missdes

här kommer jag dela med mig allt möjligt, glädje, sorg, hundträning, medialitet/andlighet, tankar funderingar ja allt som på något sätt o vis berör mig oavsett om det är negativt eller possitivt.. enjoy och lämna gärna ett litet fotavtryck när du är här ;)

Påsk!

Publicerad 2011-04-22 10:49:56 i Allmänt

Japps nu e de redan påsk, jisses vad tiden går fort, det är ju inte klokt!!  Har verkligen haft bloggtorka den senaste tiden och ja känner nu åxå att ja vet inte riktigt vad ja ska skriva egentligen så de här inlägget blir kanske ganska så meningslöst men men ja får försöka få ner några rader ialla fall!!
Kevins klass hade påskförsäljning utanför ica igår, de hade gått rätt bra för dom så de e ju jätte kul. Sen efter skolan när han kom hem så for vi å hämta Andreas från jobbet och sen vidare in till sunne då kevin hade beställt att få vara i karlstad under påsklovet och sen på torsdag som kommer åker han till Oslo för att vara hos Farmor några dagar :)  jisses vad han har sett fram emot det, de e lite spännande för honom att få åka tåg till oslo godingen! Annars då? Hade en riktig städar dag igår, var lite segt att komma igång men de gick av bara farten bara ja kom igång, damsuga, torka golv, städade upp i kevins rum (trots att ja sagt att ja inte skulle göra de men men.. är man i farten så är man) damtorkade lite fast behöver ta bokhyllan i vardagsrummet ordentligt får nog bli idag kanske, vädrade hela huset precis hela dagen igår, öppnade fönstrena när ja började med damsugningen och drog på Jay Smith så det dånade i högtalarna, hundarna fick tränas i hundgården vilket börjar gå ganska bra nu de börjar vänja sig lite smått :) skurade som sagt golven och de behövdes var nog 1 månad sen sist.. usch va skitiga dom var, skäms på mig..! haha.
sen som sagt så var de att njuta lite i solen och hyresvärdens fru var vid lillstugan och städade så det hans med lite skvaller där åxå ;) sen kom hyresvärden och deras ena dotter så de blev lite gott fika med bullar kakor och kaffe, Donna blev helt överlycklig när hon fick se hyresvärden, hon har ju nån sorts kärlek till honom och blir alldeles till sig av lycka när han kommer!!
sen vart de att gasa mot sunne och lämna av kevvan vid tåget och så blev de lite mat å systeet för att inhandla lite gott, blev några öl två st "Varm & Kall" och en Malibou MUMS!! Höll dock på att glömma köpa jos men baby påminde mig TACK och lov för det..

vad händer idag då? inte mycket ska väl ner till ica en snabbis sen och köpa lite godsaker att laga till idag tror jag. annars blir de väldigt lugnt faktiskt.

passar på att dela med mig av en bild av vårat "PÅSKIGA" kök :p

enjoy

puss å kram

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Petra Ohio

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela