller och gissa om han är nyfiken, har ju inte berättat vad de e han ska få av dom.

Idag då.. har pratat med försäkringskassan och kollat hur det går med mina pengar som verkligen behövs nu*' trots att man fick lön igår så behövs verkligen alla extra pengar man kan få.. märks att man inte jobabt så mycket och nu när räkningarna e betalda så tryter de rejällt i kassan.  *suck*
I morgon blir de att fara till sunne och lämna in papper på försäkringskassan så att de förhoppningsvis kan komma igång med nya bostadsbidraget någon gång

annars idag så blir det att bära in den nya veden vi har fått och sen att sitta och spåna på mitt CV och försöka få till det bra så ja kan skicka det till min jobbcoach så han får lite att jobba med ;)
Han var verkligen super bra och jag rekomenderar alla som ska ha jobbcoach att ta det via coachcenter. En pigg glad och humoristisk man som jag fick med stor förståelse för individen i sig.

ja ja nu e de dags att sätta igång med lite grejjor här hemma hoppas ni alla får en kanoners dag!!

Kram

behöver skriva av mig

Publicerad 2010-10-22 21:44:22 i Allmänt

lite, idag har mina tankar och känslor gått upp och ner känner jag,  Behöver skriva av mig och även om ja inte använder namn eller något annat som kan avslöjja för mycket så känner jag att jag behöver få ur mig lite saker. och FÖRLÅT om du tar illa upp av det här inlägget men känner att jag verkligen måste skriva lite.

hoppade runt på lite diverse bloggar idag (har mina bloggar som jag följer) och i en blogg så hittade jag en del inlägg som verkade handla om ett ganska stort steg i en människas liv, har läst de här inläggen tidigare men idag läste ja dem om och om igen och de gick ju tillbax ett tag med "ledtrådar" om detta stora kliv. INGET var bekräftat i bloggen om att det faktiskt skulle vara så att de ska bli ett stort kliv men inget fanns där för att förneka det heller,
Jag tänkte att OM det faktiskt vore så att personen ska ta detta kliv så hade jag fått veta det.. men jag kunde inte låta bli så jag skickade iväg ett sms och frågade,

Svaret gjorde mig jätte ledsen/besviken och ja kände mig ärligt talat lite sviken,  ja skrev grattis och att ja var glad för denna person och det är jag åxå så de var absolut inget ja bara skrev jag är glad för personens skull, men efter så lång vänskap så hade jag förvä'ntat mig att få veta det på något annat sätt än i en blogg, för så pass länge har vi kännt varandra.
Personen bad om ursäkt om denna hade sårat mig på något sätt och skrev att den ville berätta detta öga mot öga men att det inte funnits något bra tillfälle och att vi knappt setts sista tiden,
nej de har personen rätt i vi har inte setts på ett tag men vi har setts.. personen kunde ha ringt som den gjorde vid en annan stor händelse,  det finns många andra sätt att berätta nått sånt här?!!
Kunde ha sagt när vi sågs för drygt en vecka sen att de fanns något som skulle hända... då stog vi ändå ensamma och pratade och de var inte direkt endast 2 min vi pratade, Den personen som ja lärde känna hade varit ivrig att berätta för mig. Hade det varit tvärtom så vet jag att ja hade varit det.
ok vi har kanske glidit isär och ja kanske överreagerar  men ledsen blev jag!!!
Vet att personen inte ville såra mig eller så men nu blev det så.

alla gör olika och vi reagerar olika åxå.

vill även säga att ja hoppas att personen inte tar illa upp eller något av de här inlägget men ja tycker inte ja  har skrivit något så nån kan riktigt gissa vem de gäller och ja kände ja behövde skriva av mig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I morgon kommer min morbror och hans fru hit och hälsar på, blir nog nästan hela dagen skulle jag tippa på att de e här, sen blir det att åka till karlstad och jobba natten i arresten. på söndag blir de åxå nattjobb så då åker ja aldrig hem utan ja blir kvar i karlstad hela helgen ända tills måndag, har ett möte på söndag som ska bli kul sen får vi se vad som händer under resten av dagen tills man ska börja jobba!!!

Ja ja nu e de nattning av lillen, hoppas alla får en  bra helg

.......

Publicerad 2010-10-22 13:28:05 i Allmänt

well well.. har inte så mycket mer att säga just nu..

nordanvindar

Publicerad 2010-10-18 11:34:36 i Allmänt

på hög nivå... herregud vad det blåser kallt här!!! tycker inte vinden borde kunna komma ner bland alla trätoppar men å andra sidan så finns de ju knappt några löv kvar som skyddar..
Brrr
Jaha nu har jag lyckats avklara en del telefonsamtal som jag skulle fixa här på förmiddagen åxå kanoners dä!!!

Var på begravning i fredags åxå och gud vad fiiint det var. har tyvärr lyckats få gå på 5 st innan den här begravningen och ja måste ändå säga att den här som var i fredags var nog en av de absolut finaste jag varit på var någon slags magisk känsla över den med solosång som var enormt vacker!!!

Annars under helgen då.. vad har hänt? ja jag har jobbat i arresten <3<3 hela helgen ända sen i torsdags faktiskt mycket kul älskar det jobbet verkligen!! Hoppas på att det blir betydligt mer pass under vintern som är på starkt intågande men allra helst så hoppas jag ju på ett fast jobb såklart!!!
Så helgen har varit minst sagt roande :D hoppas på att få lite mer pass inom kort åxå behöver få några mer pass den här månaden och framför allt nästa månad då kommer det verkligen att behövas lite mer jobb och mer i inkomst!!!!!!
Hoppas visserligen även på att lyckas få ihop lite folk till våra kurser på ljusängeln som står i startgroparna rejällt nu.. allt är egentligen klart för att kunna starta upp nu, är bara att jag ska måla några små saker i lokalen men annars så allt är på plats och klart för att köra igång så det är riktigt kul.. ska fixa lite små saker för guidade meditationer åxå och det har jag på känn att det kommer att bli riktigt riktigt kanon bra verkligen!!!!

nej nu måste jag verkligen käka något känner mig lite skakis så kroppen ropar på något ätbart sen blir det karlstad för att besöka röntgen och sen får vi se om de sätter igång lite saker här ;)

skojjsi skojjsi

Publicerad 2010-10-13 12:20:36 i Allmänt

är mycket på gång nu hoppas bara att det tråkiga försvinner och löser sig till de bästa möjliga...
kommer eventuellt att delta på en öppet hus dag i lokalen åxå. det vore ju riktigt riktigt kul och väldigt bra. eftersom vi e nystartade så är det ju viktigt för oss att nå ut till alla och kanske kunna värva lite nya kunder och marknadsföra oss ordentligt. Nu är alla våra möbler på plats ialla fall.  Nu ska bara några få möbler målas om som ja ska fixa så fort det bara går :D sen e de verkligen helt 100%klart att köra igång.

längtar verkligen tills det är igång på riktigt så att säga :D

nej nu blir det lite pastasallad till lunch mumma mumma

ha de bäst
puss å kram

ny vecka

Publicerad 2010-10-11 12:48:41 i Allmänt

hoppas den här veckan blir bättre än förra veckan var ialla fall.. den slutade ju inte alltför skojjigt men men nu ska man inte tänka på det tråkiga utan man ska se frammåt!! så enkelt är det :)
I lördags hade vi besök av mina svärföräldrar de var riktigt trevligt :) Svärmor hade gjort chili corn carne (eller hur de nu stavas) och herregud säger ja bara.. jag gillar chili corn ccarne men hennes... jaaa den var gudomlig jävlar vad gott det var!! hon hade köpt med jalapeno som vi tog på och blandade i maten.. jag gillar ju stark mat, men jag borde nog inte ha blandat i så mycket jalapeno om vi säger så.. magen gjorde uppror på kvällen och framförallt dagen efter.. oj oj oj hahaha say no more!!
I fredags så fick kevin åka till sin farmor och han åkte tåg för första gången ensam. han var sååååå duktig och verkade inte tycka att det var så väldans märkvärdigt egentligen.. tror att jag tyckte det var större än vad han själv tyckte faktiskt. Annika och Ulf hade haft ett litet samtal med honom och jag får hoppas att de tog sig eller vad man ska säga.
I går när jag hämtade honom vid tåget så märkte jag direkt att det var något som var "fel" han sa som vanligt att det inte var något och frågade sen om vi kunde åka förbi en affär så han kunde köpa nått att dricka för han hade tjänat egna pengar i fif så de gjorde vi. när ja stannat bilen så frågade han om jag ville veta vad som var fel för det var ju något de tog ett tag men han erkände att ja hade rätt och sen berättade han vad som var fel. förstår om min plutt var arg,ledsen,tjurig och ja allt sånt där. tänker inte gå in på detaljer men de som var var att de tyvärr är ett nödvändigt ont som kommer göra kevin ledsen ett tag framöver tills det är över.. ja ja över till nått annat då..
Den här veckan så kommer våran bänk till lokalen och då är hela rummet och allt klart!!! woho!!!! så nu e de bara att sätta igång gud vad jag har sett fram emot det här!! verkligen jätte mycket, kommer att bli jätte bra tror jag och ja ser fram emot att "slänga mig in i detta nya"
i morgon ska vi till sunne på möte, ska bli intressant men väldigt nervöst åxå.. :s men det kommer att bli väldigt bra i slutändan det tror jag verkligen!!!
nej nu e de nog dags att sluta och fixa med lite här hemma. alltid är det något som ska göras ;) men vet ni vad.... jag gillert!! älskar att bo i hus och jag älskar vårat hus!! älskar det här stället och jag vill verkligen aldrig flytta härifrån!! Stort tack till Inger och Jan som valde oss att hyra deras hus!!!

Puss å kram

besök

Publicerad 2010-10-09 14:21:33 i Allmänt

japps i dag får jag och älsklingen besök av hans föräldrar!! ska bli kul faktiskt. annars då idag?? ahr plockat och sopat lite ska snart ta disken som ja har lagt i blöt åxå. Donna ä duschad och borstad så hon e nöjd och vet att hon klarar sig undan dessa hemskheter ett tag till ;) duschen gillar hon verkligen inte.. hon står å glor ilsket mot mig när detta moment inträffar.. händer att hon gör ett desperat försök till att morra fast att hon testat detta i snart 7 års tid och vet att det aldrig funkar att morra mot mig så försöker hon lite då å då. nån gång kanske det funkar verkar hon tro... 
åh hittade värsta goa koftan på Marias blogg åh jag vill verkligen ha en sån att ta på mig nu när hösten är här en riktig myskofta!! lyckades byta mitt dagpass nästa fredag åxå gött de. men blir att jobba kvällen på fredag i stället men hellre det än dagen och så kan ja gå på begravning/minnesstund för de vill jag verkligen göra!!
minns inte om ja skrev de i gårdagens inlägg men kevvan åkte tåg för första gången ensam igår.. från sunne till kil, och i kil mötte annika upp. Annika e hans farmor. han hade haft de helt ok på tåget och han var nog lite stolt att hon fixat detta helt själv åxå.. dessutom hade han lyckats med att äta pizza på tåget den lilla filuren!! haha älskar verkligen min son över allt annat!!!

nej nu e de dags att ta tag i disken innan svärpärona dyker upp!!

hoppas ni alla andra där ute har en bra helg.

puss o kram många barn

fy vilken

Publicerad 2010-10-08 16:13:16 i Allmänt

skit start den här dagen bjöd på!!!! men såååå mycket värre än så här kan de inte bli idag ialla fall så nu kan den bara bli bättre och bättre..
Idag åkte lillplutten (än sen om han är 10 år han kommer alltid vara min lillplutt) tåg själv för första gången. Åkte från Sunne station till Kil där Annika hans farmor mötte upp honom. ska bli jätte jätte intressant å höra hur han tyckte de var!! tror han var lite nervös men samtidigt så tror jag att han känner sig lite stolt!!

Puss och kram
jag älskar min familj och mina nära och kära!!!

puh..

Publicerad 2010-10-06 14:38:14 i Allmänt

Sådär ja.. har haft första läggningen för dagen, ska bli intressant att få höra vad personen tyckte om den sen.. var en via mail och de var första gången jag la korten för någon som itne satt framför mig åxå så ja vet ju inte alls om det kommer stämma in nått alls men de kändes väldigt bra ialla fall så jag får hoppas på att han blir nöjd och kan känna igen saker som jag fick in. sen i kväll ska jag åka hem till en kvinna som ja lämnade visitkort till igår och lägga korten för henne åxå det känns väldigt väldigt possitivt spå de ska bli jätte kul. verkligen.. det händer verkligen mycket nu och ja hoppas att de fortsätter att hända mycket possitivt åxå!!
sov enooormt gott inatt måste jag säga och i morse var kevvan såå go.. väckte honom och han verkade ganska trött.. fråga om han fick sova i 10 minuter till och om ja kunde gå å koka ägg åt honom under tiden, så jag la fram hans kläder och gick till köket och började med äggen., när ja kom tebax när äggen var färdiga så hade han klätt på sig och var helt klar.. det var kul å se de brukar ju inte hända.. han brukar ligga kvar så länge det bara går haha och han brukar inte klä på sig.. jag bruklar mer eller mindre få klä på honom när han befinner sig i någon slags dvala haha lillplutten!!

känns som de här kommer att bli en bra vecka fullt ut.. Pratade med en massa folk igår åxå.. chefen för både arresten och assistent jobbet. med personalcheferna eller va man ska kalla dom på båda ställena. fick arbetsgivarintyg beställt från båda ställena, pratade med försäkringskassan 2gånger och en gång med skattemyndigheten men nu är äntligen kevins adress ändrad så nu bor han officiellt hops oss igen.. jaa alltså han har ju alltid bott med mig men adressändringen gick ju inte som den skulle till en början men nu e de fixat och klart så nu e allt som de ska igen. nu väntar ja bara på att försäkringskassan ska skynda sig med att sätta in de pengar som de inte betalade ut under tiden som kevin inte var skriven hos oss i huset!! gött dä.
måste försöka ta mig in till försäkringskassan och fixa med bostadsbidraget åxå nu när vi inte bor i en liten skruttig tråkig lägenhet längre utan att få alla uppgifter ändrade för huset.

nä nu ska ja försöka göra något nyttigt.. kanske fortsätta arbeta på mitt hemliga projekt :p det börjar ta en riktigt fin form nu..

Åh fick äntligen se kort på "MYGGAN" som är bosatt inne i jessis mage åxå.. wiiiie är sååå mysigt med ultraljud tycker jag..
Puss o kram många barn

wiiiiiiiie!!!!!

Publicerad 2010-10-05 16:29:15 i Allmänt

alltså jag är såååååå glad!!!!!! Idag fick jag mina visitkort och dom blev ju bara sååååå jävla snygga. de  blev betydligt snyggare än jag trodde. jag gillade dom när ja designade dom i datorn men de var verkligen mycket snyggare i verkligheten!! åh blev sååååå nöjd med dom. så när jag körde kevvan till sin kompis Friso så passade jag på att sätta upp några visitkort på ica och sen stannade jag till vid Lottas mysiga butik i brandsbol och frågade om jag fick lägga ner några kort där och det fick jag, vi blev ståendes och pratade väääldigt mycket om andlighet av olika saker och vips så hade hon bokat en sittning med mig!! jisses vad snopen jag blev, det var inte alls vad jag hade förväntat mig men jätte kul och jag känner mig verkligen rejällt taggad inför sittningen i morgon och det ska bli så kul. Hon sa att hon hade vänner som säkert skulle vilja ha en sittning med mig som hon kunde vidarebefordra så det ser jag fram emot. är jätte nervös inför i morgon kväll men mest förväntansfull och glad, det känns bra och det gick så fort så jag han ju knappt fatta att det hade blivit min första officiella bokning!!

Annars då?? har haft en härlig dag med härligt väder och härligt humör :) var väldigt trött efter att kevin åkt till skolan så jag bestämde mig för att krypa ner i sängen igen och sova nån timme, vaknade sen av att Deicide satt utanför sovrums dörren och höll någon form av serenad eller liknande han jamade för full hals och låååånga jamar var det åxå haha vilken stämma den missen har!! våran lilla oranga tiger :p

på torsdag så är det färdig görandet av lokalen innan vi kan slå upp dörrarna åxå ska bli super kul och det kommer verkligen bli bra tror jag. det känns så fantastiskt bra och Nettan och jag jobbar ju såååå bra ihop så de känns verkligen som det är menat s¨å här och de tror jag åxå.. för så fort vi bestämde oss för att ja va fan nu kör vi så har det rullat på som bara den. snabbt och allt som vi har kännt att vi har behövt har lixom bara "dykt upp"

älskar min familj och mina vänner oerhört mycket!!!

5 dagar sen..

Publicerad 2010-10-04 21:34:22 i Allmänt

jag skrev.. wow trodde faktiskt att det var ännu längre sen, måste bara påpeka redan från början.. eller inte påpeka kanske men förbereda.. att om de e konstiga stavningar i de här inlägget så beror de på att mina ögon e enooormt tunga just nu!! har åkt än hit än dit hela dagen..
var på arbetsförmedlingen i morse..
träffade min handläggare för första gången och ok.. jag har varit inskriven på arbetsförmedlingen en enda gång tidigare och det var över 5 år sedan, sen dess har jag haft fast jobb så de var mer eller mindre en väldigt ny upplevelse för mig.. och jag var väldigt possitiv när ja klev in där i morse och kände fan va bra nu ska jag få hjälp och vägledning och tips på hur ja på bästa sätt söker jobb och lite sånt som jag trodde arbestförmedlingen var till för.. Vi pratade igenom mina önskemål och tankar och sånna saker och hon gick igenom de sk. reglerna... hon frågade omd et fanns något jobb som jag absolut inte ville ha och jag svarade att jag önskar att inte söka städjobb, det är inte för att jag inte vill städa utan för att jag har ett knä som varit opererat och som inte är bra fortfarande utan fortfarande gör väldigt väldigt ont och att det ev. ska opereras igen.. när jag fick hennes svar trodde jag att ja skulle trilla av stolen..
"Om det är sant med ditt knä hoppas jag du har läkarintyg på detta och det är väl bara att du äter smärstillande och sätter på någon form av stöd för knät, för här får man faktiskt ta de jobb som erbjuds.." oh my god tänkte jag...

nä nu e de natten här natti natt

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela