missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

den här veckan...

Publicerad 2010-09-24 19:18:25 i Allmänt

har verkligen varit konstig.. mycket roligt men även en del sorgebesked!!
Mån,tis och onsdag gick ganska fort.. och i går fyllde min älskade plutt kevin 10 år!! hipp hipp hurra hurra hurra!!! men igår var åxå en sorgsen dag.. redan tidigt på morgonen när ja satt med kevin vid frukostbordet så fick jag ett sorgset besked.. EN kvinna som jag egentligen inte "Kände" fast ändå Kände (tänker inte gå in vidare på den delen) Hade somnat in på onsdagskvällen. samtidigt som de gjorde jätte ont att få höra detta så blev jag glad för hennes skull, nu slipper hon smärtan och krämporna hon hade. men jag blev ledsen ändå, måste erkänna att det föll några tårar från min kind när ja släppt av kevin vid skolan och jag lider och skickar mina tankar till hennes familj som kämpat på bra.

annars då.. kevins födelsedag blev lyckad ialla fall. blev inte så mycket fest å så men han var nöjd med dagen ialla fall :) och det är ju det viktigaste, mer fest väntar honom ju :) jag ialla fall då,.. jag slog på stort och bakade en tårta när ja kom tillbax hem efter att ha kört honom till skolan på morgonen :) och den blev riktigt riktigt god.. kort kommer senare jag lovar ;) det var en choklad tårta med marsansås jordgubbar gele hallon och grädde riktigt mumsigt blev de och ja tror att tårtan var de absolut bästa på hela kevins dag hahaha han var så stolt över att JAG bakat och han berättade de till alla han pratade med och så tillade han.. den var faktiskt jätte god åxå haha han är väl för go min lilla älskling!!!

i morgon blir det karlstad för ännu mer födelsedags firande. I morgon fyller mamma år så då ska ja dit å fira henne å sen blir det nattjobb i arresten, sen hem till pappa å¨sova å sen iväg till lokalen och grejja lite och fixa å kanske hinner man med lite "bus" med nettan i lokalen åxå. ska även till syrran å kolla på ljuslyktor m.m
och sen blir de ännu mera nattjobb i arresten i karlstad å sen på måndag så blir det raka röret hem och sova!!


nej blir väl mer uppdatering framöver nu ska ja försöka vila huvudet lite, har en enorm huvudvärk

just ja.. jag har ett nytt hemligt projekt på g åxå... åååå jag ser verkligen fram emot det å de ska bli kul men de kommer nog att ta låååååång tid innan det är klart tror jag..

ha en bra helg

idag föressten så firar jag och min underbara sambo 22 månader!!!!!!!

Puss å kram

Kommentarer

Postat av: Mimo

Publicerad 2010-09-24 19:21:11

Tack <3

Postat av: Petra

Publicerad 2010-09-25 10:42:47

<3

Postat av: jessica

Publicerad 2010-09-25 23:35:51

ja det var inte kul, härligt att kevin gillade födelsedagen. synd att vi inte hinner ses nått när du är nere i stan,du verkar fullbokad :(. Men det blir väl en annan gång. Hoppas allt är bra med er.. kram kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela