missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

onsdag onsdag!!

Publicerad 2010-09-15 12:12:28 i Allmänt

jahapp då har vi nästan kommit till mitten av veckan då.. ucsh nu börjar ja faktistk bli nervös inför fredagen... då ska ja till sthlm.. :s fast mest ska de bli kul!!!
Jobba i arresten i karlstad igår åxå, ett kvällspass med J.S så A kom förbi en snabbis och visade upp deras underbart söööööta charmtroll sååå himla söt var han!! kunde ha kidnappat honom och tagit med honom hem ;) haha
annaras då..? Kevin var med till karlstad igår under tiden ja jobba så var han å skatade i skatehallen å så hämta ja upp honom hos pappa efteråt de tyckte han var riktigt roligt :D var kul för honom å få komma till karlstad å träffa sina gamla kompisar å skata lite å så. han var till willys ett x antal ggr åxå.. de delade visst ut mini chiops påsar gratis hahaha!!!

så vi mumsade upp en minipåse på vägen hem igår kväll.. den tog slut innan vi lämnat karlstad.. tror vi kom till milkomejeriet å där tog den slut.. som sgat de var inte stora men gott va de ialla fall ;)

i dag ska kevin på onsdagsklubben, blir kul för honom.. varje onsdag så har kyrkan en eftermiddags träff för barnen i skolan å de får lite mat när de kommer dit å sen får de spela spel å leka å härja av sig lite så de e skoj för dom, sen slutar de kl 16.00 så ja ska in å hämta honom då.
i morgon e de städdag å då blir de ordentligt ordentligt med städning, inte för att de e stökigt men mamma kommer hit i morgon å hon e ju kattallergiker, och sen så åker hon hem antingen på fredag eller lördag, får se hur trött ja e efter att ha kört gräsmark-stockholm stockholm-gräsmark på fredagen och självklart vad klockan e när vi kommer hem igen åxå..

lördagen blir lugn å skön (enligt planerna ialla fall) å söndag e de karlstad igen för mera arrestjobb :D woho meee like!!!

nej nu e de dags att fixa lite här hemma å sen hoppa in i en efterlängtad dusch!!

Puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela