missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

tjoho tjillevipp

Publicerad 2010-07-07 23:30:01 i Allmänt

åh va ska man skriva... vet egentligen inte riktigt, sitter på assistentjobbet och pratar lite "strunt" med Anita o småkollar på tvn..  sitter å funderar och grubblar å tänker och håller på.. jag har en plan som ja vet kommer bli svettigt jobbig ;) haha hmm de lät värre än de är ju haha ja ja skit samma folk får ta de som de vill.. ja vet ju va de handlar om ialla fall.

känns som att de mesta står still nu, eller nej absolut inte de mesta så ska ja inte säga för de e fel. måste bara säga att jag har verkligen världens bästaste sambo.. härom dagen så vaknade ja å var små tjurig, vet egentligen inte varför men ALLT kändes skit och allt var tråkigt och jopbbigt å alla var allmänt störda typ.. till slut så tröttnade väl älsklingen på att ja gick runt och muttrade så han kastade ut mig ur lägenheten med direktiven "åk i väg och ta dig en runda i löpspåret, allt kommer kännas bättre när du gjort de och kommer hem å får ta en skön varm dusch.."

Och med de bytte jag om till löpkläder och tog med mig Donna och drog iväg och sprang.. var enormt impad av både mig och donna faktistk.. är ca 1 pår sedan jag sprang sist och då hade ja åxå donna med mig och då sprang hon sick sack framför mig och ville mest leka..
men den här gången sprang hon jätte snällt och fint bredvid mig precis som jag vill att hon ska göra :D duktig min sessa!!! och ganska snart så började mina mungipor åka uppåt sakta men säkert och vi körde en massa intervall övningar när vi kommit ca halvvägs på spåret där vi brukar springa och donna var inte sen med att hålla tempot och tycka att de  var super kul,   och efter ca 1 timmes löpning (ink. uppvärmning och stretching) så var jag på väg hem igen och då var mungiporna högre upp än ja någonsin trodde de skulle kunna komma den dagen. så ett extra stort Tack till min underbara Andreas!! Du är underbar och jag älskar dig över allt annat.

ska försöka få med mig kevin ut och springa snart åxå. ska se hur jag känner mig i kroppen i morgon om ja kanske kan ta mig ut å springa någon gång under dagen i morgon. gör ju natten i natt och gör natten i morgon åxå s¨å då e de ju ingen garanti att man riktigt orkar sig ut lixom men ja ska se. älsklingen lovade att han skulle försöka påminna och peppa mig ut i spåret ialla fall så de e riktigt skönt faktiskt :D

vill komma igång och träna på riktigt åxå.. men de får bli när vi flyttar. har inte tid till att spendera några timmar på gymmet just nu ialla fall. flyttar ju som sagt snart och de ska bliu helt underbart ser verkligen fram emot det jätte jätte jätte mycket måste jag säga :D :D kevin och ja pratade om det i förmiddags och vi satt å myste lite och planerade och smidde planer hihi han är så go min underbara son. jag älskar verkligen kevvan över absolut allt annat. han är de absolut bästa jag har skulle aldrig vilja vara utan honom!!!

MITT HJÄRTA MIN SJÄL det är kevin det!!
jag har en helt underbar familj och jag älskar er alla som är med i den

nu e de dags att säga  "godnatt" sov gott alla ni som får sova själv säger ja godnatt i morgon bitti runt 07.30-07.45

puss o kram
*min familj är den "stördaste" och absolut bästaste i hela världen!*

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela