missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

Lite förvånande..

Publicerad 2011-01-24 14:46:04 i Allmänt

Japps då är man klar med utmaningen, det tog ju lite längre tid än vad jag räknat med eftersom ja tänkte jag skulle vara duktig och blogga varje dag, det gick ganska bra ett ganska bra tag ialla fall men men sen så var de omständigheter av olika slag som gjorde att det blev lite uppehåll.
vad har hänt sen sist då??
Ja bilen pajjade ju som jag skrev i sista utmaningsinlägget och Bror (bil gubbe) har varit här och kollat och grejjat och fixat och kommit fram till felet som inte verkade vara sååå allvarligt utan de verkar som de kommer att gå och fixa ganska snabbt ialla fall och någorlunda billigt åxå så det är verkligen skönt!! Han gillade min Ford escort som står som en isbit ordagrant åxå.. han frågade vad som var fel och nu ska vi förmodligen försöka fixa till den åxå, som vi vet så är det ju bara kylaren som är pajj på forden.. Den har stått HELT STILLA sedan i september och bara för skojjs skull så testade jag att starta den, och till min stora förvåning(!!) så startade den och spann fint som bara den på första försöket.. det trodde jag ALDRIG...!!
Det är vad jag kallar riktiga grejjor det!! FORD is the shit!! vore gött om man kunde få ordning även på den bilen för jag älskar verkligen den bilen, den är bra och går fint och jä*ligt skön att köra!! vore verkligen kanon om vi fick igång den. då kan jag sälja den andra lilla vita pärlan för jag har ju faktiskt större nytta av forden med tanke på donna och så!!

Härligt ialla fall. nej nu ska jag göra klart med maten här
Grönsaks soppa med bacon mums mums!!

Kommentarer

Postat av: jessica

Publicerad 2011-01-24 22:58:06

ja om de var lätt fixat va bra =) ja ford är inge fel med de.. ja kombi underlättar verkligen,hoppas de löser sig gumz.. ååh va gott de lät med grönsakssoppa.. Får man kanske fundera på.



kram kram

Postat av: mimo

Publicerad 2011-01-25 19:20:12

Sv; Det är både gott och relativt nyttigt, eget recept som jag kom på första gången jag bjöd Tommy på mat! :-D Recept finns på min blogg under kategorin "mat/hälsa", du får scrolla ner en bit. Tycker jag definitivt att du och Kevin ska testa! Och tack igen, finns de kvar åt dig? :-)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela