missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

lite allt möjligt

Publicerad 2010-08-26 11:43:52 i Allmänt

nu var de år sedan ja bloggade igen känns de som.. men de har varit fullt upp!!
har ju som sagt flyttat in i huset och börjar komma i ordning ganska bra känns de som så de e riktigt härligt :) ska bara få upp hall lamporna som ska sitta på väggen och lite tavlor å så så kommer de kännas kanon sen..

Blev ju även av med min bil samma vecka som vi flyttade in i en aningen annorlunda krock.. INGEN kom till skada som tur var!! men bilen blev pajj och ja måste köpa en ny kylare..   så vi var utan bil.. helt nyinflyttade och isolerade (en del tycker att de e låååångt ut i skogen som vi flyttat å andra tycker de inte.. jag e en av dom som tycker att de e precis lagomt långt ut i skogen. älskar vårat nya hem och dess omgivning.. är enormt fridfullt och härligt här..!! Fast utan bil var de lite jobbigt då vi bor ca 2-2,5 mil ifrån närmaste affär och vid den här tidpunkten så hade vi ingen fungerande frys utan endast ett litet frysfack i kylen.. så de innebar ju att vi var tvugna att fixa mat ganska ofta och inte nog med de jag skulle åka till karlstad och jobba några pass åxå så de var ju liiiite panik.. men första passet som ja skulle jobba efter att bilen krockats så kom de en Polispatrull och hämtade mig och körde mig till arresten!! stort tack till J-Å som var vakthavande och fixade detta. han fixade även så jag fick skjuts av en polispatrull hem igen!!!

Men igår var den stora dagen här jag fick äntligen tag på en kanon bra och väldigt fin bil så nu kan ja gasa å köra igen!!<3 underbart!!

Vad står på schemat idag då?? ska hoppa in i en snabb dusch och sen gasa iväg mot gräsmark centrum.. (haha centrum..) och hämta upp lillkillen som börjat i skolan där och som trivs enormt bra!! och sen ska vi iväg och kolla hur shoppingen ser ut i grannkommunerna m.m han behöver nya byxor  långärmade tröjjor å lite sånna saker så det står shopping med stora bokstäver på schemat idag.. mycket trevligt tycker jag!!

Haha Donna ligger bredvid mig på golvet och snarkar så enormt högt.. tror ta mig tusan att de hörs ända ner till karlstad.. sånna djupa timmerstockar drar hon..- de e enormt..!! nej nu blir de duschen snabbt och sen iväg med nya pärlan!!

Älskar min familj enormt mycket
oändligt tack till mamma och pappa som hjälpte till och slet och kämpade med våran flytt. tidigt som sent på dygnet och som sen rensade ut de allra sista ur lägenheten utan att ja bett dom om de när jag jobbade och älsklingen var hemma i huset med djuren!

Ett stort tack till min underbara sambo för att han stog ut och bet ihop under juli månad då vi knappt såg varandra för att jag jobbade röven av mig!!!

Tack till världens bästa son för att du är så klok och förstående, i bland lite för klok för din ålder!!
Andreas och Kevin inga ord i världen räcker till för att förklara hur mycket jag älskar er!!

Ett tack till min moster som ställde upp och lånade mig pengar till en lastbil när "vissa" lovat att de skulle komma med släp och bil å hjälpa till att flytta.

och ett tack till jessi för att ja fick åka med henne till karlstad när hon var här å hälsade på!!

nej som sagt nu blir det duschen innan tiden rinner iväg för snabbt!!

Puss å kram
jag är verkligen lycklig som har en sån underbar familj och vänner som ställer upp för mig!! evig tacksamhet!!!

Kommentarer

Postat av: jessica

Publicerad 2010-08-26 18:30:42

skönt att de ordnade sig med bil!! Är inte lätt att vara uten i de lägena. Hoppas shopping dagen blev bra. =) skönt att kevin trivs i sin nya skola o klass. hoppas han får en toppen termin. Hälsa även andreas att de var kul att se honom när vi var upp,donna o pepsi o deicide oxå. Hoppas vi ses snart igen. kram kram

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela